mandibula Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 da miercurea se tin si intalnirile celor de la LR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Ce-i aia LR ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 (editat) stie DKW Editat Aprilie 17, 2014 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 nu avem ... pe vremea asta nici iarba nu creste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 18, 2014 Autor Share Postat Aprilie 18, 2014 Party people, unde mergem la slujba de Inviere? Tot Casin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Sunt destul de multe biserici prin cartier,te invit la biserica de pe orsova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 18, 2014 Autor Share Postat Aprilie 18, 2014 Multumesc pt invitatie, wayne, dar prefer ceva nu foarte aproape de casa. Prietenii stiu de ce. In plus, daca nu ploua, merg cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Nu vreti sa dam o tura luni cu mobrele? Kali, nu ma omor cu slujbele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 19, 2014 Autor Share Postat Aprilie 19, 2014 Eu as merge, insa nu pot risca. Nu am voie sa conduc pe distante mari, mai ales mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutzu_16 Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Salutare, sunt proaspat posesor de moto, yamaha tdm, si stau in militari. Pe unde va intalniti de obicei, poate vin si eu sa ne cunoastem, sa mai primesc un sfat ca sunt incepator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Ce-i aia LR ? Neshte gipanisti, unii chiar motoretisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Neshte gipanisti, unii chiar motoretisti... Credeam că se referă la Lost Rider :-) Salutare, sunt proaspat posesor de moto, yamaha tdm, si stau in militari. Pe unde va intalniti de obicei, poate vin si eu sa ne cunoastem, sa mai primesc un sfat ca sunt incepator... Salutare ! Ne vedem se regulă la coloană în poli ..saula terasă la Space lângă intrarea in poli dinspre Iuliu Maniu , miercurea sau joia în funcţie de audienţă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Ne vedem azi la un suc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Nu se mai ţin întâlnirile la coloană Salutare ! Ne vedem se regulă la coloană în poli ..saula terasă la Space lângă intrarea in poli dinspre Iuliu Maniu , miercurea sau joia în funcţie de audienţă Sunt confus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Si noi suntem confuzi unii vor in poli altii la terasa ...cred ca ne impartim in doua grupuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Da, si asa era prea numeroasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Ne vedem la terasa mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 aici e intalnirea, pt cei care nu sunt pe grupul de pe fb. azi la 20.00 https://goo.gl/maps/bp12B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boghi13 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Salut, Ma bag si eu in sema ca proaspat posesor de motor asezat intre 2 roti si locuitor timp de 8 ore pe zi al minunatului cartier militari (mai precis UPB). Cum e cu intalnirile astea? Se strange lume? Si mai ales primiti si motociclisti pe 4 roti.... dehh mai greu cu mersul pe motor la munca.. nu am experienta necesara sa merg cu pasager asa ca "viroaba" sta cuminte si asteapta weeknduri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 Pai ce ne-o fi? Uelcom! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Caut una mașină Suzuki Swift argintiu metalizat cu numărul B xx ZTX. Probabil zona de reședința IMGB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 26, 2014 Autor Share Postat Aprilie 26, 2014 Nu-mi zice ca te-ai imprastiat "multumita" soferului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Salut, Ma bag si eu in sema ca proaspat posesor de motor asezat intre 2 roti si locuitor timp de 8 ore pe zi al minunatului cartier militari (mai precis UPB). Cum e cu intalnirile astea? Se strange lume? Si mai ales primiti si motociclisti pe 4 roti.... dehh mai greu cu mersul pe motor la munca.. nu am experienta necesara sa merg cu pasager asa ca "viroaba" sta cuminte si asteapta weeknduri .... salutare. ne bucuram sa te avem printre noi. uite, asta e de la ultima intalnire. pana miercuri, daca poti sa inveti versurile si pasii... asa e de la coloana din politehnica. https://www.youtube.com/watch?v=aQFa9MumHjU apoi mergem prin club, dar nu stam mult. in rest mai nimic... Editat Aprilie 27, 2014 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boghi13 Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) muzica ..rituluri ...pfiu m-am linistit...credeam ca e un grup ciudat care fac dinasteaa..... sau mai rau merg pe motociclete pe trotuar... io nu stiu deasteaaaa Editat Aprilie 27, 2014 de boghi13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 @boghi13, come to the dark side... e satanijti astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate