claman Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Si eu va iubesc, Bubu, dupa cum va spuneam si la inmormantare, vineri... In situatii d-astea iti dai seama cat de mult iti iubesti prietenii si cat de rar vorbim, doar pt ca ne simtim bine vazandu-i online pe mess. "Ce o mai face X? Ia sa vad. Aaa, e online. Inseamna ca e ok", gandim de multe ori. Si nu e ok deloc. Si eu va iubesc deci... Din pacate, va spun asta mult prea rar. Aveti grija de voi! UPDATE 1. Iata o piesa cantata demult. Dragos este al doilea din dreapta. UPDATE 2. Vin maine si eu. Ne vedem tot la Coloana Infinitului? Am bagat azi editia, dupa ce am venit de la inmormantare, asa ca maine scap pe la 8-8.30 si pot ajunge. Jur ca as bea o bere. Da' vin covrigareasa sau trotinetista. Cred ca o beau acasa. Maine la opt ,opt si ceva fix...am zis ,tot la coloana . Abia astept sa-l vad pe bebelu cu cubu.Jur ca as bea si eu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 In seara asta semnam condica in Politehnica ? ajung si eu pe la 21.15 dupa ce termin cu ...pensionarii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 cred ca ajung si eu diseara In seara asta semnam condica in Politehnica ? ajung si eu pe la 21.15 dupa ce termin cu ...pensionarii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Am cam 3 poze cu un frigider pe roti. Unde le urc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Am cam 3 poze cu un frigider pe roti. Unde le urc? Aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 9, 2011 Autor Share Postat Iulie 9, 2011 Inteleg ca angel tine berea la rece in gentile laterale?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Data viitoare montez si un gratar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 9, 2011 Autor Share Postat Iulie 9, 2011 Baaaaaaai!!! =)) Nu esti normal, maaaaa! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Data viitoare montez si un gratar. Asa, lauda-te ca mergi cu sifonieru' pe strada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Data viitoare montez si un gratar. Ti-ai luat PC 800? Ti-ai luat Honda?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Ti-ai luat PC 800? Ti-ai luat Honda?? Ihi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Ihi! S-o calaresti sanatos, e ceva mai rara dar e misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 10, 2011 Autor Share Postat Iulie 10, 2011 ne trecem toti pe honda, in curand ) mai sunt claman si cu shonex pe suze. Da' aia au motoare misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 ne trecem toti pe honda, in curand ) mai sunt claman si cu shonex pe suze. Da' aia au motoare misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 ne trecem toti pe honda, in curand ) mai sunt claman si cu shonex pe suze. Da' aia au motoare misto Shefa, io raman fidel Yamahelor si Suzukelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 (editat) S-o calaresti sanatos, e ceva mai rara dare misto. Multumesc. Editat Iulie 10, 2011 de angel pila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Salutare, Ce face fetile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dbrian Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Si eu stau prin Militari. Ma primiti cu un GPZ 500 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 ne trecem toti pe honda, in curand ) mai sunt claman si cu shonex pe suze. Da' aia au motoare misto aaa, daca am plecat din militari ..... nu va mai aduc bomboane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Joi intalnire iar? daca nu ploua off course Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Joi intalnire iar? daca nu ploua off course Evident , abia astept sa testez noii ochelari Si eu stau prin Militari. Ma primiti cu un GPZ 500 ? Salutare ,noi iesim joia la coloana in poli , cu bicle..role..etc ,ti-am zis sa nu fi dezamagit ca nu prea venim pe motorete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 nenea cu frigi vine? daca-mi aduc bericile... oare mi le tine? si daca mi le tine cate vor disparea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 12, 2011 Autor Share Postat Iulie 12, 2011 2 saptamani de concediu. 2 joi bifate. jur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 poate reusesc sa ajung si eu. si sa raman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 poate reusesc sa ajung si eu. si sa raman Pai da, Rechine! Ca tu esti foarte ocupat! Nu prea mai stai cu noi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate