DKWraith Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 ce'acetzi, bre pipals? care veniti sa-mi facetzi si mie mobrele? ca de vreo saptamana ajung acas numa dupa 11 seara. mai un shopping, mai un concert... in rest , voiosi, voinici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 cam da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Sun, no trafic jam, what als do you need??? I'm out! Hai poate bagam o tura de cartier pe la 14:30 asa, c-apoi, stiti cum e cu vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Cam intr-o ora eu ies la plimbare.. ceva amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Cam intr-o ora eu ies la plimbare.. ceva amatori? As veni eu, dar deocamdata sunt la munca. Nu stiu cat mai stau. Te sun daca e ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 ma cam ... intereseaza si pe mine o plimbare doar ca la vantul care e, mi-e ca ma dau de-a rostogolul ... dar chiar sunt tentata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 vad ca la patinoar nu va inghesuiti. da' ce ziceti de un schiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 cand stabilim un patinoar? ca strangem gasca! hebe here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 N-am mai fost de mult...vreau si eu Nu mai e vreme de iesit cu moto,nu m-am incalzit nici dupa 15 min in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 N-am mai fost de mult...vreau si eu Nu mai e vreme de iesit cu moto,nu m-am incalzit nici dupa 15 min in casa subscriu...sa le lasam sa hiberneze:( deci patinoar dr taberei sau care din ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Nu stiu altii ce fac... dar eu inca ies Azi dimineata am mers pe gheatza Sonea te bagi la o plimbare? Boris numai daca mergem cu bisboacele in loc de fular... Vreau si eu la pati pati .....O sa vin singur sa nu ranesc pe nimeni....Toata familia Harding sunt o minciuna fatza de baietel....Maine bag mobra in garaj.....Adio dar ramai cu mine.....ha ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Dr taberei incep inscrierile ... propun seara din timpulk saptamanii pentru ca weekend este full ... varza ... nu ai loc sa cazi ) hai sa vedem: serban, eu, sonea, gixxu cine mai serveste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 nu Sonea ....Supersonea...hebe vezi ce scri despre baietel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Va saluta si Ady, Suzuki GSR600A Ce ziceti vecinii mei dragi, mai iesim cu mobrele anul asta ??? eu unul n-as prea crede,iarna isi intra in drepturi dar, poate mai ciupim o zi ,poate doua si in timpul iernii toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Dr taberei incep inscrierile ... propun seara din timpulk saptamanii pentru ca weekend este full ... varza ... nu ai loc sa cazi ) hai sa vedem: serban, eu, sonea, gixxu cine mai serveste? 'neata La patinuar ma bag si eu Stiu sa execut niste cazaturi absolut superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Neata' Treziti-va ca nu am cu cine palavragi si ma plictisesc la serviciu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) Dr taberei incep inscrierile ... propun seara din timpulk saptamanii pentru ca weekend este full ... varza ... nu ai loc sa cazi ) hai sa vedem: serban, eu, sonea, gixxu cine mai serveste? ma inscriu si eu pe lista Editat Noiembrie 24, 2008 de Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 buna dimineata vietnammmmmmmm.Sunt un ametit,de fapt am fost.de maine incolo o sa fiu cel mai atent cel mai ordonat etc....Jur si promit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 buna dimineata vietnammmmmmmm.Sunt un ametit,de fapt am fost.de maine incolo o sa fiu cel mai atent cel mai ordonat etc....Jur si promit. iar ai baut peste limita admisa .... ufff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Hello Dan P.S. buna tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Faza e ca n-am stiut ca e patinuar. M-am uitat pe fereastra si era soare Mi-am dat seama ca-i inghetat cand mi-am blocat spatele vreo 2 metri de era sa iau o baba pasagera acu te dia la babe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Hello Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 iar ai baut peste limita admisa .... ufff nu mai beau deloc si asta e o hatarare luata mai demult...si nerespectata....ha ha ha,nu dar m-a inselat una la ghiseul bancii sau asta cred....momentan.sunt suparat si ciufut,nu ma luati in seama....dar cu toate astea sunt extrem de frumos.... 'neata La patinuar ma bag si eu Stiu sa execut niste cazaturi absolut superbe Eu vin cu echipamentul....Boris o sa se dea la sfarcu gol sa se faca coada dupa noi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Neataaaaa la pranz! Imi permiteti sa ma alatur si eu echipei de "patinaristi motoretisti Militaristi"? Am deja patine , a trecut ceva vreme de cand nu m-am mai dat si imi este tare dor . Daca stabiliti o zi , va rog sa ma anuntati si pe mine! Joi nu stiu daca pot pt ca o sa dau o fuga la Ursu , la un karaoki mic si sa iau bocanceii de la nenea ORL! (Iete ca ii fac si reclama!!!) Mai vine cineva din Militari la karaoke? O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Mai vine cineva din Militari la karaoke? Eu as veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate