Kali Postat August 24, 2010 Autor Share Postat August 24, 2010 Eu nu pot joi, da' pot vineri Care mergeti la Guns'n Roses? Fac numaratoarea. Adaugati-va pe lista. Buburuza cumpara biletele:) Pana acum, suntem asa: 1. Odi (sor-mea) 2. Mihai (un coleg) 3. Buburuza 4. Shonex 5. Dan Radu 6. Mihaela 7. Claman 8. Choparica 9. Kali 10. Patricia 11... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Daca strangem banii repede poate prindem si noi bilete cu reducere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Eu nu pot joi, da' pot vineri bre, strici feng shui-u'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) Ce fac militaristi?Imi e cam dor de Jordi pe care nu l-am mai vazut de 100 de ani,imi e dor de toti,asa sunt eu mai sentimental.....Cand facem o intrunire a militariului?Acum 2 ani ne vedeam in fiecare zi,anul trecut odata pe saptamana,anul asta sa ne vedem macar odata. Editat August 24, 2010 de cosmin_sn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 salutari tuturor celor din minunatul cartier militari. vre-o intalnire ceva pe anul asta ca sunt tare curios sa va cunosc pe cei care alergati pe iuliu maniu zona autogara-A1 noaptea pe la 1-2-3...nu de alta dar as vrea sa va insotesc . bafta tuturor... p.s. : eu sunt baiatul cu motorul roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 LMA Hammere!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 salutari tree sa ne vedem si de ziua lu domnul DKW maine la cearceafuri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 La Multi Ani costin_hammer ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 25, 2010 Autor Share Postat August 25, 2010 La multi ani, Hammere! Sebi, bine ai venit, urmareste p-aici cand ne adunam. Io sunt fata cu motorul negru care se uita noaptea pana pe la 2,3,4 la CSI New York )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 super...si ca tot suntem in spiritul sarbatoritilor ..la multi ani Hammer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 I don't know but I've been told, someone here is gettin' old La multi ani boier Claudiul si Hamer the Metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Radule,mai traiesti?Vreau sa vad un post si de la Jordy..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 I don't know but I've been told, someone here is gettin' old La multi ani boier Claudiul si Hamer the Metal multam mosule ...ai mai aparut si tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 bre, la ce ora va stranjetzi la cearshafuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 pai la cat zici tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaximBogdan Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 'neata! Sunt si eu pe aproape .. Cotroceni .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 31, 2010 Autor Share Postat August 31, 2010 Neata! Maxim, am spus Bun venit printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 bunadimineatzamilitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!! gloaba, ce faci ? ti-ai revenit ? te-ai dat jos din patutz ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 A innebunit rechinul,auzi tu cum se adreseaza zeului......Poate te spun lu fina ca ai fantezii cu asiatice sa vezi ce-ti rupe degetelele ,unu cate unu.... Sa nu mai spun la toata lumea ce talent ai la incurcat lansetele....... Eu cu Cami merge la un film de dragoste cu Jackie Chan....Se mai baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 A innebunit rechinul,auzi tu cum se adreseaza zeului......Poate te spun lu fina ca ai fantezii cu asiatice sa vezi ce-ti rupe degetelele ,unu cate unu....Sa nu mai spun la toata lumea ce talent ai la incurcat lansetele....... Eu cu Cami merge la un film de dragoste cu Jackie Chan....Se mai baga careva? Da! Merg si eu!!! Mergem cu motoarele??? Ca sa stiu daca demontez masina de spalat!!! Bine ca mai dau de tine pe aici, man, ca prin cartier, nu te mai vaz!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Da! Merg si eu!!! Mergem cu motoarele??? Ca sa stiu daca demontez masina de spalat!!!Bine ca mai dau de tine pe aici, man, ca prin cartier, nu te mai vaz!!!! Numai daca reusesti sa faci conversie motorului de la masina de spalat sa mearga pe GPL. Sunt exilat in Chiajna de vreo doi ani .Spune repede daca vrei la film sa-l sun pe Jackie Chan sa trimita o invitatie,daca nu ne trimite mai rezervam doua bilete. ANUNT IMPORTANT. Rechine la nunta ta, Mai draga rechine.......... Rechinul se apuca de sport,se lasa de fumat,renunta la motociclism si se INSOARA . Daca nu face nimic din toate astea ar putea macar sa-mi trimita pozele cu monstrul...... Mesaj completat Sambata scoatem si noi motoretele asa de deschidere de sezon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 (editat) Numai daca reusesti sa faci conversie motorului de la masina de spalat sa mearga pe GPL.Sunt exilat in Chiajna de vreo doi ani .Spune repede daca vrei la film sa-l sun pe Jackie Chan sa trimita o invitatie,daca nu ne trimite mai rezervam doua bilete. ANUNT IMPORTANT. Rechine la nunta ta, Mai draga rechine.......... Rechinul se apuca de sport,se lasa de fumat,renunta la motociclism si se INSOARA . Daca nu face nimic din toate astea ar putea macar sa-mi trimita pozele cu monstrul...... Mesaj completat Sambata scoatem si noi motoretele asa de deschidere de sezon? NU RENUNT LA FUMAT SI LA MOTOCICLISM . restul sunt detalii ps. tu nu ai vazut ca si-n poze miros a tutun ? Editat Septembrie 1, 2010 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 (editat) Numai daca reusesti sa faci conversie motorului de la masina de spalat sa mearga pe GPL.Sunt exilat in Chiajna de vreo doi ani .Spune repede daca vrei la film sa-l sun pe Jackie Chan sa trimita o invitatie,daca nu ne trimite mai rezervam doua bilete. La mine, totul merge pe GPL, sa fie clar!!! Si da, merg la film.M-a sunat JC asta si mi-a zis ca nici nu lanseaza filmul fara mine, da!Asa ca ne vdm la mall! (aripi picante, aripi picante, cine doreste, aripi picante!!!!) Editat Septembrie 1, 2010 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 NU RENUNT LA FUMAT SI LA MOTOCICLISM .restul sunt detalii ps. tu nu ai vazut ca si-n poze miros a tutun ? Rechinul se da balsoi dar cu siguranta daca vede Balaurul ce scrie pe aici,cred ca scapa de insuratoare.... Jordy,mai traiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Care monstru ma? Nu am gasit nimic pe capota. Puneti si voi pozele aici sa vada ochii nostri ca nu credem. Sambata ma duc la o nunta cu amenda mare asa ca nema plimbare. Eu as vrea o plimbare cu motorul prin Thassos. Cine se mai baga? ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate