iuliahohan Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Privet , azi 1 dec 2008 ... 90 de ani de la Marea Unire , cand eram cu totii o mare familie .. din pacate amprenta ,, rosie "" si-a spus cuvantul si astazi suntem despartiti .. poate candva istoria va repara greseala , eroarea facuta in 1940 Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 'neata! Prospaturi prin militari? Cand ma scoateti la un suc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 a fost misto la patinoar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 1, 2008 Autor Share Postat Decembrie 1, 2008 In seara asta am fost la teatru. Mai multi. A fost minunat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 (editat) Eu am vrut sa ies la o plimbare cu moto'...de, 12 grade,soare...LA MAREEEE La noi n-ai fi dat nici un ...cangur afara Editat Decembrie 1, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Eu am vrut sa ies la o plimbare cu moto'...de, 12 grade,soare...LA MAREEEE La noi n-ai fi dat nici un ...cangur afara pff,la mine au fost cam 20 de grade,fara soare,da era aderenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Neatza ... stiu, recunosc, am gresit de data asta sa ma trezesc la aceasta ora ... Promit sa nu mai fac .... Cand reprogramam patinatul?? Hai ca urla patina-n mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 a fost misto la patinoar stiu, eu am fost si la patinoar si cu motorul prin oras ieri...v-am zis sa imi scrieti si mie numele pe o foaie k la aeroport...uff > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Blaze unde dreaq te ascunzi ma?...cauta ma...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Alearga prin oras de nebun sa-si consume energia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 cine i raisa??? tot pasager(a)??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Blaze unde dreaq te ascunzi ma?...cauta ma...! Alearga prin oras de nebun sa-si consume energia nu nu gata sunt acasa ! ieri dupa 3 energizante faceam ca asta am zis ca ma las da nu pot...acu am motiv sa beau cat mai multe , tre sa invat ! cine i raisa??? tot pasager(a)??? ma adevaru e ca... multa lume noua pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 cine i raisa??? tot pasager(a)??? tu tot in Pitesti? (are chiar doua motoare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 tu tot in Pitesti?(are chiar doua motoare ) ce pitesti ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 raisa ? de aici se trage nickul ? baaaaa shinule acum ca stai mai aproape de biserica te poti numii cu adevarat crestinu ! hai la bere sa ma combini cu o gagica de-a ta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 (editat) raisa ? de aici se trage nickul ? baaaaa shinule acum ca stai mai aproape de biserica te poti numii cu adevarat crestinu ! hai la bere sa ma combini cu o gagica de-a ta !! care element de calorifer il vrei???ca are vreo 10 Editat Decembrie 2, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 care element il vrei are vreo 10 nu conteaza dar sa aiba garnitura ca sa nu ma ranesc nu vreau virgine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 nu conteaza dar sa aiba garnitura ca sa nu ma ranesc nu vreau virgine are ma iti da cu tot cu feliile de parizer ca sa dai si tu la carne nu asa .....aiurea pe gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 are ma iti da cu tot cu feliile de parizer ca sa dai si tu la carne nu asa .....aiurea pe gol cu putin mustar sa alunece bine si bagat in paine sa am de ce tine ! dupa il las pe el sa-l termine de mancat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 cu putin mustar sa alunece bine si bagat in paine sa am de ce tine ! dupa il las pe el sa-l termine de mancat ba ......fa dreaq posturi sa ajungi sup mai trateaza si tu subiectele de pe forum din timpul zilei.....sunt f interesante.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 ba ......fa dreaq posturi sa ajungi sup mai trateaza si tu subiectele de pe forum din timpul zilei.....sunt f interesante.... la 666 posturi imi sterg contu si ma reprofilez pe camioane ! cat despre viatza de forumist nu ma pasioneaza, citesc libertatea zilnic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 la 666 posturi imi sterg contu si ma reprofilez pe camioane ! cat despre viatza de forumist nu ma pasioneaza, citesc libertatea zilnic ) lol fii atent bisericutele......'Raisa sunt eu,si nu sunt pasagera..nu vrea nimeni sa ma plimbe si de asta... cat timp imi merge motocicleta si nu ninge afara,nu crapa pietrele de frig prefer sa imi conduc eu motorul...alte curiozitati? '-----Tu fiind cine?? ASL PLS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 tu tot in Pitesti?(are chiar doua motoare ) din Pitesti,dar stau in Militari . si asa ma cheama,nu e niciun pseudonim...nu sunt pasagera nimanui,clar?!?cel putin cat imi merge motorul =)) P.S.data viitoare la patinoar...vin cu suzi[ii pun si ei patine peste roti...],poate asa ma bagati in seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 din Pitesti,dar stau in Militari . si asa ma cheama,nu e niciun pseudonim...nu sunt pasagera nimanui,clar?!?cel putin cat imi merge motorul =))P.S.data viitoare la patinoar...vin cu suzi[ii pun si ei patine peste roti...],poate asa ma bagati in seama... aaa....deci acum mi-am dat seama ce e cu tine ...esti una din renegatele forumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 lol fii atent bisericutele......'Raisa sunt eu,si nu sunt pasagera..nu vrea nimeni sa ma plimbe si de asta... cat timp imi merge motocicleta si nu ninge afara,nu crapa pietrele de frig prefer sa imi conduc eu motorul...alte curiozitati? '-----Tu fiind cine?? ASL PLS CURIOZITATI : Mai ai vreo sora ? Lucrezi in prezent ? Vrei sa adopti un copil ? Sau sa faci unu ? Buletinu e de Pitesti sau Bucuresti ? Ce poti face cu o motocicleta ? In afara de mers ! 22 ani impliniti ? IN URMATOARELE 24 ORE VEI PRIMI UN FORMULAR DE COMPLETARE PENTRU UN STUDIU MAI AMANUNTIT SI INDELUGAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate