Hannibal Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Salut. Am descoperit si eu topicul militaristilor. Cel putin un sezon mai stau printre voi. Moinesti, YZF R1 Bandit 750cmc, vara trecuta nu avea carene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) anu trecut am vrut sa ajung la opera, la Carmen si la Barbier...n-am avut timp si mereu am amanat...poate, cine stie?vedem, discutam, analizam, si in functie de timp, poate poate...buna idee @Kali @Hannibal: te stie lumea de pompier pe tine Editat Februarie 8, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 la Carmen m-as baga...la strainezi parca nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Poate gasim si o masina sa o luam si pe Mirela cu noi. Ma interesez sa vad pe unde ar trebui sa luam locurile, ca sa stam cu totii. Cu masina se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 buna idee .. io chiar ma gandeams a ma duc singur caci nu am mai fost de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aneka_ro Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) Wow! abia astept evenimentul...va trebui totusi sa ne organizam din timp pentru rezervarea locurilor(asta daca se doreste sa stam grupati in sala ) Editat Februarie 8, 2008 de aneka_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Daca ma primiti si pe mine, pun la dispozitie un logan cu 7 locuri oricand vreti. Sunt intr-o dispozitie de a umbla peste tot cum nu credeti --- Mesaj completat în 08 Feb 2008 22:40 -------------Daca se merge sambata sau duminica la o plimbare m-as baga ,sub rezerva ca nu am km. multi rulati[~500],iar viteza peste anumite limite ,nu este prietena mea. Daca e mai usor raspund la tel.0722643103 sau 0720050878.Astept emotionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) 1. de azi am moto, deci as fi amator de o plimbare, cel mai bine duminica. 2. de opera nu sunt amator, de teatru da. propun 18 februarie, ca sa am timp sa ma obisnuiesc cu ideea cine mai vrea sa vina? 3. cine vine la bugsy sambata la 19.30? poate planificam o plimbarica pentru a doua zi. cine vine? astept - vorba concetateanului Dragos - emotionat, confirmarile dvs. Editat Februarie 8, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 De sambata la 19.30 am inteles, dar nu stiu unde este ,,bugsy'' ,poate imi spuneti si mie .Multam fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 In seara asta am un drum de facut (o pbl in familie). Dupa ce termin (posibil 20.30), as veni si eu sa ma vad cu voi. Cine vine? Ca sa stiu pe cine sun, just in case, sa vad daca mai sunteti p-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Shefa, io ajung sigur, sa cunosc lumea nou venita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 @DKW: sa vedem daca vine lumea nou venita @bogdan harea: te sun eu si-ti explic, nu e complicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Harea Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Jonlup astept tel de la tine .Multumesc --- Mesaj completat în 09 Feb 2008 17:24 -------------Eu sunt Dragos Harea ,Bogdan e fratele meu mai mare ,dar oricum suntem in familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Sal! Scuze dar subsemnatul nu mai apare, mici probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 D.N.R. ( Do Not Resuscitate) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 aveti idee pe unde e vreun poligonul in militari? si daca e aproape de politehnica cumva? ca n-as vrea sa ma duc pana la naiba in praznic in capatul cartierului sa fac orele acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 hopa si io din militari ghirlandei pe la complex apusului gsxr 600 2001 sa traitzi militaristilor! --- Mesaj completat în 13 Feb 2008 16:51 -------------hopa si io din militari ghirlandei pe la complex apusului gsxr 600 2001 sa traitzi militaristilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 hopa si io din militari ghirlandei pe la complex apusului gsxr 600 2001 sa traitzi militaristilor! <small>--- Mesaj completat în 13 Feb 2008 16:51 -------------</small><br/>hopa si io din militari ghirlandei pe la complex apusului gsxr 600 2001 sa traitzi militaristilor! Hai noroc si bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 D.N.R. ( Do Not Resuscitate) ? De ce nu? --- Mesaj completat în 13 Feb 2008 21:53 ------------- aveti idee pe unde e vreun poligonul in militari? si daca e aproape de politehnica cumva? ca n-as vrea sa ma duc pana la naiba in praznic in capatul cartierului sa fac orele acolo. Pai du-te in curtea Politehnicii, pe acolo se mai dau oamenii. Nu e poligon dar e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horseman Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 aveti idee pe unde e vreun poligonul in militari? si daca e aproape de politehnica cumva? ca n-as vrea sa ma duc pana la naiba in praznic in capatul cartierului sa fac orele acolo. e "poligon" in politehnica...se facea scoala vara trecuta p-acolo. micut, plin de gropi....dar e bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Bre, da' mai toti cu vitezane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 De ce nu? pai ziceam si eu... asa... din lipsa de feedback p-aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 13, 2008 Autor Share Postat Februarie 13, 2008 La intrarea in Poli dinspre Agip, adica vis-a-vis de Liceul Militar de Muzica, este o .. parcela betonata. Cum intri, in dreapta, mergi prin verdeata fo 20 m. Anul trecut se facea un fel de poligon acolo. Altul nu stiu nici eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 aveti idee pe unde e vreun poligonul in militari? si daca e aproape de politehnica cumva? ca n-as vrea sa ma duc pana la naiba in praznic in capatul cartierului sa fac orele acolo. e in sema parc, chiar se face si scoala. iesi din parcul politehnicii spre regie, chiar la podul peste dambovita, faci stanga spre metrou semanatoarea, la vreo 2-300m e intrarea in sema parc... prin sema parc ai ceva de mers, e mai complicat tot faci dreapta-stanga printre cladirile alea, dar intrebi oamenii de pe acolo, tre' sa stie careva, eu asa am facut si am gasit am inteles ca mai e o intrare direct in poligon venind dinspre lujerului, trecand prin "colonie", o zona mai colorata prin care ar fi destul de periculos sa treci, mai ales seara n-am incercat sa trec pe acolo, dar voi incerca in curand. in poligonul asta face scoala instructorul Bratovici, nu dau detalii aici ca se poate considera reclama, daca te intereseaza lasa PM sau YM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 sau sub podu grand ..e si acolo poligon inainte sa urci pe podu grand o iei pe langa, cum vii dinspre militari..si dai de un poligon acolo...acolo am facut eu scoala moto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate