alexander_all4rap Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Welcome! In principiu me & Jordy iesim mai des. Daca nu ploua, in jurul orei 19 iesim la plimbare. Jordy...diseara? Prodigy...diseara? Anyone else...diseara? Mergem la Biker`s? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 aiurea! scofield! <small>--- Mesaj completat în 02 Apr 2008 11:40 -------------</small><br/> ar fi o treaba! ai mai multe informatii? 6 aprilie, incepand cu ora 9 pe circuitul de motocros de la ciolpani testdrive KTM 300, 450, 530, 690 si ATV 525 trebuie permis cat A si echipament full Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 (editat) VAND GEACA NOUA DIN PIELE- "ATTRACTION"MARIMEA "L".ESTE BUNA PT CINEVA DE 1,75-1,85M SI 80-85 KG.ARE PROTECTII FULL-HARD LA COATE,ANTEBRAT SI UMERI, PROTECTIE SOFT LA SPATE,PREVAZUTA SI CU COCOASE. 250 EURO USOR NEGOCIABIL. 0732432740 SAU dumistef@yahoo.com Editat Aprilie 3, 2008 de dumistef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Mai am putin si ajung Mercenar cu acte in regula... Si nu e tocmai rau... Kali iarta-ma ca n-am respectat ce am promis cand am plecat marti seara...dar cand am ajuns akas am adormit instant Radu...frumos chopper...sa-ti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Mai am putin si ajung Mercenar cu acte in regula... Si nu e tocmai rau... Kali iarta-ma ca n-am respectat ce am promis cand am plecat marti seara...dar cand am ajuns akas am adormit instant Radu...frumos chopper...sa-ti traiasca Nici jj nu stiu daca a respectat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Nici jj nu stiu daca a respectat.... Nu, nici eu n-am respectat.. Adevarul e ca nu sunt obisnuit sa-mi "confirm" prezenta - inteleg gestul, dar nu e intrat in reflex.. On another note: Mandro!! :ok: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Nu, nici eu n-am respectat.. Adevarul e ca nu sunt obisnuit sa-mi "confirm" prezenta - inteleg gestul, dar nu e intrat in reflex.. On another note: Mandro!! :ok: pai, sa-ti intre! Note: bad mood today! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 pai, sa-ti intre! Note: bad mood today! Am oxervat.. asa ca o ardem .. I'm doing all i can to aid you in your quest for inner peace.. :ok: ..[insert smaili mujcandu-si dejtele here].. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 "mash" in ea de vreme!!! m-am ramolit rau..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 "mash" in ea de vreme!!! m-am ramolit rau..... Ziua asta nu miroase a bine.. simt eu, si nu specific unde, ca o sa primesc o veste naspa.. De obicei n-am astfel de premonitii.. si sper sa ma insel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 (editat) @ Jordy Ai rezolvat ieri?...e totul bine? Editat Aprilie 3, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 si sper sa ma insel.. Te-ai inselat!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Te-ai inselat!? Sper sa ma fi inselat, deocamdata sunt cam in dubii.. ..poate n-am "citit" eu bine semnele.. A propos: era o intrebare sau o confirmare?? ca nush cum sa interpretez "!?".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Sper sa ma fi inselat, deocamdata sunt cam in dubii.. ..poate n-am "citit" eu bine semnele.. Se mai inseala unii.... Cedeaza trecerea cumva? in alta ordine de ideii, ce se preconizeaza pentru maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Se mai inseala unii.... Cedeaza trecerea cumva? in alta ordine de ideii, ce se preconizeaza pentru maine? Pai nu a ramas stabilit de saptamana trecuta ca vinerea sa fie ziua in care ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Pai nu a ramas stabilit de saptamana trecuta ca vinerea sa fie ziua in care ne intalnim? Maine e vineri, blondo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Maine e vineri, blondo!! Stiu! Si eu ce-am zis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Pai nu a ramas stabilit de saptamana trecuta ca vinerea sa fie ziua in care ne intalnim? Exact!!! @ JJ: ...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Stiu! Si eu ce-am zis? Nu stie nimeni!! reformuleaza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Nu stie nimeni!! reformuleaza!! Buei...citeste din nou, blondule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Buei...citeste din nou, blondule Stai linistita! e doar imaginatia prea bogata a lui JJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Buei...citeste din nou, blondule V-ati vopsit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 V-ati vopsit? Eu nu. JJ nu stiu ca nu l-am mai vazut de cateva zile @Amrita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Stai linistita! e doar imaginatia prea bogata a lui JJ e doar o mica parte... insignificanta, chiar.. ..imbratisarea presupun ca era pentru ea.. V-ati vopsit? Inca nu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 sa se vopseasca in ce.... intr-o nuanta si mai deschisa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate