Danmaddog Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Mie nu mi-a placut. Spatiu mic, ca sa ajungi la masa tre sa te ridici si sa te deplasezi si nu au bere fara alcool. Aaa, si cred ca toate bauturile care le au sunt calde. Joia trecuta am baut un frape naspa si cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 deci pana la urma unde e locul de intalnire de duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 deci pana la urma unde e locul de intalnire de duminica ? io zic ..... in han duminica .... joia nu stim unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
streetdawgroby Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 fratilor ne vedem la predeal...asfalt uscat tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 (editat) Eu zic sa mai incercam o data cu cabana Valea Aurie... Mi-ar place un loc care sa fie for us only... Sfera e ok, dar e prea la strada. Editat Iulie 23, 2010 de Darth Wraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Joi unde? Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Joi unde?Cu respect Ca de obicei TRANSILVANIA!! Nu de alta dar NU mai e timp de schimbari ,dar e vremea sa te "miscam" ca ai inceput sa te "alterezi"si nu de alta dar o sa inceapa sa-ti placa in conserva aia de MATIZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 JOI??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 JOI??????????? DA joi, ca ai si uitat de cind ai inceput sa umblii la GERMANIA,inseamna ca ai contractat virusul ala cu..........HEIMER? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 DA joi, ca ai si uitat de cind ai inceput sa umblii la GERMANIA,inseamna ca ai contractat virusul ala cu..........HEIMER? hahahaha, nu bunicule, intrebam unde ne vedem Joi??? ca se pare ca a ramas aceeasi dilema!!!!! Si chiar mi-a afetat ceva Germania dar cu siguranta nu memoria hahaha ci dorinta de a merge inapoi acolo la respectul ce il primesti in trafic cel putin eeeee suntem liberi sa visam nuuuuuu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 hahahaha, nu bunicule, intrebam unde ne vedem Joi??? ca se pare ca a ramas aceeasi dilema!!!!!Si chiar mi-a afetat ceva Germania dar cu siguranta nu memoria hahaha ci dorinta de a merge inapoi acolo la respectul ce il primesti in trafic cel putin eeeee suntem liberi sa visam nuuuuuu? E GRAV!!!!! Ai inceput sa ai vise EROTICE REVENIRE rapida ca ai venit in Romanica tara in care TOTUL este posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 E GRAV!!!!! Ai inceput sa ai vise EROTICE REVENIRE rapida ca ai venit in Romanica tara in care TOTUL este posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szasz_andrei Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Salutare all, am uitat sa intru ca sa scriu cam am ajuns cu bine duminica inapoi acasa dar mi-am amintit acum cand am vazut topic-ul.Vroiam sa zic ca mi-am creat un nou record personal, implicit 3 ore in conditiile in care pe dealu negru m-a si prins putin o furtuna cu putina ploaie iar traficul era super aglomerat. Binenteles ca ar mai fi ceva, si anume ca pentru prima data nu am oprit decat de o tigare si mai mult am mers cu un rezervor tot drumul (rezervorul la mine are 19l), dar nah, nu vreau sa va plictisesc @szasz_andrei - numai pe mine m-ai ratat in poze, mai ales dupa ce am parcat mobra tipic bucurestean de incomodam lumea Poate ne vdm in wk-end la Predeal, binenteles cu unii care vin (sincer nici eu nu stiu daca ajung, dar promit ca anunt) Salutari everyone! Sorry man. Data viitoare programam o sesiune foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Oboseala acumulata de pe "Deal" ne-a facut mai asezati Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Pana la urma unde e intalnirea de joi,ca ieri am trecut de vreo 2 ori pe la sala transilvania,o data in R&B si de vreo 2 ori pe la sfera si nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Pana la urma unde e intalnirea de joi,ca ieri am trecut de vreo 2 ori pe la sala transilvania,o data in R&B si de vreo 2 ori pe la sfera si nimic. am vazut jumate de gasca la catedrala . Pe restul cred ca nu i-ai recunoscut ca a fost schimbarea la fata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 am vazut jumate de gasca la catedrala . Pe restul cred ca nu i-ai recunoscut ca a fost schimbarea la fata ) Am participat toti ,dar fara motoare ,si ne-am rugat sa NU ploua la Hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Asa s-a pus la cale "intalnirea" ptr intalniria de la Hunedoara. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Am participat toti ,dar fara motoare ,si ne-am rugat sa NU ploua la Hunedoara Cel mai probabil ca nu va ploua. Cum v-ati gandit sa plecati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Cel mai probabil ca nu va ploua. Cum v-ati gandit sa plecati? VINERI 9.30 ADJUDECAT!!!!! Dar unii vor sa atenteze de joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
streetdawgroby Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 buna...eu sunt mai nou pe aici...este vreo problema daca vin si eu duminica la han???...sau e vreo problema daca sunt din avrig???...astept sugestii...abia mai cunosc si eu lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 buna...eu sunt mai nou pe aici...este vreo problema daca vin si eu duminica la han???...sau e vreo problema daca sunt din avrig???...astept sugestii...abia mai cunosc si eu lumea... Salut .te asteptam cu bratele deschise (numai fetele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Salut .te asteptam cu bratele deschise (numai fetele). Florina te asteapta cu bratele deschise. Sa nu te sperii daca o vezi fara peruca...O tine in topcase. De rezerva. A stricat multe. ''Testosteronul feminin'' e de vina. La ea se manifesta o data pe luna, cand e luna plina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
streetdawgroby Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 hai mah nu ma speriatzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 hai mah nu ma speriatzi... nu ai fost ieri. era fain ca eu, din han, am plecat si am facut o tura pana in avrig. mergeam impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate