super_buburuza Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 E chintesenta vietii... Scurt si la obiect Mda...acum esti...maine nu mai esti... Asa ca sa profitam din plin de fiecare clipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 N-ai somn?Treci in patut ) Nu mai pot sa dorm,nu stiu ce dracu sa mai fac ca ma plicti.....Al dracu frig....Ce as mai baga o Aqua Magic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Nu mai pot sa dorm,nu stiu ce dracu sa mai fac ca ma plicti.....Al dracu frig....Ce as mai baga o Aqua Magic.. Nu stii ce ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Rautate, asta e cuvantul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Rautate, asta e cuvantul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Rautate, asta e cuvantul.. Mda...cum spui tu :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Jordi sa nu te duci in cartierul cu felinare rosii dar daca te duci sa-mi aduci si mie o siliconata sa o intep/Vezi ca esti insurat. .Olandezele la ce trag? daca aflu te anunt:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 daca aflu te anunt:) Sa-mi aduci si mie niste frunze...sau muguri . Decontez eu factura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Sa-mi aduci si mie niste frunze...sau muguri . Decontez eu factura Eu zic sa fii umpiculescu mai specific, altfel te trezesti cu vreun bradutz in casa.. sau cine stie ce alte plante "nefumabile".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Eu zic sa fii umpiculescu mai specific, altfel te trezesti cu vreun bradutz in casa.. sau cine stie ce alte plante "nefumabile".. Domnu JJ... vezi sa nu se pomeneasca Jordy la intoarcere cautat la vama si in gaura poponetei din cauza posturilor lu' matali ) Ca agenturili lucreaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Domnu JJ... vezi sa nu se pomeneasca Jordy la intoarcere cautat la vama si in gaura poponetei din cauza posturilor lu' matali ) Ca agenturili lucreaza... Daca ajunge pana la a le ascunde acolo...aia da disperare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Domnu JJ... vezi sa nu se pomeneasca Jordy la intoarcere cautat la vama si in gaura poponetei din cauza posturilor lu' matali ) Ca agenturili lucreaza... Atunci sa-l ajutam....Jordy cu cocaina ramane cum am stabilit ...o pui intr-un tub de biseptol pe care il inghiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Atunci sa-l ajutam....Jordy cu cocaina ramane cum am stabilit ...o pui intr-un tub de biseptol pe care il inghiti... Lasati omul in pace ca are copii de crescut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Lasati omul in pace ca are copii de crescut Vorbind de.... transportul de "mana de lucru nu prea scumpa si nu foarte majora" cand vine, domnu' Jordy?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 neatza am inceput saptamana bine.........la 11 am ajuns la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Vorbind de.... transportul de "mana de lucru nu prea scumpa si nu foarte majora" cand vine, domnu' Jordy?? Domnu' JJ, primul transport era pentru o banca de organe, asa am inteles de la Jordy Probabil ca tie iti aduce la a doua tura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Domnu' JJ, primul transport era pentru o banca de organe, asa am inteles de la Jordy Probabil ca tie iti aduce la a doua tura... Inseamna ca i-am dat avansul ala degeaba?? ..sa zica merci ca nu i l-am dat in moneda Botswanei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Sfatul meu prietenesc este sa va contactati avocatii....baietzii sunt pe urmele voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 in we reparat motoru. ce va tot chinuiti atata cu fumatul asta ? bagat in fu.. la vama, si etc. va invata baiatu : tot e toamna, si cade frunza din copaci. o culegi de jos si o usuci in sandvishmaker. apoi se ia una bucata spray de gandaci, si se da peste. apoi se faramiteaza...restul tine de dexteritate. daca nu aveti sandvishmaker puteti inhala sprayul de gandaci direct. deabia se face curat in interior. aviz: a se impruta una bucata sabie de la prieteni, sa ai cu ce sa te lupti cu balaurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 jordy sa aduci si niste "prafuri pt bunica" te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 daca nu aveti sandvishmaker puteti inhala sprayul de gandaci direct.deabia se face curat in interior. Razi tu, razi, Harap-Roshu, da' n-ai tras niciodata spray-uri d-alea de frisca?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Atunci sa-l ajutam....Jordy cu cocaina ramane cum am stabilit ...o pui intr-un tub de biseptol pe care il inghiti... Io stiu ca in prezervativ e mai usor de inghitit. Intra si mai mult. Bagi si frunze si prafuri si muguri si ciuperci. Daca se sparge, sa vezi atunci balauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Ne vedem pe undeva azi?Eu as cam merge pe undeva sa ne mai radem....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Ne vedem pe undeva azi?Eu as cam merge pe undeva sa ne mai radem....... la o plimbare cu motoretele??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Ne vedem pe undeva azi?Eu as cam merge pe undeva sa ne mai radem....... ai vazut "cel mai iubit dintre pamanteni" ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate