Zircon Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Vin si eu la Bistrita. Daca nu mai sunt camere de 2 stele merge si una de 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Opaaa...s-a hotarat si domnul Andrei sa-si faca aparitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 3, 2008 Autor Share Postat Aprilie 3, 2008 (editat) Lista Grecia: Pentru cele 28 de persoane de mai jos, cazarea este asigurata: 1. Bubucaty ( Yamaha FZ6S ) - 1 pers 2. Mih ( Honda CBR600F ) - 1 pers 3. Alex ( Aprilia Pegaso 650 ) - 1 pers 4. Rocristea ( Suzuki GSX-R 1300 ) - 1 pers 5. Guy_ana ( Honda CB 500 ) - 1 pers 7. Reaper ( Suzuki GSX-R 1300 ) - 2 pers 9. I-nox ( Suzuki GSX-R 1300 ) - 2 pers 11.Romi ( Honda CBR 900 ) - 2 pers 12.Moshulik ( Honda VFR 750 ) - 1 pers 13.Otto.tun( Honda 1000 rr )- 1 pers 14.Boomer (Yamaha R1 )- 1 pers 16.Zamonkh ( Honda 1000F ) - 2 pers 18.Luci + Alexandra ( Suzuki GSX R K4 ) - 2 pers 19.Zircon ( Yamaha FZ6S ) - 1 pers 20.Carmen ( pasager Rocristea ) - 1 pers 21.Sparcky ( BMW F 650 CS ) - 1 pers 22.Adi ( BMW 12OO CL ) - 1 pers 24.Masina 1, Anca si Mauro ( Vw ) - 2 pers 26.Masina 2, Corina, Alina ( Audi A6 ) - 2 pers 28.Masina 3 ( BMW ) - 2 pers Cei care se vor alatura de grupul de mai sus dar cu cazare la fata locului sau pe cont propriu: 2.Razvan,Cristina ( BMW 1100 S ) - 2 pers 4.Doru_BMW ( BMW GS 1200 A) - 2 pers 8.Rul ( Varadero + Tdm ) - 4 pers 10.Florin ( Yamaha R1 ) - 2 pers Total : 21 moto, 3 masini, 38 de persoane Lista Bistrita: 2.Bubucaty ( 1 pers) + Rocristea ( 1 pers ) = 1 camera 4.Zamonkh ( 2 pers ) = 1 camera 6.Guy_ana ( 1 pers) + Smok3 ( 1 pers ) = 1 camera 8.Reaper+Kinga ( 2 pers ) = 1 camera 10.I-nox+Triciclistu ( 2 pers ) = 1 camera 11.Zircon = 1 camera Maine am sa fac rezervarile, revin cu confirmarea lor. Nu uitati , intalnirea va fi sambata, 12 aprilie, ARC, ora 07.30! --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 10:52 -------------Din pacate la Pensiunea Hera nu mai aveau decat 3 duble la 2 stele si una de 3 stele. Deci pass. La Joker, au cele 6 duble disponibile, pretul este de 90 ron + mic dejun ( 10 - 17 ron ). Mai trebuie sa sun vineri pentru confirmarea celor 6 duble. Daca pretul vi se pare maricel, am sa va rog sa cautati alte surse mai ieftine si sa rezervati 6 duble, deoarece eu cu Ro vom pleca maine din tara si ne mai intoarcem peste o saptamana, deci nu o sa ne putem ocupa de aceste detalii. In cazul in care sunteti de acord cu totii pentru cele 6 camere la Joker, vineri cand ma intorc sun se la confirm cele 6 camere. Aveti grija de voi pana atunci ! Editat Aprilie 3, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Din punctul meu de vedere e ok la 90 ron + ce mai e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 vestea buna este ca si noi, adica eu si corina , suntem disponibili weekend-ul urmator, asa ca ne vom (re)vedea negresit! nu vrem cazare, ci doar sa ne vedem cu voi toti. pana atunci, toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 (editat) cu cazarea Bro Editat Aprilie 4, 2008 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Si noi mamiiiiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 ..exista mari sanse sa nu ne vedem la Sighisoara desi am invatat melodie ....musai tre' sa merg la munca si pe fetitza s-o duc la service fiindca-i curg telescoapele......nu cred ca ma'ncadrez in timpul asta.....aaaaaaaaa, iera sa uit ...inca nici la RAR nu am ajuns, insa urmeaza.Ne vom vedea la Bistrita.Grija de voi si multe salutari Robert&Cati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 ..exista mari sanse sa nu ne vedem la Sighisoara desi am invatat melodie ....musai tre' sa merg la munca si pe fetitza s-o duc la service fiindca-i curg telescoapele......nu cred ca ma'ncadrez in timpul asta.....aaaaaaaaa, iera sa uit ...inca nici la RAR nu am ajuns, insa urmeaza.Ne vom vedea la Bistrita.Grija de voi si multe salutari Robert&Cati Salutari de la mine si pupici de la Caty . Tocmai trecem vama pe la Nadlac, spre Europa asa ca ne auzim saptamana viitoare....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Daca si weekend-ul urmator o sa fie vremea cum a fost azi ... De plouat m-a plouat doar in Sinaia, 10 minute, dar in rest am prins asfalt ud cam pe 80% din drumul de la Valenii de Munte si pana dupa Sinaia. Cand credeam si eu ca am scapat mai aparea inca o sectiune umeda ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Am citit tot topicul. Vreau sa urez calatorie placuta si fara nici un fel de probleme. Daca as fi avut liber in perioada aia am fi mers si noi. Next time. Oricum cine mai are de gind inca o plimabare se va organiza una de pe 9 Mai pe 12 Mai pana la Istambul pt. a viziona cursa de Formula 1. /index.php?showtopic=194646 Bafta si asfalt uscat pentru toata lumea care va participa. Nota 10 pentru organizare Caty si RO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Am citit tot topicul. Vreau sa urez calatorie placuta si fara nici un fel de probleme. Daca as fi avut liber in perioada aia am fi mers si noi. Next time. Oricum cine mai are de gind inca o plimabare se va organiza una de pe 9 Mai pe 12 Mai pana la Istambul pt. a viziona cursa de Formula 1. /index.php?showtopic=194646 Bafta si asfalt uscat pentru toata lumea care va participa. Nota 10 pentru organizare Caty si RO. Multumim pt. aprecieri, Andrei! Pt. cei care vin sambata (12 aprilie) la Bistrita, nu uitati, ne vedem la Arc la 7:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 S-a zis cu somnul meu de frumusete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 (editat) si cunoaste cineva vre'un vraci sa ne puna pile la nenea soare sa fie cu noi tot timpul? Editat Aprilie 10, 2008 de zamonkh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Daca ploua ,eu zic sa ne intalnim la Sighisoara.Inca 300 de km(Sighisoara-Bistrita-Sighisoara)din care 100 gropi si denivelari,zic ca este cam nasol.Ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Daca ploua ,eu zic sa ne intalnim la Sighisoara.Inca 300 de km(Sighisoara-Bistrita-Sighisoara)din care 100 gropi si denivelari,zic ca este cam nasol.Ce spuneti? http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...uery=sighisoara, http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...?query=bistrita Adica NU ploua simbata in nici un caz! Si asta (si) pentru ca merg eu acolo ......Situl asta nu m-a mintit niciodata, decit simbata trecuta cind a zis ca sunt 30% sanse de ploaie si a fost un SOARE bestial!!!!!! Deci intelegeti ca si duminica o sa fie frumos, da? Oricum, majoritatea hotaraste, sau mai exact realitatea momentului, asa ca nu dati in muzicant ... Dar eu vreau la Bistritaaaaaaaaa (!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) Vom merge pana la Bistrita dupa program, ploaia poate sa mai astepte, si daca n-o sa vrea, ii vom arata ca suntem pregatiti si pentru ,,averse,,. E foarte posibil ca si pe 28 aprilie sa ne surprinda ploaia, asa ca acest drum va fi un bun antrenament. Ne vedem maine la ARC, la 7:30, facem plinurile la Petrom Baneasa si ne mai oprim la Bv. pentru realimentare. Luati-va haine calduroase, pana in Bv va fi racoare, dupa ne putem relaxa ceva mai mult. Avem 4 duble si un apartament in care intra 4 persoane in Sighisoara. Pe maine baieti si fete !!!! Editat Aprilie 11, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Bun atunci! Va asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) Combinezonul de ploaie e asa ca nu`i bai Editat Aprilie 11, 2008 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Doamne! De mi-ar suna ceasul! (desteptator, da la ce va gindeati?!!) Si Doamne! De m-ar mai tine lantul pina inapoi la Bucale! Deh, am si eu pretentii.... PS: Poate cineva sa ia la el un spray de lant? Ca mie mi s-a terminat in timp ce ungeam lantul si nu sunt sigura ca a fost destul.... Pe miine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) Lista finala pt Bistrita: 2.Bubucaty ( 1 pers) + Rocristea ( 1 pers ) = 1 camera 4.Zamonkh ( 2 pers ) = 1 camera 6.Guy_ana ( 1 pers) + Smok3 ( 1 pers ) = 1 camera 8.Reaper+Kinga ( 2 pers ) = 1 camera 10.I-nox+Triciclistu ( 2 pers ) = 1 camera 12.Zircon + Florin = 1 camera In Sighisoara vom avea placerea de a ne reintalni cu Otto.tun si Corina si sper ca si cu cel care ne-a ajutat cu rezervarea din Jo Pub, NightShadow ( multumim frumos Levi !! ). Sper ca vremea sa tina cu noi si sa ne scuteasca de stropii de ploaie sau macar sa nu ii toarne cu galeata . Pe maine la 07:30 la ARC!!!! <small>--- Mesaj completat în 12 Apr 2008 00:26 -------------</small><br/> Doamne! De mi-ar suna ceasul! (desteptator, da la ce va gindeati?!!) Si Doamne! De m-ar mai tine lantul pina inapoi la Bucale! Deh, am si eu pretentii.... PS: Poate cineva sa ia la el un spray de lant? Ca mie mi s-a terminat in timp ce ungeam lantul si nu sunt sigura ca a fost destul.... Pe miine dimineata Cu spray-ul de lant e posibil sa te rezolve Florin, daca nu uita sa-l ia. Noapte buna si fugi la culcarica, te vad on . Editat Aprilie 11, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 pe aici e cam innorat, sper ca totusi vremea sa tina cu noi... va dorim un drum bun si... sunati-ne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 13, 2008 Autor Share Postat Aprilie 13, 2008 Un weekend plin si frumos: drum impecabil, curbe la care n-am rezistat sa nu-mi imping un pic limitele, companie si distractie pe masura! Kinga, CapitanBusa, Andreea.....mi-a facut placere sa va cunosc, sper sa ne revedem curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 am o veste proasta... in urma unor intamplari nefericite pe plan personal imi pare nespus de rau sa va anunt ca trebuie sa renunt la mimivacanta in grecia......stiu ca v'am dat peste cap niste planuri........si imi asum responsabilitatea.......sper sa ma intelegeti dar asta e situatia............. deci cei care vor sa arunce cu pietre sa o faca dar mie imi pare rau e de 2 ori mai mai mult decat voi ca nu pot sa merg ................ va doresc minivacanta supereusita si sa va distrati ............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate