Prodigy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Accident azi eu ...pe calea grivitei..........va zic live nu mai postez nimik...sunt oarecum ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Accident azi eu ...pe calea grivitei..........va zic live nu mai postez nimik...sunt oarecum ok... Ai nevoie de ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Accident azi eu ...pe calea grivitei..........va zic live nu mai postez nimik...sunt oarecum ok... Nu mai circula frate p drumuri deschise circulatiei publice...ia exemplu` d la mine. Bine k esti ok. @Mandibula - stii pana la cat e deschis Outlet`ul ala d p Eminescu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Prodigy... Ai nevoie de ceva? Tzipa, mama, nu sta asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Prodigy... Ai nevoie de ceva? Tzipa, mama, nu sta asa.. Daca se strang toate fetele din militari, la cat e de suparat.. poate doar asa il puteti ajtua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Daca se strang toate fetele din militari, la cat e de suparat.. poate doar asa il puteti ajtua Si tu sa fi capitaneasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Shinule, simt putina invidie.. Uite, si la tine se vor strange gagicile. Dupa ce termin eu cu tine, daca te mai prind cu motorul "p-afara" fara biscuitele roz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Pe scurt.....mergeam aproape de axul drumului cum veneam dinspre pod grand spre intersectia cu titulescu......si un crestin cand era paralel cu mine a tras de volan stanga si m a proiectat pe contra......noroc ca nu veneau masini ca eram pa......in fine problema e ca cica eu sunt vinovat si vor sa mi faca dosar cum vb cu Kali mai demult.....oricum eu fac contestatie,,,......si ma judec cu ei nu scapa ei asa usor d mine...iar pe ala daca l prind ii rup capu' legea junglei in romania...deja am vb cu baietii.....ca sa nu dau in altele eu......vad mai tarziu ce fac si care e verdictul...actele mele sunt la udriste deocamdata...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Shinu face ce face si tot cu gandul la femei......Te torn ..... La 20 se anunta cros-ul in Politehnica,intitulat si Tzatzoashca saltareatza...Vin cu talbele asa ca pazea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Shinu face ce face si tot cu gandul la femei......Te torn .....La 20 se anunta cros-ul in Politehnica,intitulat si Tzatzoashca saltareatza...Vin cu talbele asa ca pazea..... Table dupa o ora de alergat. Cine nu face fata ne pare foarte rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Daca are cineva table in dotare sa le aduca:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 salut eu azi imi luai motor. si sunt din militari. e unul de incepatori de 125 avand in vedere ca sunt fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) saluteu azi imi luai motor. si sunt din militari. e unul de incepatori de 125 avand in vedere ca sunt fata pai si nu pui si tu o poza cu el? sa vaza si ochiu' nostru. Editat Iunie 10, 2008 de BigNC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) saluteu azi imi luai motor. si sunt din militari. e unul de incepatori de 125 avand in vedere ca sunt fata Bine ai venit printre noi strumfițo! L.E. BORRIS HERE Editat Iunie 10, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Bine ai venit printre noi strumfițo! L.E. BORRIS HERE WTF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) bun venit strumfito. Bine ai venit printre noi strumfițo! L.E. BORRIS HERE tare faza. Tocmai vroiam sa comentez ca de ieri Raluca nu mai e din Militari, e din Giulesti. Editat Iunie 10, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 saluteu azi imi luai motor. si sunt din militari. e unul de incepatori de 125 avand in vedere ca sunt fata welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Bai Borris, daca nu te-as fi stiut, as fi zis ca vrei s-o vrajesti pe strumfitza Da' de pe ID-ul lui Ralucone, ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Bai Borris, daca nu te-as fi stiut, as fi zis ca vrei s-o vrajesti pe strumfitza Da' de pe ID-ul lui Ralucone, ma? Incearca apele, nu se stie niciodata, nu?? Strumphitzo, baga o poxa cu tine motorul, ca sunt o gramada de curiosi p-aci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Bai Borris, daca nu te-as fi stiut, as fi zis ca vrei s-o vrajesti pe strumfitza Da' de pe ID-ul lui Ralucone, ma? Dau si eu un reply o data la 2 ani si atunci o dau in bara Sa fie mai clar: Strumfița, bine ai venit! Si nu, nu ma dau la ea... deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Moama, ce vehement suntem... Bai Borris, ma uimesti Strumfitza, bine ai venit in grupul de dementi. Borris e un tip misto, o sa vezi Da' io il iubesc pe cosmin_sn, iar el o iubeste pe super_buburuza, care il iubeste pe Uncle Fester, care nu ma iubeste si asa mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Moama, ce vehement suntem... Bai Borris, ma uimesti Strumfitza, bine ai venit in grupul de dementi. Borris e un tip misto, o sa vezi Da' io il iubesc pe cosmin_sn, iar el o iubeste pe super_buburuza, care il iubeste pe Uncle Fester, care nu ma iubeste si asa mai departe Stai ca ma simt exculs. Eu pe cine iubesc pana la urma?! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Borris, ceva nu e in regula. Este 00.34 si tu esti pe forum. Tz, tz, tz... Strumfitzo, ia masuri Te ajutam noi, are cam 1,80 m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 ...Cine nu face fata .... face spate saluteu azi imi luai motor. si sunt din militari. e unul de incepatori de 125 avand in vedere ca sunt fata bine-ai venit, manca-ti-as poze, ceva? (cu tine, ca motoare am mai vazut noi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 sanchi, vor sa vada mobra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate