Kali Postat August 23, 2013 Autor Share Postat August 23, 2013 (editat) Clamane, azi e 23, ma? Editat August 23, 2013 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 Clamane, azi e 23, ma? Daaaa ....multam` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 La multi ani bre domnu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 La multi ani bre domnu'! carmolist3.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 29, 2013 Autor Share Postat August 29, 2013 /index.php?/topic/701911-gasit-verigheta-in-2-mai/?p=3543886 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 extreme nudism la 2 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 29, 2013 Autor Share Postat August 29, 2013 Hahahahahahaha,zapacituleeeeee ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 La 20:00 in poli la coloana zic..sa ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 4, 2013 Autor Share Postat Septembrie 4, 2013 Azi am fost la Arc. Bineinteles, dupa ce am inghesuit doi pepeni in portbagajul Pacificului ) plecasem initial la piata, dar m-am trezit la Arc. Mor de dragul motoretei asteia, jur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viol Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Pe weekend e in plan vreo iesire prin militari? ca scot si eu cbr-ul sambata din service... Dupa o pauza de o luna jumate ) Editat Septembrie 4, 2013 de Viol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 4, 2013 Autor Share Postat Septembrie 4, 2013 Eu as fi iesit spre Braila, dar inca nu mi s-a aratat cashul )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viol Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Nu-mi place ruta... daca nu iese nimeni dau cateva sprinturi ) pe A1 si plec pe urma la tara poate o pun de o pastrama acum de Sfanta Marie... Editat Septembrie 4, 2013 de Viol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 io' cred ca merg spre Transalpina in week Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 Care vine azi in Poli e rugat respectuos sa-mi ia si mie o cola zero multumesc. Am ajuns prea devreme, sunt venita de la scoala si-s rupta de obo si plina de praf.. Induraaare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Să nu îţi ia mai mulţi cola zero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 Cati sunt ca tine, claman? Multumesc mult! You are a real saviour;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Cati sunt ca tine, claman? Multumesc mult! You are a real saviour;) Cu placere Kalimera ...ţi-am luat o cola ,nu ţi-am donat un ficat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 10, 2013 Autor Share Postat Septembrie 10, 2013 La ora aia, era mai ceva ca un ficat ) Mi-am propus ca la iarna sa recitesc topicul asta sunt lucruri pe care nu mi le mai amintesc despre voi. De exemplu, cum va cheama ) poate ne vedem si noi mai des la ochisori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 La ora aia, era mai ceva ca un ficat Mi-am propus ca la iarna sa recitesc topicul asta sunt lucruri pe care nu mi le mai amintesc despre voi. De exemplu, cum va cheama ) poate ne vedem si noi mai des la ochisori. Daca nu mai stii cum ma cheama da-mi pm si iti reamintesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 10, 2013 Autor Share Postat Septembrie 10, 2013 Ti-am dat un mail si nu ai raspuns, asa ca nu mai comenta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 vreo iesire prin militexas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 11, 2013 Autor Share Postat Septembrie 11, 2013 Joia, lexy. De obicei ne adunam la rectoratul din Poli, dupa ora 20.00. Langa coloana infinitului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 iese cineva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 11, 2013 Autor Share Postat Septembrie 11, 2013 Ete, fusei io, dar m-am flendurit putin si am plecat acasa. Maine nu cred ca ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 da am fost si eu ...si nimeni....poate in week Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate