claman Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Unde? Da chiar , unde ? Ca noi suntem la servici ca intr-o zi normala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 șa beutura si curvasaraie. Mesaj completat Da chiar , unde ? Ca noi suntem la servici ca intr-o zi normala Spune drept ca tu ai vrut sa te duci la munca ,patronul insista sa tina inchis,numai tu ai insistat sa te duci la munca.Si acu faci pe martirul.Vreau sa iti vad sacolul ala smecherit.Vezi ca iti aduc eu contacandidat la Kraoke. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Da chiar , unde ? Ca noi suntem la servici ca intr-o zi normala Numai ăÂştia bogătani de-alde ÂŞonea stau acasă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 (editat) Pleaca si ei ....ma duc sa-mi beu cafeaua cu Ardaf,asa ca hotarati-va la ce ora sa mergem. Editat Decembrie 31, 2009 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 (editat) Pleaca si ei ....ma duc sa-mi beu cafeaua cu Ardaf,asa ca hotarai-va i vi la ce ora sa mergem. Cami decide cand plecam , ca de obicei Mesaj completat Spune drept ca tu ai vrut sa te duci la munca ,patronul insista sa tina inchis,numai tu ai insistat sa te duci la munca.Si acu faci pe martirul.Vreau sa iti vad sacolul ala smecherit.Vezi ca iti aduc eu contacandidat la Kraoke. SACOLUL e de fapt un costum , CONTACANDIDAT ? bine ca nu-l aduci pe Contakinte Ce te mai grabesti ,ca fata la maritat Editat Decembrie 31, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Cami decide cand plecam , ca de obicei Mesaj completat SACOLUL e de fapt un costum , CONTACANDIDAT ? bine ca nu-l aduci pe Contakinte Ce te mai grabesti ,ca fata la maritat o recunosti pe Cami de sefa?eu nu... Acum plec sa-l scap pe Ardaf din ghearele sefei,de fapt e invers ma duc sa-l potolesc sa nu-l lase sefa fara servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 o recunosti pe Cami de sefa?eu nu... Acum plec sa-l scap pe Ardaf din ghearele sefei,de fapt e invers ma duc sa-l potolesc sa nu-l lase sefa fara servici. Cred ca te duci mai degraba dupa sefa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Am decis! Plecam la 8. Si nu va mai vaitati atat ca munciti Si eu am fost azi pe la firma sa rezolv o problema. As mai fi stat dar ma plictiseam ca nu mai era nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani, sanatate, bucurii si prosperitate in 2010! Numai bine! Cucu bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 pe unde vă mișcați minunatele personalități, bre dragilor's? eniuei, Sărbatori Fericiți!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La Multi Ani tuturor "militarilor" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multi ani si multa sanatate sa aveti un an nou fericit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 suntem toti in bikers sper sa fiu ultimul care posteaza pe forumul Militari. Mesaj completat Vad umbre sa nu te vad ca postezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 suntem toti in bikers sper sa fiu ultimul care posteaza pe forumul Militari. las' ca eu supravietuiesc ca nu merg in Biker's Otopeni. Fac eu cumva sa se stringa alta gasca de "militari" daca voi nu scapati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 serbane u pstez ultimul.da Mesaj completat VA IUBESC PE TOTI SI ANUL ASTA SI LA ANUL.AM DAT ULTIMUL POST PE MILITARI URA URA URA SONEX BARBARUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 serbane u pstez ultimul.daMesaj completat VA IUBESC PE TOTI SI ANUL ASTA SI LA ANUL.AM DAT ULTIMUL POST PE MILITARI URA URA URA SONEX BARBARUL la multi ani biker's.... in special cei din militari ,.. asta ca sa fiu ultimul care a postat ( din militari ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 serbane u pstez ultimul.daMesaj completat VA IUBESC PE TOTI SI ANUL ASTA SI LA ANUL.AM DAT ULTIMUL POST PE MILITARI URA URA URA SONEX BARBARUL si ieo primul post pe 2010! La multi ani bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 La multi ani, indivizilor! O fost frumos. Ma bucur ca ne-am strans asa multi. Si uite asa a mai trecut un an peste noi. Anul asta o s-o facem si mai lata Hai sa traim...bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 (editat) La multi ani dragilor , care esti Vasile mah ? Ca am gura uscata de la drumul lung din otopeni in militari Cât mai dormiți bețivilor ? Aici mă refer strict la Âşonea . Editat Ianuarie 1, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 La multi ani dragilor , care esti Vasile mah ? Ca am gura uscata de la drumul lung din otopeni in militari Cât mai dormiți bețivilor ? Aici mă refer strict la Âşonea . Eu fac public ca in acest an nu mai beau. sonea este matinal nu este betiv.Poate tu esti betiv cludiule ca nu eu am gura uscata.. EU vroiam sa am ultimul si primul postpe anul trecut si anul asta. Mesaj completat nu mi am voce deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Sa aveti un an cum altul nu a fost, sa realizati tot ce anul trecut nu va iesit ....baietei sa cunosca si ei fete care sa ii merite , noi fetele sa gasim barbati adeverati ca m-am saturat de imitatii ....in fine sa fiti sanatosi ca am nevoie de voi toti! PS probabil sunt singura care a ras copios in dimineata asta ....pozele sunt ceva rar...nu intelegi mare lucru, au fost multi pozaci profesionisti, toata lumea are zambetul acela minunat de dupa 2010 pahare ...dar se vede cata distractie a tras militariulllll. BRAVOO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 vrem pozele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 vrem pozele.... vino si ia-le .....hai ca avem mare nevoie de un vizitator brunet ...Claudia a venit fara ....fa-ti tu pomana cu douo fete dragute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 Eu fac public ca in acest an nu mai beau.sonea este matinal nu este betiv.Poate tu esti betiv cludiule ca nu eu am gura uscata.. EU vroiam sa am ultimul si primul postpe anul trecut si anul asta. Mesaj completat nu mi am voce deloc. cosmin_s(n)paima sticlelor de vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate