anii_zboara Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Da' nu stii ca suntem si foarte destepti, anii_zboara. Mortii cu mortii, viii cu viii. Cum de ai inviat? Ti-a priit perioada de 'concediu'? Sunt convinsa de asta.Învierea este minunea supremă, proprie numai divinității... Intr adevar "concediul" a fost benefic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Un numar de telefon ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 8, 2008 Autor Share Postat Decembrie 8, 2008 Ma bucur pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 buna ziua Militari..... ce mai facetzi? ce mai zicetzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Un numar de telefon ai? Chiar 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Chiar 3 Ma bulversezi, doar de unul am nevoie si de 5 minute sa te fac sa-ti parasesti prietenul Editat Decembrie 8, 2008 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Radu vezi ca dupa ultimele stiri .. este rezervata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Sa-mi spuna proprietarul de drept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Ma bulversezi, doar de unul am nevoie si de 5 minute sa te fac sa-ti parasesti prietenul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Chiar 3 Sonea,zapp ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Sa-mi spuna proprietarul de drept! Al dracu Dan Radu nu-i mai ajunge una.Sa le ia el pe toate... nu mai am am zapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Radu vezi ca dupa ultimele stiri .. este rezervata ... stai linistit ca nu le face nimic mi-am crapat sursa de la computer. Ca sa vedeti si voi ce lene am eu in mine. Editat Decembrie 8, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) stai linistit ca nu le face nimic Stop tryin' to be funny! ------- In alta ordine de idei.. /index.php?...p;#entry1612163 Editat Decembrie 8, 2008 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 neata all am cam terminat cu "clona" sub acoperire...Anii_zboara intr adevar,dar numele meu este Irina..nicidecum Larissa (asta pentru curiosi),prietena unuia dintre militaristi...de abia astept sa ne cunoastem Noi am vrut sa te cunoastem asta vara, dar nu ne-ai bagat in seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Slabuta activitate copii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Slabuta activitate copii... avem norma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 avem norma? Dictata de tovarasu' timp urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Sunt foarte frumos dar pacat ca sunt trist azi,maine va fi mai bine sunt sigur pt ca eu am avut multe ursitoare la nastere,au uitat insa sa-mi urseasca si minte in rest sunt ok. Sunt foarte frumos dar pacat ca sunt trist azi,maine va fi mai bine sunt sigur pt ca eu am avut multe ursitoare la nastere,au uitat insa sa-mi urseasca si minte in rest sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Sonex ... frumosule ... ma parasesti atat de repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Sunt foarte frumos dar pacat ca sunt trist azi,maine va fi mai bine sunt sigur pt ca eu am avut multe ursitoare la nastere,au uitat insa sa-mi urseasca si minte in rest sunt ok. Sunt foarte frumos dar pacat ca sunt trist azi,maine va fi mai bine sunt sigur pt ca eu am avut multe ursitoare la nastere,au uitat insa sa-mi urseasca si minte in rest sunt ok. BRE' Macho Man, ce ai patit......te'ai impiedicat de un butoi cu melancolie???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Sonex ... frumosule ... ma parasesti atat de repede? Pe tine niciodata laleaua mea.Daca esti cuminte si spui poezie de craciun iti dau voie sa canti cu mine si cu buburuza intr-un trio dar o singura melodie sa nu ne stici....Avem voce nu jucarie.... BRE' Macho Man, ce ai patit......te'ai impiedicat de un butoi cu melancolie???? Sarumana nasa,gata mi-a trecut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Buna dimineatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 9, 2008 Autor Share Postat Decembrie 9, 2008 Buna dimineata si... La multi ani, Thomaaaaaaaas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 La multi ani Thomas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Multumesc, multumesc si Cartierului Militari care m-a adoptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate