Kowalski Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) am bagat o tura pina in poiana brasov ieri fain, ma batea gandu sa merg cu voi pana acolo da am iesit abia pe la 3 din oras in predeal m-am intalnit cu doi baieti cu r1 si zx10, m-au alergat de mi-au sarit fulgii Editat Aprilie 6, 2009 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 fain, ma batea gandu sa merg cu voi pana acolo da am iesit abia pe la 3 din orasin predeal m-am intalnit cu doi baieti cu r1 si zx10, m-au alergat de mi-au sarit fulgii pe mine m-au alergat otto paul si calin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crawler Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Este un loc intr-un garaj pe str Pomiculturilor, chiar langa jandarmerie. 0743425043 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Este un loc intr-un garaj pe str Pomiculturilor, chiar langa jandarmerie.0743425043 am gasit deja garaj.mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crawler Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 am gasit deja garaj.mersi mult ok ma bucur. e valabil si pt alti camarazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Septembrie 15, 2009 Autor Share Postat Septembrie 15, 2009 GARAJ DE INCHIRIAT 150 RON PE LUNA INCAP 3 MOTOARE LEJER CHIAR 4 IARNA DACA NU SE MUTA PREA MULT 0745900924 Mesaj completat DACA CITESC BAIETII CARE AU LUAT GARAJUL DE PE BANAT IN CHIRIE SA MA SUNE CA NU MAI AM NR.LOR DE TELEFON !!! Mesaj completat DACA CITESC BAIETII CARE AU LUAT GARAJUL DE PE BANAT IN CHIRIE SA MA SUNE CA NU MAI AM NR.LOR DE TELEFON !!! Mesaj completat GARAJ DE INCHIRIAT 150 RON PE LUNA INCAP 3 MOTOARE LEJER CHIAR 4 IARNA DACA NU SE MUTA PREA MULT 0745900924 Mesaj completat DACA CITESC BAIETII CARE AU LUAT GARAJUL DE PE BANAT IN CHIRIE SA MA SUNE CA NU MAI AM NR.LOR DE TELEFON !!! Mesaj completat DACA CITESC BAIETII CARE AU LUAT GARAJUL DE PE BANAT IN CHIRIE SA MA SUNE CA NU MAI AM NR.LOR DE TELEFON !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Salut, caut sa inchiriez garaj sau un loc in garaj sau chiar si un loc intr-o curte unde sa imi pot tine motorul in siguranta si la care sa am acces fara probleme sau stres. Daca ma puteti ajuta, va raman recunoscator! Mesaj completat UP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cb750 Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Salut, Caut un coleg de garaj, in zona Mari-Cristi/Roua, din Tudor pentru a imparti un garaj pe care l-am inchiriat pina acum cu un coleg care s-a mutat din zona. Pret 55 RON/LUNA. Luci - 0742 14 77 98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doccri Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Cedez loc in garaj sub bloc , 50-60 ron/ luna.0744264157 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padre2211 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Salut, un loc în garaj în zona Moca/Gh Doja? Mulțam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.cbf600 Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Salut Caut si eu un loc intr-un garaj in Dambu, zona Darina / benzinaria Lukoil (centura) / str. Ion Buteanu / str. Petru Dobra, etc - pentru o Honda CBF 600. Daca cineva stie sau are si e dispus sa-l imparta, astept un mesaj pe privat. Multam anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweetpayn Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Salutare , caut garaj pentru 1 sau 2 moto in zona Tudor la care sa am acces cand doresc. PM ME Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Salut, caut loc im garaj pt 1 moto, cu acces cand doresc. PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rollandstich Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Va salut , Caut loc in garaj pentru un moto zona Dambu .In apropiere de Darina daca e posibil. Va multumesc. rollandstich@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rollandstich Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Va multumesc, am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Garaj la Dacia pentru 4 motoare - 200 RON/luna (50RON/motor) P.M. daca e cineva interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elygabriela Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Salutare. Caut si eu un loc intr-un garaj , in zona Mureseni. Stie cineva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Salut. Caut loc intr-un garaj , in zona Dimbu - strada Ciucas, daca se poate cu acces la orice ora ar fi extraordinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Salut. Caut loc intr-un garaj , in zona Dimbu. 0743077022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate