danradu Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 referitor la intalnirea de maine seara , a intervenit o schimbare in ceea ce priveste locatia reuniunea de clasa va avea loc la apart. din militari de pe Barsanesti , si asa este libera locatia , detalii voi da maine , lista este deschisa ...propuneri ..initiative..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Si ma fac si mai a dracu' Adio! Sa nu te vad ca nu stiu ce-ti fac Stai linistita ca te mai cauta dracu,de fapt si aluia ii e frica de tine......hai ushi din peisaj babo. referitor la intalnirea de maine seara , a intervenit o schimbare in ceea ce priveste locatia reuniunea de clasa va avea loc la apart. din militari de pe Barsanesti , si asa este libera locatia , detalii voi da maine , lista este deschisa ...propuneri ..initiative..? facem un karaoke,am pregatit melodia preferata a grupului aia cu pusca si cureaua lata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 18, 2008 Autor Share Postat Decembrie 18, 2008 Io va propun sa vbiti si despre Revelion. Angel included. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 referitor la intalnirea de maine seara , a intervenit o schimbare in ceea ce priveste locatia reuniunea de clasa va avea loc la apart. din militari de pe Barsanesti , si asa este libera locatia , detalii voi da maine , lista este deschisa ...propuneri ..initiative..? I'm in. Zi-ne ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 21.15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Boris va pacaleste, el la 10 trebuie sa fie in pat ... va zic eu ...! Ca maine munceste! Pisi tu stai acasica ... vin pijamalutzele :::::::::::)))))))))) ... si orezutzul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 (editat) Boris va pacaleste, el la 10 trebuie sa fie in pat ... va zic eu ...! Ca maine munceste! Pisi tu stai acasica ... vin pijamalutzele :::::::::::)))))))))) ... si orezutzul! Seara buna! Pijamalute cu dromaderi , sau fara? Eu bag un patinoar de la ora 21 ! Cred ca aveti deja planurile facute ! O seara buna! Editat Decembrie 18, 2008 de madalushu'mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 21.15 mai este 1 loc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Eu sunt super obosita ca am tzopait la petrecere pana la 3 dimineata, dar tot trec putin sa va vad ca mi-e dor de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Bai recunosc,imi merge atat de prost incat imi e frica sa nu mi se uzeze tastatura ca bani sa cumpar alta nu am.Daca stiti cumva cand arunca astia electonicele din casa poate facem o banda sa praduim tastaturi Baga-ti p#&@-n ea recesiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 nu va ganditi ca unii au de lucru si pe voi va doare in brishca....Adidasule pt ca nu am mai avut cu ce sa o hranesc a plecat si aia tot de la recesiune si nu mai am ce sa-mi bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 neatza ! .. miros de weekend ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 19, 2008 Autor Share Postat Decembrie 19, 2008 Good moooornin', Vietnaaaaaaam! Miroase a weekend, intr-adevar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 neatza .... Ce faceti copii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 nu va ganditi ca unii au de lucru si pe voi va doare in brishca....Adidasule pt ca nu am mai avut cu ce sa o hranesc a plecat si aia tot de la recesiune si nu mai am ce sa-mi bag. In doi ani trece si recesiune si se rascoala ea neatza ! .. miros de weekend ... Good moooornin', Vietnaaaaaaam! Miroase a weekend, intr-adevar La mine miroase a concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Borris ... cum ai petrecut noaptea trecuta... ti-ai implinit fantezia ..... prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 neatza ....Ce faceti copii? ai uitat un ? ia fi atenta...Ce faceti?copii? In doi ani trece si recesiune si se rascoala ea La mine miroase a concediu Trebuie sa gasesc pe cineva sa-mi sufle-n pupa poate asa mai prind viteza...si scap de recesiune. Borris ... cum ai petrecut noaptea trecuta... ti-ai implinit fantezia ..... prietenii stiu de ce Cred ca tre sa schimbe un cauciuc.....de fapt sunt sigur ca s-a lasat cu victime...Cum ziceai Kali acetona pe sha?Cred ca cineva a fost bantuita aseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 La mine miroase a concediu Si la mineeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Trebuie sa gasesc pe cineva sa-mi sufle-n pupa poate asa mai prind viteza...si scap de recesiune. Vant la Pupa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Vant la Pupa! la tribord ce se aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 la tribord ce se aude? Furtuna de cadouri in PAW (Iron City ) ! /index.php?...0&start=200 Care mai vine din Militari? Cya there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Vant la Pupa! Adidasule sa nu fie vant dala mirositor....... la tribord ce se aude? Daca ne bazam ăe \buburuza nimic. Stau cu Razvan in pat ca doi indragostiti,sper sa nu/mi fi facut nimic aseara.........Ai dracu aia caree mai beau de poimaine incolo........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Neatza! Voi in weekend aveti concediu de forum? ca e cam liniste pe aici .... Hai trezirea ... cand vine un patinoar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Neatza!Voi in weekend aveti concediu de forum? ca e cam liniste pe aici .... Hai trezirea ... cand vine un patinoar? Eu am chef sa stam la povesti la o cana de vin fiert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Patinoar eu servesc maine seara la ora 21 ! Cine mai vine? Buburuza vin fiert nu avem dar un ceai fierbinte se gaseste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate