Kali Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) Ok, 19.30 it is, in fatza la ING. Tineti-va bine, ca m-am tuns. O splendoare. Acum ma duc la casting pt rolul de Muma-Padurii sau Alien 7. In alta ordine de idei, prelungim "fun"-ul la Andrei si Paw, in Iron City. Va veni si Mirela cu noi la Paw si s-ar bucura sa ne stie acolo. Editat Ianuarie 26, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 k, 19.30 la ING. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Ok, 19.30 it is, in fatza la ING. Tineti-va bine, ca m-am tuns. O splendoare. Acum ma duc la casting pt rolul de Muma-Padurii sau Alien 7. In alta ordine de idei, prelungim "fun"-ul la Andrei si Paw, in Iron City. Va veni si Mirela cu noi la Paw si s-ar bucura sa ne stie acolo. Eu nu cunosc pe nimeni, asa ca daca vedeti pe cineva care se invirte haotic pe acolo, eu sunt; sa ma trageti de mineca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 de preferat sa veniti la 19:30, ca pe frigul asta nu prea e vreme de asteptat p-afara... sper sa vina si cineva care stie unde e carciuma lu' nashu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Sa semnam condicutza de prezenta! Cine are o Honda cu rezervoru' tavalit si plasticele de pe fata lipsa? In spatele Sir-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 lasati si voi un nr de tel pt cei care nu ajung la 19:30 fix si nu stiu unde e nasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) lasati si voi un nr de tel pt cei care nu ajung la 19:30 fix si nu stiu unde e nasu 0723313417 Bre. io-s pieton, deci... Editat Ianuarie 26, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Parerea mea e irelevanta, pen'ca eu ma simt bine aproape indiferent de companie, insa mi-a facut placere sa va cunosc, bre!! abia astept intalnirile la care vom fi cat mai multi motorizati!! John PS: Cam batraneste, mai uameni!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Minti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Minti Da, dar mint frumos!! intreab-o pe Kali!! Bre, sper sa va destindeti mai mult data viitoare, azi parca stateati pe ace!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2008 Imi cer scuze daca aseara am fost cam.. ciudata (asta ca sa fiu politicoasa cu mine). Am avut o zi destul de grea, am reusit sa ma deconectez abia cand am ajuns la Paw. Promit ca data viitoare cand ne mai vedem in gashca de Militari nu o sa mai fiu cu stresul pe mine cat casa. Cat despre cum a fost in Iron City... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Bre uameni, fu dragutz in Paw! @John, Lasa bre batranii in pace Astept urmatoarea intalnire de Militari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 PS: Cam batraneste, mai uameni!! eram tristi bre... cam frig afara pentru unii, unele motoare plang prin service, altii au interdictie la beri si alte produse care dauneaza grav plictiselii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 (editat) eu zic ca a fost bine m-am deconectat un pic ca tre sa ma pun cu burta pe carte cya next time ppl LE: funniest thing: kali te-am visat azi-noapte , vorbeam (nu mai stiu despre ce ) Editat Ianuarie 27, 2008 de Zuzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2008 Zuzu, cred ca vbeam despre montarea becului de far. Sper ca nu v-am socat, da' io cand ma duc sa dansez, nu ma incurc, iar aseara a fost chiar beton, m-am deconectat complet. Am o veste pentru voi... Imi vand motorul... O sa pun si anunt pe forum... Dupa ultimele probabilitati, se pare ca o sa am un amant nou... Da, Doamne!... PS: nu intrebati ce, ca nu vreau sa spun pana cand nu este sigur. Pls.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Am o veste pentru voi... Imi vand motorul... O sa pun si anunt pe forum... Dupa ultimele probabilitati, se pare ca o sa am un amant nou... Da, Doamne!... PS: nu intrebati ce, ca nu vreau sa spun pana cand nu este sigur. Pls.. Bafta la vanzare, shcumpa noastra Kali!! Avem incredere in gusturile tale, oricum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Zuzu, cred ca vbeam despre montarea becului de far. Sper ca nu v-am socat, da' io cand ma duc sa dansez, nu ma incurc, iar aseara a fost chiar beton, m-am deconectat complet. Am o veste pentru voi... Imi vand motorul... O sa pun si anunt pe forum... Dupa ultimele probabilitati, se pare ca o sa am un amant nou... Da, Doamne!... PS: nu intrebati ce, ca nu vreau sa spun pana cand nu este sigur. Pls.. Asteptam cu interes! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el multa vreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Bafta Kali la vanzare si la achizitie, sa te vedem pe una noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 next carciuma de sambata? propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Eu propun la carciuma de langa sectia 21.... e din lemne, e si o spalatorie acolo, usor de identificat pt cei din zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 Eu propun la carciuma de langa sectia 21.... e din lemne, e si o spalatorie acolo, usor de identificat pt cei din zona Asa, langa sectie, sa nu mearga aia prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 adica la "briza marii"..asa i se spune carciumii pt ca stai pe terasa si vin vaporii de apa de la spalatorie peste tine !! te simti ca la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Riciu_81 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 salutare tuturor m-am trezit si io nicu-zx6-r "99;ID-riciu_81; uverturii colt cu virtutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 salutare tuturor m-am trezit si io nicu-zx6-r "99;ID-riciu_81; uverturii colt cu virtutii sal'tare, bine ai venit... hai sa bem o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2008 salutare tuturor m-am trezit si io nicu-zx6-r "99;ID-riciu_81; uverturii colt cu virtutii Weeeelllcooooome, vecineee! Hihihi, ne inmultim! Asa, mama, asa, iesiti la luminca, ca "stiu" de existenta voastra dupa sunet si culoare, cand treceti pe Iuliu Maniu. PS: Sambata asta, 2 februarie, eu voi fi ocupata cu moto-licitatia, asa ca este foarte posibil sa nu pot ajunge la intalnirea Militariului, daca are loc in Militari. Daca sunteti dispusi sa o mutam la Paw-Waw, va garantez o portie buna de ras, buna dispozitie si dans asa, sa va unga pe suflet. Sambata este a doua zi din moto-licitatie si se organizeaza niste jocuri ale caror reguli nu au fost anuntate (ca sunt surpriza), de-asta nu pot lipsi. Mama, abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate