ChopperVonGal Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Dupa noul decor al terasei :sarbatoarea recoltei.Discutile in mod sigur au fost in ton cu sarbatoarea.Recolta de km. Pozele ne sugereaza acelasi lucru. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 si noua, la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 fain mai... salutari domnului coleg de facultate din anu 2... cu triumphu...faina piesa.... . desi nu ne cunoastem, k is temporar pieton, mobra e la perfuzii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 fain mai... salutari domnului coleg de facultate din anu 2... cu triumphu...faina piesa.... . desi nu ne cunoastem, k is temporar pieton, mobra e la perfuzii... tot la tehnica dentara si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 tot la tehnica dentara si tu? stoma... trebuia sa fiu anu 2 tenica.. dar... probleme...si am reluat acum la stoma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Multe "mobre" parcate.E o incantare.De la enduro la chopper. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Multe "mobre" parcate.E o incantare.De la enduro la chopper. GRESIT domnu Gal! DE LA CHOPPER LA ENDURO E O INCANTARE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Scuze. Cu respect ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Scuze. Cu respect respect din partea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Dupa plecarea mea au mai sosit motociclisti. In concursul de carate a fost implicat si un motociclist de al nostru .Organizare + concurent. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 2 motociclisti de-ai nostri .......in concursul de karate..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 2 motociclisti de-ai nostri .......in concursul de karate..... cine? cine? Miki si mai cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 miki si cristi mic..... repede..."cine, cine?" hahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 miki si cristi mic.....repede..."cine, cine?" hahahahaha muhahhahaha...ma gandeam io ca ei 2! na? si ai fost sa-i incurajezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 nu draga.....am gatit ieri.....a fost "sefu", insa..... a fost si iris aia mica concurenta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Pentru maine ramane ora 12.00 la Cabana Valea Aurie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Pentru maine ramane ora 12.00 la Cabana Valea Aurie? Ultima zi de noembrie.Terasa am deschis-o noi. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 S-arata chef de sf. Nikc. Tre sa fi habauc, e necesar. Multumim lui Dan pe aceasta cale. Discutam mai multe joi la aRandBi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 ve rog sa postati si pe forum nouatai despre serata asta pt k nu cred ca ajung joi...mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) ve rog sa postati si pe forum nouatai despre serata asta pt k nu cred ca ajung joi...mersiAsa va fi. Ar fi bine sa se anunte pana joi cei care vor sa vina si nu vin la aRenBi ca sa contorizam bucaturile si vaselina cuprins succint facut organizare sambata dimineata merg cu Dan sa adunam d'ale gurii si cele necesare, punem tot p-o lista, trajem linie si impartim amenda. Ne-am adunat vo 15 si am inteles ca spatiul mai permite. Cel mai bine e sa ne auzim asa ca cine are sanje sa traga o sarma la 0748312614 pana sambata de dimineata. De sambata de la 14.00 putem sa ne organizam sa merjem in grup avand in vedere ca putini stiu une-i cabana. Pe.Se. Avem si bonne dar sunt ocupate cu sticla. cuprins succintfacut organizare sambata dimineata merg cu Dan sa adunam d'ale gurii si cele necesare, punem tot p-o lista, trajem linie si impartim amenda. Ne-am adunat vo 15 si am inteles ca spatiul mai permite. Cel mai bine e sa ne auzim asa ca cine are sanje sa traga o sarma la 0748312614 pana sambata de dimineata. De sambata de la 14.00 putem sa ne organizam sa merjem in grup avand in vedere ca putini stiu une-i cabana. Pe.Se. Avem si bonne dar sunt ocupate cu sticla. Am reusit sa-i conving pe bajetzii si sa schimbam ora pe la 17.00 in benzinaria Petrom la drumul spre Medias. BAAAAAAAAAAAAAAA..... fu fain! fu de minune, ne-am distrat! de mult nu m-am mai trezit la amiaza multumit de distractia ce-o fo. Bajetii sa se arate cu pozele - cum vor ei, aici sau in privat Editat Decembrie 5, 2008 de lombardia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) am observat ieri seara la r&b ca v-ati tras in poze, astept cu interes sa le aratati si altora Editat Ianuarie 30, 2009 de kia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 am observat ieri seara la r&b ca v-ati tras in poze, astept cu interes sa le aratati si altora acum vad si eu cine e kia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Poze de azi de la Han. Unii povesteau si altele inghetau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Datorita neatentiei celui care a folosit aparatul foto,pozele din interiorul barului nu sunt reusite. Fotograful cere scuze. Viata lunga si km multi celor noi veniti. Frumaosa si dulce viitoarea motociclista.Deocamdata nu a fost deranjata de zgomotul motoareleor.Semne bune. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ARTCO Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 din pacate nu am putut ajunge la timp in Dumbrava, asa ca am iesit pana la curmatura fiind prima iesire de anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate