Zven Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Din pacate printre noi este doar unul singur care are si chopper(sau asa tin eu minte). E vb de DKW. Ca marci ... e o problema cu multe variabile si multe raspunsuri. Mai bine uitete tu dupa niste modele si vino cu ele si de acolo o sa afli mai multe. Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus62b Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 frate, sincer ma gandesc la o Honda Rebel, dar asa cum am scris: sunt dispus sa invat ! In plus vreau sa ma retrag din activitatea profesionala si pt 3-4 luni cat imi calculeaza astia nu o sa cam am venituri... da' motor tot vreau !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 (editat) Sotia mea are un Suzuki Intruder VL250 LC, viteza maxima atinsa cu mine a fost 135 km/h, iar cu pasager 125 km/h, zona de confort a motorului este undeva la 90 km/h, viteza la care mai are ceva resurse. Pentru traficul de oras este ideal, consum de 3,5%, 2 cilindri in V, un singur carburator, 22 de cai, racire pe aer, rezervor de 12 litri. Singurul minus este treapta 1-a foarte scurta. Honda Rebel (250 cc) este cam pe acelasi calapod cu Intruderul de 250, doar ca are 2 cilindri in linie. Daca se doreste ceva care sa faca fata lejer unui drum lung ar merge Honda Magna 500/VT500C sau un Intruder VS600 (motoare de generatie '90-97, implicit mai ieftine si cam la acelasi pret cu unele de 250 cc). Editat Ianuarie 14, 2014 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus62b Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 nu domnule... eu nu am voie sa conduc decat motociclete de 125 nu de 250...max. 11 kW si cel mult 15 CP... sculele la care faci referire sunt prea...tari pt mutra mea. desigur ma gandesc sa-mi iau si A-ul, am facut scoala amu 6 ani, dar nu am mai ajuns la examen intrucat in concediu, in timp ce ma jucam cu fetita mea, am reusit sa-mi sparg un disc si am fost operat pe coloana... doctorul mi-a recomandat o... "pauza" la moto de 3 ani, etc... asa ca, per moment, nu am "fata" de ceea ce trace de ninelul A1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian chirita Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 iese careva la o plimbare cu motoreta????????? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 mai traieste careva pe aici ? Trebuie sa schimb uleiul daca am facut anul trecut 300 km cu el? daca ai pus dala de palmier in cratitza, nu cred ca e nevoie. Doar poze decente, va rog.Anul asta ma fac motociclist:-):-) iti cumperi playstation ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 8, 2014 Autor Share Postat Februarie 8, 2014 Rechine, te mananca inotatoarea, bag sama )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus62b Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Oameni buni... ca nu prea este vremea motoarelor, am inteles... dar voi asa nu iesiti la o parola cu cafea, bere ceva? sa ma mai "instruiti" si pe mine in legatura cu motoarele... daca se intampla totusi, va rog sa imi dati si mie de veste. Remus 0722.607.200 sau 0762.530.880. multumesc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 Remus, n-am prea apucat sa ne mai vedem in ultima vreme, cam toti am avut de alergat in toate directiile. Dar cu siguranta ca ne vom vedea curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus62b Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 ok, amu' m-am linistit...:-) pt Zven "Din pacate printre noi este doar unul singur care are si chopper(sau asa tin eu minte). E vb de DKW. Ca marci ... e o problema cu multe variabile si multe raspunsuri. Mai bine uitete tu dupa niste modele si vino cu ele si de acolo o sa afli mai multe. Bine ai venit!" - si restul care binevoieste... am decis eu asa... de capul meu intre Yamaha Virago si Honda Rebel... Pareri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanCX Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Aveti sau stiti pe cineva care calareste ninja 250 in bucuresti si are timp de o intalnire scurta? prietena mea are putin peste 1.50 inaltime si cauta ceva pe masura. am gasit un 250 in galati si am vrea sa avem o idee mai buna inainte sa batem drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Kalimera, La Mulți Aaaaani!!! :-*** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 (editat) Inca un dat "LA MULTI ANI!" Kali, din centru' Olteniei, ca sa-ti mearga bine! Editat Martie 4, 2014 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Aveti sau stiti pe cineva care calareste ninja 250 in bucuresti si are timp de o intalnire scurta? prietena mea are putin peste 1.50 inaltime si cauta ceva pe masura. am gasit un 250 in galati si am vrea sa avem o idee mai buna inainte sa batem drumul. Ai pm La Multi Ani Kali ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 (editat) La mulţi ani Kalimera !! Editat Martie 4, 2014 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 4, 2014 Autor Share Postat Martie 4, 2014 (editat) Multumesc mult, copii! Sa fim sanatosi cu totii si sa ni se implineasca dorintele va puuuuuuuup! Editat Martie 4, 2014 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Salutare, fratilor! De aproximativ 2 saptamani am intrat si eu in clubul moto. Fiind vremea frumoasa ma gandeam sa organizam o intalnire in week-end undeva in sectorul 6. Haideti acum sa vedem care sunt doritorii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 20, 2014 Autor Share Postat Martie 20, 2014 Care mergeti la SMAEB? Eu merg. Cu Pacificul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 eu cu ratb ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Eu merg ,posibil cu motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 21, 2014 Autor Share Postat Martie 21, 2014 Eu merg dupa ora 11.30, ca am ceva in plan dimineata. Tu la cat te-ai gandit, claman? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian41 Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Merg si eu cu Ktm ul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Eu merg dupa ora 11.30, ca am ceva in plan dimineata. Tu la cat te-ai gandit, claman? După ce scap de la servici ,in jur de 14.30 ca de obicei ...ne regrupam pe la vreo masă cu mititei Merg si eu cu Ktm ul ... Să înţeleg că îmi dai mie Fjr-ul să merg cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 ehe..ma uitam acum ceva timp pe forum.. mai exact acum 200-300 pag in spate..ce vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 ehe..ma uitam acum ceva timp pe forum.. mai exact acum 200-300 pag in spate..ce vremuri... Daaa....chat zone )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate