claman Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Ne băgăm Âşi noi la un tenis de masă ? Mai pe-nserat să nu ne vadă nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Salut plimbarea de acum 2 saptamini: A fost super frumos pina la Ranca Traseul a fost R.Valce-Ocnele Mari (drum nasol criminal cu piatra) nu va sfatuiesc sa o luati pe acolo decit daca vreiti sa vezitati salina OcneleMari si pe urma sa va intorceti spre R.Valcea) - Novaci-Ranca si am facut dreapta la Obarsia Lotrului spre Voineasa drumul iar foarte nasol pina in Voineasa Traseul l-am facut intr-o zi de vizitat am vizitat manastirea Polovragi, pestera Polovragi dar nu am mai stat sa intram deoarece se intra numai la ore fixe, a urmat pestera Muierii unde am si intrat la iesire am mincat ceva la terasa de acolo. Si pe urma spre Ranca unde am oprit pentru poze si filmulete. Daca e cineva care doreste sa mearga sar putea sa ma duc Simbata 6.08.2011 din nou de data asta pe urmatorul traseu Bucuresti-R.Valcea-Novaci-Ranca-Sebesi-Sibiu-R.Vilcea-Bucuresti traseu de 2 zile campare cu cortul pe TransAlpina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 (editat) Salut plimbarea de acum 2 saptamini: A fost super frumos pina la Ranca Traseul a fost R.Valce-Ocnele Mari (drum nasol criminal cu piatra) nu va sfatuiesc sa o luati pe acolo decit daca vreiti sa vezitati salina OcneleMari si pe urma sa va intorceti spre R.Valcea) - Novaci-Ranca si am facut dreapta la Obarsia Lotrului spre Voineasa drumul iar foarte nasol pina in Voineasa Traseul l-am facut intr-o zi de vizitat am vizitat manastirea Polovragi, pestera Polovragi dar nu am mai stat sa intram deoarece se intra numai la ore fixe, a urmat pestera Muierii unde am si intrat la iesire am mincat ceva la terasa de acolo. Si pe urma spre Ranca unde am oprit pentru poze si filmulete. Daca e cineva care doreste sa mearga sar putea sa ma duc Simbata 6.08.2011 din nou de data asta pe urmatorul traseu Bucuresti-R.Valcea-Novaci-Ranca-Sebesi-Sibiu-R.Vilcea-Bucuresti traseu de 2 zile campare cu cortul pe TransAlpina. Frumos . Suna mai bine varianta a doua,campati prin obarsia lotrului ...sunt locuri faine.Iar spre Sebes drumul e foarte frumos,mie mi-a placut mai mult ca Transalpina .Plimbare placuta Editat August 2, 2011 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Maine o coloana ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Maine o coloana ceva ? Nu cred ca o sa vina cineva ,sunt plecati in concedii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 Eu sunt la job. Lucrez pana f tarziu, din pacate. Poate next week. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilash Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Buna! Merge cineva la intrunirea moto de la Buzau? http://www.motocicli...os-bike-fest-2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Stie cineva daca exista o spalatorie moto-friendly in Militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Merge cineva la Veliko ? Pe 19 (vineri), de fapt... merge cineva . ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Se simte lipsa adevaratilor motociclisti, Claman dar mai ales simt lipsa posturilor lui Andrei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Dragii mei ,ne-am intors cu bine. Mai saraci dar impliniti . Turul a fost foarte frumos ,avem o tara frumoasa ,peisaje superbe dar ...si drumuri de toata jena. Km parcursi 2256 pe traseul :Buc-Brasov-Sighisoara-Sovata-Bicaz-Vatra Dornei-Sucevita-Putna-Sighetul Marmatiei-Satu Mare-Oradea-Baile Felix-Deva-Caransebes-Oravita-Moldova Noua-Dubova-Craiova-Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 15, 2011 Autor Share Postat August 15, 2011 Bine ati revenit! Foarte tare. Mai multe poze, panaramelor! Si eu sunt back din BG: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Ai burdusit-o de bagaje pe suzi ,ai fost singura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 15, 2011 Autor Share Postat August 15, 2011 Pare doar burdusita. Am luat prosoape, patura de plaja, creme, chestii d-astea. Nu a fost nevoie sa expandez (ca sa zic asa) gentile, erau la "primul fermoar". Pare mare pentru ca e pozata de jos in sus. Mai nou, se pare ca nu mai discut decat de la 600 km in sus ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nebunica Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 in seara asta o intalnire ceva prin poli ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Dragii mei ,ne-am intors cu bine. Mai saraci dar impliniti . Turul a fost foarte frumos ,avem o tara frumoasa ,peisaje superbe dar ...si drumuri de toata jena. Km parcursi 2256 pe traseul :Buc-Brasov-Sighisoara-Sovata-Bicaz-Vatra Dornei-Sucevita-Putna-Sighetul Marmatiei-Satu Mare-Oradea-Baile Felix-Deva-Caransebes-Oravita-Moldova Noua-Dubova-Craiova-Buc. Cine a stiut, va asteptam in Bicaz si mergeam la mine sa bagam un gratar si niste beri reci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 in seara asta o intalnire ceva prin poli ??? Deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 in seara asta o intalnire ceva prin poli ??? Eu sunt out of town,data viitoare. Cine a stiut, va asteptam in Bicaz si mergeam la mine sa bagam un gratar si niste beri reci. Daca stiam ne vedeam la un suc la bicaz avand in vedere ca oprirea era la sucevita nu ne permitea timpul sa deviem de la traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 23, 2011 Autor Share Postat August 23, 2011 Acum mi-am revenit si eu din bolit.. Claman, la multi ani, sa fii fericit si vesel, sa ti se implineasca tot ce iti doresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Acum mi-am revenit si eu din bolit.. Claman, la multi ani, sa fii fericit si vesel, sa ti se implineasca tot ce iti doresti! Multumesc frumos Kali ...bine ca ti-ai revenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 La multi ani, domnu' claman! Si toate cele necesare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 La multi ani, domnu' claman! Si toate cele necesare! multumesc , putere de munca sa am deviza comunista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 24, 2011 Autor Share Postat August 24, 2011 La multi ani si DKW-ului! Si sa-l vedem mai des printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 La multi ani si DKW-ului! Si sa-l vedem mai des printre noi! La multi ani si dkw-ului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 La multi ani domnu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate