BIBANU CZ Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 am la voshod cilindru cu doua iesiri si as vrea sa pun cu o singura iesire...dar nu stiu ce piese trebuie schimbate. deci stie cineva? e mai mare puterea cu cel intr-o toba? ca asa am inteles.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Pai nu cred ca poti sa pun cilindru cu o toba. Pana la urma ,daca il pui, nu cred ca poti sa montezi carburatorul. La cele cu o toba sunt modificate si carterele..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) am la voshod cilindru cu doua iesiri si as vrea sa pun cu o singura iesire...dar nu stiu ce piese trebuie schimbate. deci stie cineva? e mai mare puterea cu cel intr-o toba? ca asa am inteles.. trebuie sa schimbi carterele din 2 motive : 1)la astea in 2 esapamente carterele sunt cu guler (adica cilindrul are racitorul mai scurt 2)nu bat transferele... la cel intr-o toba este dubla alimentare... deci un canal il plus... totusi... daca ai si cartere si cilindru se merita modificarea bafta ps : da... e mai putermic ala dar nu semnificativ... in schimb face mult muzicuta... urca mai ushor in ture mici si medii ... adica face wheelie foarte ushor Editat Ianuarie 21, 2008 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2008 trebuie sa schimbi carterele din 2 motive : 1)la astea in 2 esapamente carterele sunt cu guler (adica cilindrul are racitorul mai scurt 2)nu bat transferele... la cel intr-o toba este dubla alimentare... deci un canal il plus... totusi... daca ai si cartere si cilindru se merita modificarea bafta ps : da... e mai putermic ala dar nu semnificativ... in schimb face mult muzicuta... urca mai ushor in ture mici si medii ... adica face wheelie foarte ushor si muzicuta merge montata la motorul cu doua evacuari??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 si muzicuta merge montata la motorul cu doua evacuari??? Nu merge montata.Nu ai loc pt carburator........ P.S. Asta l-am intrebat si eu acum ceva timp pe c0zmin:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Nu merge montata.Nu ai loc pt carburator........ P.S. Asta l-am intrebat si eu acum ceva timp pe c0zmin:)) poi yo.......nu am mai auzit de voshod cu o sg eshire.......pt ca-s singuru da ma rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Uite aici.Asta e Sova, Voshod cu o evacuare..........Sunt si modele pe care scrie chiar Voshod........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Mama da urat e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Cum sa fie mai urat? Iti place mai degraba unul chopperit aiurea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew_i Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Mama da urat e... spunand acest lucru de pe o yamaha cred si eu! dar numai urat nu e! tu pe ce ai inceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 spunand acest lucru de pe o yamaha cred si eu! dar numai urat nu e! tu pe ce ai inceput? Pe un ts 150 din 81...verde ...a urmat un nipru...shi acum..asta Da aia tot urata ramane no offence...partea buna este k este doar faza de tranzitie catre ceva mai bun...de obicei japo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 exista voshodul cu o singura iesire si chiar scrie pe el BOCXOA iar modelul este BOCXOA 3M-01, al meu este produs in 93, nu stiu daca se mai produc sau pana cand sau produs, dar am impresia ca a inceput productia lor dupa `89 motiv pt care sant foarte rare la noi precum si piesele, ambielajul sigur difera fata de cel in doua tobe si se afla foarte greu la noi. http://www.mcasta.ru/eng/motorcycle/zdk-voshod.html Numai Bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 exista voshodul cu o singura iesire si chiar scrie pe el BOCXOA iar modelul este BOCXOA 3M-01, al meu este produs in 93, nu stiu daca se mai produc sau pana cand sau produs, dar am impresia ca a inceput productia lor dupa `89 motiv pt care sant foarte rare la noi precum si piesele, ambielajul sigur difera fata de cel in doua tobe si se afla foarte greu la noi. http://www.mcasta.ru/eng/motorcycle/zdk-voshod.html Numai Bine de ce sa difere ambielajul? Nu cred sa se fi umblat la ambielaj ci doar la cartere si la cilindru........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 de ce sa difere ambielajul? Nu cred sa se fi umblat la ambielaj ci doar la cartere si la cilindru........... eu anul trecut, 2007, am cumparat un ambielaj si am vorbit si cu vultur si cu gaspar si ambi mi-au zis ca difera, vultur avea doar de voshod in 2 tobe si zicea ca ambielaj pt modelul sport (3m-01) se afla cam greu si ca ar trebui sa vorbesc cu gaspar, cand l-am sunat pe gaspa a zis ca are pt voshodul clasic si ca poate sa-mi aduca cand merge in ucraina dupa piese, zis si facut intr-o saptamana mi-a trimis ambielajul, deci din discutile avute cu cei doi furnizori de piese de calitate ( a se citi rahaturi, gunoaie...ciorsuri badog....) am tras concluzia ca difera ambielajele sper ca nu am vam plictisit prea tare cu povestea mea, dar sant la servici si...mai trece timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Nu ne-ai plictisit.Chiar nu ma asteptam sa difere ambielajele.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Nu ne-ai plictisit.Chiar nu ma asteptam sa difere ambielajele.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 ambielaj de sova 175 (sau voschod 3m-01) ps : si motorul ps2: a se observa lungimea racitorului de pe cilindru... e mai lung ca la modelul 3m(2 tobe)... folositi punct de reper garnitura de cilindru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Dar tu de ce ai desfacut Sova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Dar tu de ce ai desfacut Sova? motor gripat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Pai sa spuna el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate