super_buburuza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Dupa cum vedeti Cosmin n-a organizat nimic pentru seara asta asa ca vom vedea meciul care pe unde apucam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Nu pomeni de drac in topice sfante, bre!! PTIUUU DRACE...Gata,m-am lepadat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Gata...nu mai fac glume cu minorii...JJ iar ai legatura Sau mai bine i-o dam calaretului fara C...tot si-a dat el masteratu' in minore pe Matrimoniax eu nu este minora de mult tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 eu nu este minora de mult tare... Bineee...vedem vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Nu spun ca-mi sariti in cap Hai mai, n-ai tupeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 Pen' ca ma aflu prin Pipera City, cred ca o sa ma duc pana in Otopeni sa vad meciul si sa prestez ceva de mancare, daca nu ziceti nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Dragi vecini.. si nu numai, se pare ca visul meu de upgrade la 1000RR a dat navala spre concretizare mai devreme decat m-as fi asteptat... asa ca va trebui sa ma despart in mare graba de mult indragitul 600RR pe care unii il stiti, care merge excelent si e in perfecta stare de functionare. Asadar, daca il cunoasteti pe viitorul sau proprietar, va rog sa mi-l prezentati si mie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Doamne ce tristete pe forumul asta .....parca am fi pierdut calificarea....ghinion....poate o sa ne reprofilam pe alt sport pe care sa fim pe primul loc.....Ciudat nu exista sport in care sa dominam....sunt nacajit.....oricum am realizat mai mult decat ne-am asteptat.... Oricum pe prodigy sunt foarte suparat...sunt sigur ca mutu nu a putut sa joace din cauza sughitzurilor . Si acum sa revenim la scopul forumului...Care merge poimaine la peste sa=l prindem pe Moby Dick? P.S.AEX tehinica cea mai importanta in vanzari e sa nu spui niciodata daca treci la alt nivel sau ce faci cu bani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) eu nu este minora de mult tare... Apreciez la justa valoare! Buburuzo, nu zicea nimic! Editat Iunie 17, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Apreciez la justa valoare! Buburuzo, nu zicea nimic! Nu zic, bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Nu zic, bre Ma bag si eo in seama ca musca'n lapte: Buburuzo, imi fu tare dor de tine, mandro!! ..si inca imi mai e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Ma bag si eo in seama ca musca'n lapte: Buburuzo, imi fu tare dor de tine, mandro!! ..si inca imi mai e.. Mda...si n-ai venit aseara sa ma vezi Si mie mi-e dor de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Bwei bercenarule, te iei de gagicile noastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Mda...si n-ai venit aseara sa ma vezi Si mie mi-e dor de tine Poi tz-am zis ca daca miroase a meci, prefer sa ma retrag!! Bwei bercenarule, te iei de gagicile noastre? De cand ie gagicile tale, ma?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 COSMIN_SN unde vrei sa mergi la peste? M-as baga si eu la un pescuit.Ceva detalii despre locatie,traseu,natira apei,cu plata-fara plata,tip de peste la care dam,cand e plecarea si de unde. Astept raspuns sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Buburuzo.....azi-noapte nu aveai somn de ma deranjai telefonic??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Buburuzo.....azi-noapte nu aveai somn de ma deranjai telefonic??? Te-am sunat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Te-am sunat??? Nici nu mai stie ce face, e in love uiz prodigy.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Te-am sunat??? Mda...la ora 1:07.....erai parfumata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Mda...la ora 1:07.....erai parfumata ? Probabil din greseala. Nu stiam ca te-am sunat. Sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Probabil din greseala. Nu stiam ca te-am sunat. Sorry ok...probabil din greseala am sa te injur si eu data viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 ok...probabil din greseala am sa te injur si eu data viitoare... Sa inteleg ca nu m-ai injurat ? Eu o faceam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Sa inteleg ca nu m-ai injurat ? Eu o faceam Atunci el e indragostit.. Nu mai inteleg nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 Leprelor, neata. Poli tunait? Rollin', rollin', rollin' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Atunci el e indragostit.. Nu mai inteleg nimic Nu e nimeni indragostit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate