Vizitator little wayne Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 (editat) in seara asta merge careva la arcul de triunf daca nu ploua ca sa ne strangem brigada mai mare din militari ca eu unu nu cun pe mineni pe acolo si cred ca mai sunt si alti in situatia mea. Alex u ai un R1 cu un stegulet cu Romania pe careva din dreapta undeva in partea de jos ??? Nebunica,ai montat cauciucul spate? Eu am mobra din 2009 si in afara de fratele gsxr-ist mandibula nu am socializat cu nici un mobrist din MELETARI Am mai vorbit cu nebunica cand i-am dat cauciucul Editat Iunie 1, 2011 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alX884 Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 in seara asta merge careva la arcul de triunf daca nu ploua ca sa ne strangem brigada mai mare din militari ca eu unu nu cun pe mineni pe acolo si cred ca mai sunt si alti in situatia mea. Alex u ai un R1 cu un stegulet cu Romania pe careva din dreapta undeva in partea de jos ??? nope, a mea e simpla persoana din poza nu sunt eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 va salut. dupa 2 ani de pauza revin cu un cbr 919. Am mai avut Cb 500, Cbr 600F din 2002 si gsxr 600 din 98. Stau in militari, in zona virtutii-uverturii cetatea de balta. Stiu aca pe Virtutii mai sunt niste rideri, asa ca poate ne imprietenim. Bagati-ma si pe mine in seama.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 va salut. dupa 2 ani de pauza revin cu un cbr 919. Am mai avut Cb 500, Cbr 600F din 2002 si gsxr 600 din 98. Stau in militari, in zona virtutii-uverturii cetatea de balta. Stiu aca pe Virtutii mai sunt niste rideri, asa ca poate ne imprietenim. Bagati-ma si pe mine in seama.... Eu sunt unu din aia care locuiesc pe virtutii,in blocul de vis a vis e un rider care are un gsr argintiu....dar nu il cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Salut, Alex este numele meu si am un R1 2001 rosu-negru pe str.Moinesti, vis-a-vis de scoala 309. B-278-ALX Scoala 309 e aia de pe langa GODAC ? are un pui pe langa ea de obicei ? . Daca da sunt si eu prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Pai hai ma lume sa ne intalnim si noi la o bere/suc ceva sa ne cunoastem maine seara pe la 20:30 daca puteti. Astept participanti dornici sa se cun cu alti mobristi. little wayne inca nu am mon cauciucu ast sal pun sap viitoare odata cu noul lant oricum sunt dator cu o bericica ca ai fost super baiat. Ms inca o data si daca maine ai timp 20:30 == 21:00 Speram sa nu ne ude Dumnezeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alX884 Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 (editat) Scoala 309 e aia de pe langa GODAC ? are un pui pe langa ea de obicei ? . Daca da sunt si eu prin zona. ) da, are un pui de aprilia langa ea. Pai hai ma lume sa ne intalnim si noi la o bere/suc ceva sa ne cunoastem maine seara pe la 20:30 daca puteti. Astept participanti dornici sa se cun cu alti mobristi. little wayne inca nu am mon cauciucu ast sal pun sap viitoare odata cu noul lant oricum sunt dator cu o bericica ca ai fost super baiat. Ms inca o data si daca maine ai timp 20:30 == 21:00 Speram sa nu ne ude Dumnezeu cu cea mai mare placere iesim data viitoare...maine nu pot Editat Iunie 1, 2011 de alX884 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Ladies and Gentlemen ...... Rechinu has left the building. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 ce patzishi bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 VAND CASTROL POWER1 Racing Full-Sintetic LA URMATOARELE PRETURI : - CASTROL POWER 1 RACING 10 W 40 - 36 RON/L (TVA inclus) - CASTROL POWER 1 RACING 10 W 50 - 40 RON/L (TVA inclus) PM sau email dozzer_s@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Saracia-n fund ma-mpunge, eu tot fug si ea m-ajunge! =)) =)) mi se pare fenomenala fraza asta pt romani =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Ladies and Gentlemen ...... Rechinu has left the building. adica am parasit cartierul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 adica am parasit cartierul Da' unde te-ai mutat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaximBogdan Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Care din voi mi-ati spus de la geam, intr-o seara, acum vreo 3 zile, sa parchez motorul langa al lui, daca nu sunt sigur ca sta bine unde il parcasem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Da' unde te-ai mutat? colentina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 +1 la numaratoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Rechinul poate se dezice de Militari dar in Chiajna mai are muuuuuulta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Rechinul poate se dezice de Militari dar in Chiajna mai are muuuuuulta treaba. nu ma dezic de militari mah ... or ard dubios prin zona ... e ceva ce ma tine in cartierul asta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 salve...care mergeti la seawolfs sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Eu. Care mă duce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 salve...care mergeti la seawolfs sambata? Eu , dar de vineri,ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 te duceam eu da nu mai am loc ca am ditai rucsacu p post de pasager ...oricum ideea e ca vroiam pe cineva care sa mearga sambata cu mine sa nu ma duc singur..da cred ca imi iau liber si plec de vineri cu gasca:banana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Poti sa gasesti tovarasi de drum pe autostrada...anul trecut am plecat spre mamaia 2moticiclete si am ajuns in mamaia o gasca de cinci motoare.Cu doi ne-am intalnit in benzinarie de la intrare pe autostrada iar pe al 3-lea l-am ,,adoptat'' pe autostrada,ca mergea singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 well...sa vad cum ma orientez,adevaru e ca m-ar coafa mai bine daca plecam de vineri ca mai aveam cel putin 10 colegi de drum dar sa vad daca pot sa-mi iau liber.Daca nu, plec sambata si vad pe cine mai gasesc in drum spre...nu de alta da nici nu stiu exact unde e locatia si nu prea vreau sa bajbai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Salutare sper sa ajung si eu simbata am auzit ca se strica vremea si nu stiu sigur daca ma risc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate