dark_alinutza Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) PUNCT... m-am saturat sa cad la mijloc...NU IMPUSCATI MESAGERUL... de acum incolo cine are ceva de zis sa zica direct pe forum...sa nu ma mai sune pe mine...alinutza poasteaza tu...nu...fiecare sa-si scrie parerea si gata... ...si blond nu e nimeni...poate prost ca se zbate sa-i impace pe toti.... Editat Iunie 11, 2009 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 PUNCT... m-am saturat sa cad la mijloc...NU IMPUSCATI MESAGERUL... de acum incolo cine are ceva de zis sa zica direct pe forum...sa nu ma mai sune pe mine...alinutza poasteaza tu...nu...fiecare sa-si scrie parerea si gata... ...si blond nu e nimeni...poate prost ca se zbate sa-i impace pe toti.... NU sint de acord cu PUNCT. Pai eu te IUBESC si tu........faci ce faci si te ascunzi la.............intuneric. Pregatisem si "conserva "sa scimb MUZICA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 PUNCT... m-am saturat sa cad la mijloc...NU IMPUSCATI MESAGERUL... de acum incolo cine are ceva de zis sa zica direct pe forum...sa nu ma mai sune pe mine...alinutza poasteaza tu...nu...fiecare sa-si scrie parerea si gata... ...si blond nu e nimeni...poate prost ca se zbate sa-i impace pe toti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 nu rade ca iei bataie ...hai ca devenim off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Oare cum a fost la Resita ? La Han am fost : Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 In obiectiv: Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 venit,vazut,nu era nimeni!!!!!! noi plecat la plimbare. se pare ca ploaia sperie lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 venit,vazut,nu era nimeni!!!!!! noi plecat la plimbare. se pare ca ploaia sperie lumea Ba da au fost cativa....la masa de pe terasa afara.... erau cu masinile....si noi am ajuns un pic mai tarziu...v-am vazut cand ati plecat...erati pe calea dumvravii....nu prea ne-am sincronizat! asta e! poate saptamana viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Betty-Tzuk Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 venit,vazut,nu era nimeni!!!!!! noi plecat la plimbare. se pare ca ploaia sperie lumea Am fost, cativa... avem si dovada ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Propunere: festivalul medieval Sighisoara Cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin cbr Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 noroc , cand mergi ? io duminca ash merge la o plimbare ca sambata lucru , scrie si tu un id de mes acolo la profil sa te bag in lista , sati dau si pozele de la baela , numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Caldura mare mon cherr Sala Transilvania Cu respect Mesaj completat Pregatirea ptr start Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Astazi, joi, 6 august ne vedem in Dumbrava ? Sau unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Astazi, joi, 6 august ne vedem in Dumbrava ? Sau unde ? Azi...daca nu ploua!!!...la ora 19:00 la Sala transilvania la terasa...iar daca vremea e la fel de naspa ca acum....la ora 19:30-20:00 in barul R&B (sau Tequilla) de pe str. Stefan cel Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Asteptand ploaia ;Dumbrava-Curmatura Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
salbaticutza Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Salut. Sunt noua in Sibiu si as vrea si eu sa cunosc motoristii de pe aici. Imi poate spune cineva unde va intalniti si cand. Multumesc. Eu sunt Andreea (ex-clujeanca) si am o bijuterie de Suzuki Savage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Nici nu scrie numa doua sau trei posturi mai sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Salut. Sunt noua in Sibiu si as vrea si eu sa cunosc motoristii de pe aici. Imi poate spune cineva unde va intalniti si cand. Multumesc. Eu sunt Andreea (ex-clujeanca) si am o bijuterie de Suzuki Savage. Bine ai venit. Dumineca "forumistii" ne intalnim la Dumbrava iar joi la sala Transilvania si sau barul R~B. Dumineca probabil o parte vor fi la Zalau,alta parte pe Deal la motocros si o parte in Dumbrava. Oricum te asteptam. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Salut. Sunt noua in Sibiu si as vrea si eu sa cunosc motoristii de pe aici. Imi poate spune cineva unde va intalniti si cand. Multumesc. Eu sunt Andreea (ex-clujeanca) si am o bijuterie de Suzuki Savage. Duminica la ora 12 Joia la ora 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Duminica la ora 12 Joia la ora 19 Sal'tare Andreea! Duminica la ora 12 in Hanul Dumbrava Joi la ora 19 la Terasa Transilvania....si de la ora 21 in R&B pe Stefan cel Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 (editat) O dumineca noroasa si nu prea calduroasa ; Cu respect Editat Septembrie 6, 2009 de ChopperVonGal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Vrema buna, bere fara alcool si o plimbare scurta. Iaca neste pozne. Dumbrava: Cisnadioara. Ne vedem Joi. O seara buna tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Toti motoristii sau pozat pe noua achizitie a lui Tibi the big-bad Intruder frumos nu am ce zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) ramo tie iti sta cel mai bine poate iti face iubi tau o surpriza de craciun Editat Septembrie 18, 2009 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate