Zven Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 mai e mai mult si se incalzeste ... ca nu vad sa dea semne pe termen lung de cresteri serioase de temperatura ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 e cald haideti pe afara cu fiareleeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 eu am iesit de dimineata. fost la scarbici cu el. acusi ma duc acasa, si din pacate tre sa`l las in parcare ca tre sa ma duc dupa sormea la gara si are bagaje. si chiar daca nu ar fi avut nu se suie ea pe dracu impielitat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 eu am iesit de dimineata. fost la scarbici cu el. acusi ma duc acasa, si din pacate tre sa`l las in parcare ca tre sa ma duc dupa sormea la gara si are bagaje. si chiar daca nu ar fi avut nu se suie ea pe dracu impielitat ... ) Ea nu vrea sa se urce si tot ea e drac impielitat ?! huooo satanistule !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 dracu impielitat e magaru ... in conceptia ei ... sormea e sormea si atat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 dracu impielitat e magaru ... in conceptia ei ... sormea e sormea si atat ... ) am.citit printre rânduri ....deci măgaru-i bandit înroşit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 dracu impielitat e magaru ... in conceptia ei ... sormea e sormea si atat ... mmmm poate vi si tu cu surioara ta sa o cunosc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 mmmm poate vi si tu cu surioara ta sa o cunosc si eu daca vrei sa o cunosti pe sormea tre sa o gasesti singurel, eu nu ma ocup de matrimoniale, chiar le desfac de obicei ... oricum nu cred ca vrei sa vb cu mama dracilor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 eeeeeeee eu zic ca nu e asa de rea dupa cum zici. si cum o pot gasi? sa vedem daca e asa de rea dupa cum zici. dar ce ti-a facut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 pai asa e ea de felul ei ... de gasit ce sa-ti zic ... punete pe cautat ... am specificat mai sus ca nu sunt cupidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 păi spune tu unde o pot găsi doar e surioara ta sau vino și cu ea cînd se încălzește să ne plimbăm o țîră Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 :crack: Inca putin si o sa va inruditi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 pai nu vezi ca nu vrea sa spuna unde o gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Daca lu' frates-o ii da cu flit...pai pe tine o sa te scuipe daca o inviti la o plimbare cu mobra Ce e asa greu de inteles...el incearca sa te protejeze,doar stie apucaturi are sora-sa,retrage-te elegant si cauta fumei in alta parte.nu printre surorile motociclistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 glumeam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julius343 Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Salu! Iulian e numele meu si stau prin zona (militari residence). Am si eu o HONDA CBR F2 si...cand iese soarele...as iesi un pic cu EA. Daca nu va deranjeaza ca vreau sa ma alatur, dati un semn cand va adunati. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Salu! Iulian e numele meu si stau prin zona (militari residence). Am si eu o HONDA CBR F2 si...cand iese soarele...as iesi un pic cu EA. Daca nu va deranjeaza ca vreau sa ma alatur, dati un semn cand va adunati. Bafta! SALUT IULIAN SI EU VREAU SA IES CAND SE INCALZESTE ASA CA MA POTI ANUNTA CAND VREI PE MESS FLORIN_33_SPEED MAI AM NISTE VECINI MOTOCICLISTI SI POATE VIN SI EI, STIMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 si eu ma atasez grupului . mutat proaspat in militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 welcome. vezi ca noi am cam vrea sambata sa merem gramada la smaeb. sa vedem cati ne strangem. cred ca daca ajungem pe la un 12 la smaeb e numa bine. sincer sa vrea sa merem frumos si fara crosetari si alte alea pana acolo. acu o sa vedem ce si cum la fata loculuil. revin maine in cursul zilei cu ora si locatie de strangere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Ar fi bine sa mergem un grup mai mare...astept un raspuns maine si voi veni si eu cu siguranta.. Salu! Iulian e numele meu si stau prin zona (militari residence). Am si eu o HONDA CBR F2 si...cand iese soarele...as iesi un pic cu EA. Daca nu va deranjeaza ca vreau sa ma alatur, dati un semn cand va adunati. Bafta! eu in fiecare luni joc fotbal acolo si ti-am vazut si mobra...stau cam la 1 km distanta de tine...dak mai urmaresti forumul da un semn si ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 din pacate programul meu este foarte anapoda azi si daca e o sa ne vedem la smaeb direct. eu cred ca in jur de 11 juma 12 o sa ajung acolo, si inca nu stiu daca o sa stau mai mult sau mai putin. haida soare si afalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Haideti fratilor ne mai intalnim azi...mergem la SMAEB sau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Venim venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Pai....unde ne vedem...la ce ora? Editat Aprilie 13, 2013 de abs1nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate