streetdawgroby Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 am ajuns destul de tarziu...din cauza lu comy k nu so trezit...am ajuns in jur de 3 shi nu mai era nimeni...shi dupaia am plekt la o plimbareala pe valea oltului... Mesaj completat hey azi am trecut pe la sala transilvania shi nu era nimeni...hmmm...va mai strangeti pe akolo???? dak da la ce ora k eu am trecut odata pe la 12 shi odata pe la 1 shi nu era nimeni... Mesaj completat hey lume...ce ziceti daca va propun eu un mic traseu pana pe valea avrigului???eu sunt din avrig dar as putea face si eu o plimbare duminica pana in sibiu ca sa ne intalnim si sa trageti si voi o fuga pana aici...mergem pe valea avrigului putin...stam la un suc o bere un mic...ne mai cunoastem, k eu nu cunosc niciun biker din sb...si cine stie ne mai imprietenim shi noi...astept pareri... Mesaj completat de exemplu ne intalnim duminica la han si discutam acolo...numa sa imi ziceti ora la care va intalniti voi acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Ne-a ocolit ploaia Mesaj completat Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Hello, avand in vedere ca a venit geru si nu mai e vreme de terasa nu revenim la locul de iarna joia seara? (r& Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stuffdn Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 salutare... poate nu am nimerit bine dar poate v-ar tenta o locatie pentru intalnirile din zilele mai calduroase... papa bun, beutura buna, preturi ok, bagati si un fotbal sau gratar... parcare maaareee: http://www.conaculdintrerauri.ro nu fac reclama dar am fost in vara cu ma multi preteni veniti prin vizita cu motoarele si e super k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 pare fain mie imi place ca au teren de tenis putem da o tura sa roadem ceva si sa stam la aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 (editat) calm cristi ca era vb de zile calduroase Editat Octombrie 13, 2010 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 nu stiu cati o sa mearga calare in zile friguroase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 asa , asa...si eu as merge dam o tura si numa astia care ne adunam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Foarte fain locul ala de la Gura Raului, cel putin dupa poze si nici nu pare scump. Pe unde e, exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Cum intri in Gura Raului, e poarta aia mare de lemn. Mai mergi cam 50 de metri, faci prima la dreapta, treci podul peste Cibin si faci imediat la stanga. De acolo te duce drumul, e cam la 100 de metri distanta. Daca nu gasesti, intrebi de cabana CON - A, te indruma oricine. Si da, e foarte fain acolo. Terenul de tenis face toti banii, mancarea e buna. Nu stiu cat de biker-friendly sunt gazdele, dar nu cred sa fie probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Cum intri in Gura Raului, e poarta aia mare de lemn.Mai mergi cam 50 de metri, faci prima la dreapta, treci podul peste Cibin si faci imediat la stanga. De acolo te duce drumul, e cam la 100 de metri distanta. Daca nu gasesti, intrebi de cabana CON - A, te indruma oricine. Si da, e foarte fain acolo. Terenul de tenis face toti banii, mancarea e buna. Nu stiu cat de biker-friendly sunt gazdele, dar nu cred sa fie probleme. joci tenis?..sa imi aduc "jucariile" ? Nu au de ce sa nu fie "biker friendly" ca doar nu mergem sa facem burnout si alte dracii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 azi tot la transi, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 da...vine si Laura sa ne povesteasca de actiunea de maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 (editat) eu merg sambata, dar o sa stau vis-a-vis, la cabana unui prieten. asta daca e vreme buna. tenis nu am mai jucat de vreo dooj'de ani, dar joaca fiu-meu cand mergem acolo la gratar. cu 25 de lei am sapat de copii pentru doua ore. Editat Octombrie 14, 2010 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 cine are chef de distractie si muzica buna? maine seara in Oldies Pub,langa Telefoane,pe str.Papiu Ilarian.haideti sa ne strangem in nr cat mai mare si sa ne distram asa k la sfarsit de saptamana maine seara pe la 22/23.....cine are chef sa vina,sa posteze aici.....:D mai mult ca sigur ajung si eu pe acolo dupa ora 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Intre doua picaturi de ploaie--- doua motoare. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 saptamana asta, joi seara la 19:30 , adunare in r&b pentru a stabili tot ce este necesr pentru organizarea petrecerii de sfarsit de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 FOR THE RECORD: nu ploaia m-a speriat (duminica). n-am fost in oras... altfel erau 3 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 yeah right...oare se poate tasta in somn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 vad ca tu ai reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 yeah right...oare se poate tasta in somn? De ce vrei tu neaparat sa te...... in.....visele lui EROTICE :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 bunicule...fii baiat cuminte Mesaj completat deci...sa revenim la cheful de sfarsit de sezon locatie : r&b/tequila/country ora : 20:00 se pare ca ar fii doua variante: 1. 6 noiembrie 2. 13 noiembrie. Treaba sta in felul urmator: - legat de 6 noiembrie mai sunt oameni care doresc sa vina , dar lucreaza..... - pe 13, ar fi mai bine pentru ca majoritatea iau salariile pana atunci....trebuie sa recunoastem ca toata lumea e afectat de criza , si am avea si timp mai mult pentru pregateli Acum votati....eu votez 13 noiembrie .... ....ce pregateli? 1. se aduna bani pentru rontzaieli ( alune, covrigi, popcorn, chipsuri etc. ) 2. pentru mancare, se vor alege vreo 2, 3 firme de unde putem lua pizza, paste, mancare chinezeasca, iar comenzile se vor face in seara evenimentului (cine vrea si ce vrea) ( am ales varianta de comanda pentru a nu-l pune pe havu la treaba si a nu avea bon de consumatie+mancare, pentru ca nu vor vrea cu totii sa manance ceva) Acum va astept pe toti cu comentarii, pareri, sfaturi etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 votez pt. 13 cu toate ca lucrez in sapt. aia! dar cred ca e mai bine ca lucrez ca am fraiele in maini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Si eu tot pentru 13. Asa, sa fie cu noroc nu de alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 e de bine ca e sambata , nu vineri 13 Mesaj completat deci...pentru rontzaieli se pune 3 LEI de caciula...banii ii pueti da lu nico pico, cristinutza sau mie Mesaj completat *puteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate