Kali Postat Aprilie 13, 2010 Autor Share Postat Aprilie 13, 2010 Rezolvat ITP Gata, sunt si eu pe doua roti. Oleeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Rezolvat ITP Gata, sunt si eu pe doua roti. Oleeee! S-a uitat la ceva? Tre sa ma duc si eu ,si nu am oglinda pe dreapta. plus ca mi-e spart si semnalul. Se uita la astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 13, 2010 Autor Share Postat Aprilie 13, 2010 Se uita. Mie mi-a verificat faza lunga, scurta, bord, frana, semnale, serii.. cam tot. Mie imi lipsea manerul ala din spate. Oricum renunt la el, cred. I-am spus omului ca am ramas fara el duminica. Sa stie. In rest.. nimic in offside. Vopsita proaspat, lant nou etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Mesaj completat ah da era sa uit ca nu am mai intrat de 100 d ani pe aici, ms alora ce modereaza ca mi-au sters semnatura(gifu) ca facea lag mare si am auzit ca a picat baza de date militara a pentagonului si sa blocat internetu din cauza lui. ㄅㄩςк ㎡ㄚ ∂ⅰςк Mesaj completat ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 sta cineva in zona apusului?caut si eu un garaj aproape de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Nu e Joi? Nu propune nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 sta cineva in zona apusului?caut si eu un garaj aproape de mine poate sa vorbesc cu cineva care are loc in curte....garaj inchis...mai greu Mesaj completat merge cineva la mare pe 28 aprilie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan45 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 [semnatura citat = 'aprilie data Bazillius "= 16 2010, 12:39 Mesaj' = '2385206 ] poate cineva sa vorbesc de îngrijire sunt servanda Cu versiunea Loc curte .... garaj inchis ... Mai Greu Mesaj completat [/ b] merge cineva pe la Mare 28 aprilie? [/ Quote] [/ size] [/ size] in militari exista undeva unde se strang motociclistii? si in ce zile si la ce ore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daseth Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 am gume noi si stau cu ele nemontate. Stie cineva o vulcanizare prin Militari/Dr Tabere/Ghencea care face si rotile de motocicleta? Ma intereseaza in mod special sa se descurce cu rotille cu spite si camera. Asa-s ale mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ETRANGER Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 am gume noi si stau cu ele nemontate.Stie cineva o vulcanizare prin Militari/Dr Tabere/Ghencea care face si rotile de motocicleta? Ma intereseaza in mod special sa se descurce cu rotille cu spite si camera. Asa-s ale mele. Eu mi-am pus guma pe spate la Bardak pe Bd. Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 in militari exista undeva unde se strang motociclistii? si in ce zile si la ce ore? Da,ne vedem joi ,urmareste forumul si vei vedea unde. am gume noi si stau cu ele nemontate.Stie cineva o vulcanizare prin Militari/Dr Tabere/Ghencea care face si rotile de motocicleta? Ma intereseaza in mod special sa se descurce cu rotille cu spite si camera. Asa-s ale mele. Eu am schimbat cauciucul si cu tot cu echilibrat a fost 30 lei undeva pe la podul Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Care forum si care intalnire? Ca forumul a sucombat in ultima vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 (editat) ptiu, nasule cred ca dormi cu dex-ul sub cap de scoti cuvinte din astea,auzi la el sucombat.........Avand in vedere ca nu am mai cantat de ceva timp,va recomand melodia RECHINE LA NUNTA TA MAI DRAGA RECHINE.... Acu sper sa nu se supere finul sa ma trimita cu stadia aia prin Ciorogarla.Intrebare,intrebatoare......Joi seara mergem sa dam cu piciorul intr-o minge ca vreau sa-i fac un tackling lu domnul Andrei care nu-si mai exteriorizeza sentimentele pt mine.... Editat Aprilie 20, 2010 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Se uita. Mie mi-a verificat faza lunga, scurta, bord, frana, semnale, serii.. cam tot. Mie imi lipsea manerul ala din spate. Oricum renunt la el, cred. I-am spus omului ca am ramas fara el duminica. Sa stie. In rest.. nimic in offside. Vopsita proaspat, lant nou etc. Multumesc mult ,Kali. Nu am ajunj inca acolo , dar oricum ,dupa cum zici, trebuie sa o pun la punct mai intai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 ptiu, nasule cred ca dormi cu dex-ul sub cap de scoti cuvinte din astea,auzi la el sucombat.........Avand in vedere ca nu am mai cantat de ceva timp,va recomand melodiaRECHINE LA NUNTA TA MAI DRAGA RECHINE.... Acu sper sa nu se supere finul sa ma trimita cu stadia aia prin Ciorogarla.Intrebare,intrebatoare......Joi seara mergem sa dam cu piciorul intr-o minge ca vreau sa-i fac un tackling lu domnul Andrei care nu-si mai exteriorizeza sentimentele pt mine.... Eu joi (sper ca in fiecare saptamana sunt la fotbal in Pajura), asa ca daca se poate in alta zi ar fi perfect. Daca nu se poate pot sa chiulesc de aici, dar numai daca e sigur 100% ca ne strangem de 2 echipe macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 ia uite ce sportiv este nasul Mesaj completat ia uite ce sportiv este nasul Mesaj completat Bagam si fetele la joc?parca vad ca sunt mai tari ca unii dintre noi,oricum sa lase deposedarile acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 gata, a dat caldura si v-atz tirat pe mobre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 bree...poti sa-mi spui si mie mai exact unde e vulcanizarea aia de la podul constantza?..ca trebuie sa le schimb si eu...merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 mergeti la smaeb? eu as vrea sa merg miine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 mergeti la smaeb?eu as vrea sa merg miine trist azi. anul trecut a fost la pavilionul central. anul asta e sarac. sarac rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Bre Bazilius, cum iesi de sub pod (venind dinspre Grivitei) faci dreapta inainte de primul semafor si iar dreapta pe o straduta paralela. Se vede mare scris Moto, cross enduro etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 (editat) ALOOOOOOOOO , Fratilor , surorilor mai dragii mei ......da ce naiba se intampla p`acilea , GATA ???? s-a spart topicul ...nu ne mai cunoastem ?????? nu ne mai stim ??? nu mai sunt intalniriile la mititei , plimbari bla bla bla .....ce facem ? V-ati tras cu totii pe fash ? Kali Buburuza Borris Sonea Angel Zuzu DanRadu Amiba BBl`u Mandibula Cipoerica Jordy......ce ati patit mai ? de nu mai zice nimeni nimic Mai bine hai s-o punem si noi de-o plimbare ca oricum n-am fost niciodata cu totii decat la plimbat pahare PS Alles gute zum geburstag Herr Falkenberg Editat Aprilie 24, 2010 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 24, 2010 Autor Share Postat Aprilie 24, 2010 ALOOOOOOOOO , Fratilor , surorilor mai dragii mei ......da ce naiba se intampla p`acilea , GATA ???? s-a spart topicul ...nu ne mai cunoastem ?????? nu ne mai stim ???nu mai sunt intalniriile la mititei , plimbari bla bla bla .....ce facem ? V-ati tras cu totii pe fash ? Kali Buburuza Borris Sonea Angel Zuzu DanRadu Amiba BBl`u Mandibula Cipoerica Jordy......ce ati patit mai ? de nu mai zice nimeni nimic Mai bine hai s-o punem si noi de-o plimbare ca oricum n-am fost niciodata cu totii decat la plimbat pahare PS Alles gute zum geburstag Herr Falkenberg Preafermecatorule claman, unii "munceste", bre! Ideea matale este buna. Numai ca eu nu va pot insoti, pt ca ajung acasa la ore la care voi va intoarceti, in general, de la mici si alte delicii d-astea... Chopi face ore suplimentare, ca asa e la patron... Amiba bantuie, Shonex construieste, BeBeLu' plimba Nanooku', Jordy leagana kidzi iar Rechinu' face planuri de nunta, in timp ce freaca la carene (daca mai freaca, la mine stirile ajung greu) ) Borris strange bani sa ne faca cinste - stie el de ce. Asa ca eu ma dau cu motoreta prin oras si o parchez cu tupeu in curtea scolii, ca sa crape de ciuda directorul ala nesimtit si plin de functie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Bantui... asa este... dar fara voi mi-e naspa asa ca ganditi-va bine ce facem vinerea viitoare pe seara spre dimineata! nu de alta dar pe 1 lucrez ca asa se intampla cu cei mai tristi dintr noi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Preafermecatorule claman, unii "munceste", bre! Ideea matale este buna. Numai ca eu nu va pot insoti, pt ca ajung acasa la ore la care voi va intoarceti, in general, de la mici si alte delicii d-astea... Chopi face ore suplimentare, ca asa e la patron... Amiba bantuie, Shonex construieste, BeBeLu' plimba Nanooku', Jordy leagana kidzi iar Rechinu' face planuri de nunta, in timp ce freaca la carene (daca mai freaca, la mine stirile ajung greu) Borris strange bani sa ne faca cinste - stie el de ce. Asa ca eu ma dau cu motoreta prin oras si o parchez cu tupeu in curtea scolii, ca sa crape de ciuda directorul ala nesimtit si plin de functie. Of of of , de muncit muncesc si eu , chiar si cate o sambata ...hmmm , cred ca trebuie sa ma apuc de construit o macheta de vila (cu gard ) sa incep sa bantui noaptea urcat pe lift , sa-mi cumpar un catel sa-l plimb .....la treaba cu leganatu a lui Jordy , neah ....plan de nunta nu fac ....frecat carene NU poate frecat altceva ...si nu in ultimul rand ma apuc sa strang bani .......si uite asa sa intru si eu in randul lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate