super_buburuza Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Daca gandesc cat am parul acum nu am decat sa ma duc la balamuc... Ehhh lasa ca tot frumos esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Ehhh lasa ca tot frumos esti dar sa nu ies din intuneric Daca ai dreptate de ce oare acopera mama oglinzile din casa cu un cearceaf? Editat Septembrie 29, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 bre drajilor's, cica m-am facut scolar. incep cu litera A in mod oficial... am incercat duminica sa dau cu motoretu' mandrei de asfalt si nu mi-a reusit! inca mai stiu sa tin mobra cu vopseaua-n sus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 bre drajilor's, cica m-am facut scolar. incep cu litera A in mod oficial... am incercat duminica sa dau cu motoretu' mandrei de asfalt si nu mi-a reusit! inca mai stiu sa tin mobra cu vopseaua-n sus ! Foarte tare. În sfârÂşit te-ai hotărât să faci pasul, ha? Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 bre drajilor's, cica m-am facut scolar. incep cu litera A in mod oficial... am incercat duminica sa dau cu motoretu' mandrei de asfalt si nu mi-a reusit! inca mai stiu sa tin mobra cu vopseaua-n sus ! Vrei sa intri in marea comunitatea a motociclistilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Vrei sa intri in marea comunitatea a motociclistilor? nu, ca mi-e ca ma ratacesc! Mesaj completat Foarte tare. În sfârÂşit te-ai hotărât să faci pasul, ha? Bravo! 'eh, sunt ieo mai timid, ashe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Aaaaa, asa carevasazica, numai pentru Raducu garantezi, daaaa? Asta se cheama discriminare. Las' ca te tin io minte Bine, garantez io pentru amandoi. Dar mai mult pentru tine, ca Raducu vad ca si-a gasit avocat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Bine, garantez io pentru amandoi. Dar mai mult pentru tine, ca Raducu vad ca si-a gasit avocat. tu stai in berceni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Tu deja ai garantat singura pt tine , eu te-am tras la pustnicu Multam! Aaaaa...deci nu garantezi si tu pt mine!cum naiba vroiai sa zica si de tine ca esti baiat ok?? Raducu, nu stii ce vorbesti, treci la colt! E suficienta garantia lui Vlad, nu mai ai nevoie si de a mea. Mi-a venit o idee, garantez si io pentru tine daca ne mai plimbarim cu mobrele. ha?mumoasa mea este asta Subscriu, e frumusica foc! Daca ai dreptate de ce oare acopera mama oglinzile din casa cu un cearceaf? Sa nu devii narcisist Bine, garantez io pentru amandoi. Dar mai mult pentru tine, ca Raducu vad ca si-a gasit avocat. Nu-l stii pe Raducu, face el ce face si intra pe sub pielea omului. tu stai in berceni! Si ce daca bre? E motorizata? Este! E fata de treaba? Este! Alexa, numa' ce-am garantat pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Daca ai dreptate de ce oare acopera mama oglinzile din casa cu un cearceaf? am si io o varianta,dar inca nu ne cunoastem .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Nu-l stii pe Raducu, face el ce face si intra pe sub pielea omului...... Si ce daca bre? E motorizata? Este! E fata de treaba? Este! Alexa, numa' ce-am garantat pentru tine hai ca o dam in balarii. Raducu, 5 minute pozitia ghiocel! Scorpioanca - multumesc. acum sunt gata garantata. deci, cu grataru' cum ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Buna de dimineata , pentru Alex garantez eu . Referitor la receptia ce se va tine la Palat , aceasta va avea loc sambata dupa amiaza , oaspetii sunt asteptati pentru a servi din bucatele si vinurile special alese ...... .. gratarele si berici . si sa nu uit La MULTI ANI ! Amiba si tot azi isi serbeaza ziua de nastere Iulia Hohan , o sa-i dau un telefon de felicitari mai tarziu , aseara a dormit la Sonex Editat Septembrie 30, 2009 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 La multi ani , Amiba Radu mamii Radduuuullleeee , hai ca iti cantam sambata dar vezi si tu cum faci cu meniul (ceva peste ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Salutare! long time no see, sau mai bine no writing.. ca de vazut, noroc ca mai dau de unii adunati prin benzinarii in numar tot mai mare si cu pofta de plimbare noaptea Raducu, nu stii ce vorbesti, treci la colt! E suficienta garantia lui Vlad, nu mai ai nevoie si de a mea.Mi-a venit o idee, garantez si io pentru tine daca ne mai plimbarim cu mobrele. Pentru Raducu pun si eu o vorba buna nu ca ar mai fi nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Pentru Raducu pun si eu o vorba buna nu ca ar mai fi nevoie... Si tu Brutus? Bag de seama ca Raducu are sustinatori de seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 La Arc anyone ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 nu, ca mi-e ca ma ratacesc! Comunitatea forumistilor motociclistilor, iti va da o harta ca sa nu te ratacesti. Iata si harta: Mesaj completat La Arc anyone ?????? Uite unul cu tot cu instructiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Comunitatea forumistilor motociclistilor, iti va da o harta ca sa nu te ratacesti. Iata si harta: Mesaj completat Uite unul cu tot cu instructiuni. Ti-a trimis Hellryder schema de la arcul lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Alexutza nu ma mai iubeste,cred ca are un nou cordaci.pe mine nici nu ma mai baga in sema cred ca sunt un curi buri pt ea.Mi-a rupt inima si a dat-o la catei...Haaaammmmmmm hammmmmmm hammmmmm ce uom.... numai prostii spui... cand nu te-am iubit eu pe tine ??? Mesaj completat ha?nu...probabil ca era a altuia. mumoasa mea este asta (bine,si uraciosu` de la vanzare din semnatura): eu tot timpul cat ai postat pe matrimoniale am trait cu impresia ca ai un zx9.....nush de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 ha?nu...probabil ca era a altuia. mumoasa mea este asta (bine,si uraciosu` de la vanzare din semnatura): auzi cum e motorul pe o scara de la 1-10 - dar te rog obiectiv desi e a ta. ka vreau si eu una si am doua optiuni VFR si Deauville zi-mi minusuri- poti si PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 auzi cum e motorul pe o scara de la 1-10 - dar te rog obiectiv desi e a ta.ka vreau si eu una si am doua optiuni VFR si Deauville zi-mi minusuri- poti si PM Deauville= Gs-ul tau varianta fiabila si comoda VFR = (are legatura posesorul) oricum are dublul cailor prezenti pe Deauville,de cuplu nu mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 TEATRUL ODEON Data: Friday , 9 Saturday, 10 Sunday, 11 Octomber Ora: 19.00 coregrafia: Massimo Gerardi costume: Carolina Kot colaborare artistica : Razvan Mazilu si Manuele Soavi CU: Razvan Mazilu, Lisa Gropp, Luca Marchioro, Nicolas Robillar Spectacol de dans contemporan PRICE intreg 31,80 lei; redus 15,90 lei( PENSIONARI,ELEVI SI STUDENTI) DURATION 1h Mesaj completat Deauville= Gs-ul tau varianta fiabila si comoda VFR = (are legatura posesorul) oricum are dublul cailor prezenti pe Deauville,de cuplu nu mai vb DA AM REZERVAt UN DEAUVILLE- SA VAD dc obtin credit. E superb am fost sa-l vad. Nu imi trebuie ceva de race anyway Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 TEATRUL ODEONData: Friday , 9 Saturday, 10 Sunday, 11 Octomber Ora: 19.00 coregrafia: Massimo Gerardi costume: Carolina Kot colaborare artistica : Razvan Mazilu si Manuele Soavi CU: Razvan Mazilu, Lisa Gropp, Luca Marchioro, Nicolas Robillar Spectacol de dans contemporan PRICE intreg 31,80 lei; redus 15,90 lei( PENSIONARI,ELEVI SI STUDENTI) DURATION 1h Mesaj completat DA AM REZERVAt UN DEAUVILLE- SA VAD dc obtin credit. E superb am fost sa-l vad. Nu imi trebuie ceva de race anyway Nou? Ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 eu tot timpul cat ai postat pe matrimoniale am trait cu impresia ca ai un zx9.....nush de ce. e vorba de x9..fara "z"...e un scuterica.. ..una peste alta,zicea cineva de plimbarica joia..adica maine...pe unde si de la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Nou? Ce bani? nou nout, doar ca fabricat in 2007- 6700 euro Mesaj completat baaaaah, nu serveste nimeni teatru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate