horseman Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) hey....care din militaristi mergeti la mare de 1 mai? nu am mai intrat pe forum si nush daca ati discutat ceva. eu plec pe 30 la 2 mai dar o sa iau varianta bucuresti harsova cta mangalia....nu prea imi place mersu pe autostrada iar drumul asta e chiar frumos . oricum daca mai mergeti o sa o iau pe autostrada pana la slobozia. iese motorasu meu din service sap asta dupa o lunga asteptare....bafta Editat Aprilie 14, 2008 de horseman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Salutare si bine v-am gasit. Cam tarziu dar ma inscriu si eu. Proaspat posesor de Honda CBR F4i. Galbenaaa. Locatie? Iuliu Maniu colt cu Timonierului. Daca e cineva de prin zona poate imi da si mie o idee unde as putea sa tin BeBeLusha. Editat Aprilie 15, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Salutare si bine v-am gasit. Cam tarziu dar ma inscriu si eu. Proaspat posesor de Honda CBR F4i. Galbenaaa. Locatie? Iuliu Maniu colt cu Timonierului. Daca e cineva de prin zona poate imi da si mie o idee unde as putea sa tin BeBeLusha. salut. chiar ma intrebam al cui e motorul. l-am vazut acum citeva zile parcat in fata intrarii in bloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 ala galben nuh? frumoasa jucarica intreaba-i pe nenicii aia de la vulcanizare de langa tine, tre sa stie ei ceva. Dai si tu o bere si tre sa apara veun locshor. Daca nu, alarma, antifurt, priponesti sanatos de gard si aia e. Majoritatea prin zona asta le tine afara. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 ala galben nuh? frumoasa jucarica intreaba-i pe nenicii aia de la vulcanizare de langa tine, tre sa stie ei ceva. Dai si tu o bere si tre sa apara veun locshor. Daca nu, alarma, antifurt, priponesti sanatos de gard si aia e. Majoritatea prin zona asta le tine afara. bafta! Frumoasa foc. O sa ii intreb si daca rezolv dau doua beri. Astept prima adunare sa particip si eu, sa cunosc gashka de militari. Din pacate vremea nu ne ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 Alo, Militariul, vineri ne vedem la 21.00 la nashu. Evribadi in par. Pana atunci, super_buburuza si cu mine vom mai avea info legate de actiunea cu caminul Floarea Rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 incerc sa ajung si eu vineri...si as incerca sa ajut si eu la donatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 unde e nashu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 unde e nashu? E pe la Lujerului, dar stabilim un loc de intalnire inainte si mergem cu totii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 tot vineri e si party-ul celor de la Italia Motors, in Otopeni. Should we...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 V-AR TENTA ASA CEVA? PREA RISCANT TOTUSI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 V-AR TENTA ASA CEVA? PREA RISCANT TOTUSI!!! Nu m-ar tenta.. mi se pare o tampenie.. mai bine parapantism, deltaplanism (sau cum dracu' s-o zice).. what's so fun in being dragged behind a motorcycle, chiar si la viteza aia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Alo, Militariul, vineri ne vedem la 21.00 la nashu. Evribadi in par. Pana atunci, super_buburuza si cu mine vom mai avea info legate de actiunea cu caminul Floarea Rosie Cica eu ajung si in otopeni... Cat despre batranei, am vb cu o tipa de la servier (firma de medicamente) sa se intereseze cum putem pune mana pe ceva medicamente de la ei! nu stiu daca reusesc sa faca asta pana in paste, mai ales ca o sa plec din sediul asta de saptamana viitoare dar, legatura o sa-mi ramana cu servier-ul! Va tin la curent, daca e ceva sunati-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) tot vineri e si party-ul celor de la Italia Motors, in Otopeni. Should we...? eu stiam ca e in Bikers la Ursu! Va invitam la un gratar si la o bere intre prieteni pe data de 18.04.2008 ( locatia Bikers Bar –bd. Matei Voievod) Editat Aprilie 16, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Cica eu ajung si in otopeni... Cat despre batranei, am vb cu o tipa de la servier (firma de medicamente) sa se intereseze cum putem pune mana pe ceva medicamente de la ei! nu stiu daca reusesc sa faca asta pana in paste, mai ales ca o sa plec din sediul asta de saptamana viitoare dar, legatura o sa-mi ramana cu servier-ul! Va tin la curent, daca e ceva sunati-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 eu stiam ca e in Bikers la Ursu! TRU!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Eu stiam de otopeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 pe data de 18 este party italia motors in Bikers la Ursu pe Matei Voievod, dar in aceeasi seara este si petrecerea barbara din Bikers Otopeni. Cititi si voi la intalniri si evenimente moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 Asa e, my mistake. Petrecerea celor de la Italia Motors e la Ursu. Am atatea pe cap, ca m-am zapacit. Nu trageti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Asa e, my mistake. Petrecerea celor de la Italia Motors e la Ursu. Am atatea pe cap, ca m-am zapacit. Nu trageti... Ce dai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 Sa vezi ce dau daca trageti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Sa vezi ce dau daca trageti ... Din ciclul "ce dai bah, nu stii sa-njuri?"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Frumoasa foc. O sa ii intreb si daca rezolv dau doua beri. Astept prima adunare sa particip si eu, sa cunosc gashka de militari. Din pacate vremea nu ne ajuta. Salutare, Si eu astept prima adunare din Militari(stau pe Uverturii colt cu Veteranilor)... maine aniversez o luna de cand am luat A-ul.. asa ca abia astept sa va cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 uraaaaaaaaaaaaaa. si-a revemot forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 AEX stam pe aproape......poate iesim maine la o plimbare....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate