oz Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 caut o anumita motocicleta de la Zero Engineering , are cineva idee cum se numeste,sau ceva poze ?atasez singura poza care o am,si aia luata dintr-un film de pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 caut o anumita motocicleta de la Zero Engineering , are cineva idee cum se numeste,sau ceva poze ?atasez singura poza care o am,si aia luata dintr-un film de pe youtube Esti sigur ca este facuta de Zero Eng? Stilul celei din poza este radical diferit de ce fabrica ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 ala de care zici tu,cred ca e Chica.... /index.php?showtopic=36820 zero custom cycles is astia: http://www.zero-eng.com/index1.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Motorul nu cred ca e 'zero' dar nenea de pe el sigur este Probabil ca e o poza trucata...sau s-o fi suit omul si pe alte motoare nu doar pe ale lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 poza trucata? nu prea are sens ... eventual nu e facut de el....dar mai cautam ...speram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 eu zic sa te uiti totusi pe site la ei: http://www.zero-eng.com/index1.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Nu cred ca e poza trucata. Imaginea e luata de pe o emisiune de pe Discovery ( parca "Constructorii de Motociclete" ). Oricum Zero Engineering nu are nici o treaba cu motorul din imagine, baetu' are stil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Umbla vorba, prin net si prin reviste, ca cei de la ZERO ENGINEERING planuiesc sa intre anul asta si pe piata europeana, cu linia de bikes SAMURAI CHOPPER. Acuma, nu am cautat prea mult, ca sa aflu si ceva preturi, dar o anumita revista sustinea ca sint sensibil mai mici, decit cele ale concurentei. Dunno... ZEROCHOP Sa fie de bun augur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 sincer motorele Evo arata ca nuca in perete pe cadrele alea,dar probabil de aici si preturile mai mici.......totusi arata cam comercial ca sa zic asa......parca lipseste ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 sincer motorele Evo arata ca nuca in perete pe cadrele alea,dar probabil de aici si preturile mai mici.......totusi arata cam comercial ca sa zic asa......parca lipseste ceva.... Sincer, nu caut nod in papura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Sincer, nu caut nod in papura... sincer! cu riscul de a ma repeta ma bucur ca ai revenit! se mai umple rubrica ciuparistilor cu informati, noutati! keep moving! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 sincer!cu riscul de a ma repeta ma bucur ca ai revenit! se mai umple rubrica ciuparistilor cu informati, noutati! keep moving! Sincer, am fost putintel banat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Sincer, nu caut nod in papura... nu cautam nod in papura...mi-am spus doar parerea.......nu inteleg pt ce ai pus asta aici atunci....sau te platesc aia de la Zero sa le faci reclama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 nu cautam nod in papura...mi-am spus doar parerea.......nu inteleg pt ce ai pus asta aici atunci....sau te platesc aia de la Zero sa le faci reclama? Bai, hombre, ma refeream la faza cu Evo. Ce, plm? Devenim atit de sensibili? In sensul ca Evo sint motoare bune, chiar daca nu plac unora, iar eu nu le vad ca nuca-n perete, in cadrurile de fata. Chestie de perceptie si de gust. Si e criza. N-au aia cu ce ma plati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 pai nu am zis ca Evo nu-s motoare bune.....pana voi ajunge sa-mi iau o vechitura de la Hd probabil,sau mai mult ca sigur ca tot cu un Evo ma voi da.......doar ca linia unui zero bike nu e asa completa cu un evo...sau macar fara prea mult crom.....si cum am mai zis...e doar parerea mea....fiecare cu gusturile lui;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 pai nu am zis ca Evo nu-s motoare bune.....pana voi ajunge sa-mi iau o vechitura de la Hd probabil,sau mai mult ca sigur ca tot cu un Evo ma voi da.......doar ca linia unui zero bike nu e asa completa cu un evo...sau macar fara prea mult crom.....si cum am mai zis...e doar parerea mea....fiecare cu gusturile lui;) Tot asta vroiam sa zic si eu cu nodul in papura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) am pus informatia in alt forum din afara dar mie lene sa o si traduc The VERONA MOTOR BIKE 2009 WCC occ, cory ness, exile cycles, peder johnansson (hogtech), mark battistini, marcus walz, fred kodlin, zerro engineering (japan)... 600 exhibitors...90.000 visitors the winners : Gigi Espozito (Big Twin Motors) with Panster-not 4 sale bike- and Fred Kodlin with Xwedge-bike already sold . deci ''sunt in zona'' baietii Editat Martie 12, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 am pus informatia in alt forum din afara dar mie lene sa o si traduc The VERONA MOTOR BIKE 2009 WCC occ, cory ness, exile cycles, peder johnansson (hogtech), mark battistini, marcus walz, fred kodlin, zerro engineering (japan)... 600 exhibitors...90.000 visitors the winners : Gigi Espozito (Big Twin Motors) with Panster-not 4 sale bike- and Fred Kodlin with Xwedge-bike already sold . deci ''sunt in zona'' baietii In primul moment n-am zarit the motherfuckin' point of the motherfuckin' post, dar la a doua, cu o cafea sub nas, am inteles... oarecum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Am vazut mobrele la EICMA Milano anul trecut, si am vorbit un pic cu ei. Nu au cum sa intre pe Europa momentan deoarece nu indeplinesc normele de poluare in vigoare, dar cauta solutii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 In primul moment n-am zarit the motherfuckin' point of the motherfuckin' post, dar la a doua, cu o cafea sub nas, am inteles... oarecum. stiam eo ca pot conta pe tine ...oarecum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
long life Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 bre motoarele arata foarte bine din punctul meu de vedere,bravo omului care a pus pozele si informatia dar ca sa te iei asa de om si sa faci o parere generala nui bine si nu stiu daca spun bine dar arata putin a rat bobere si chiar sunt placute ma repet rugaminte cinestie un pet estimativ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 caut o anumita motocicleta de la Zero Engineering , are cineva idee cum se numeste,sau ceva poze ?atasez singura poza care o am,si aia luata dintr-un film de pe youtube exile motors...daca nu ma-nsel au fost in competitie la biker build off:Chica(japanistu' din imagine) si crestatu' de la Exile.Stilul mi se pare exile,simplu,curat,fara detalii sau embleme.Cauta pe site la ei si cred ca vei da de ea.Zero sunt mai pe gustul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 poza trucata? nu prea are sens ... eventual nu e facut de el....dar mai cautam ...speram salut oz . daca nu ma insel sta pe o creatie ''martin bros'' si nu a lui...am vazut episodul asta din biker build off...uite am sa ma interesez;daca ai noroc poate-l gasesc acasa (adica sper sa nu-l fi sters) ps : nu-ti mere linku de la youtub si apropo imi place vn-u tau (ti-am trimis un pm) sanatate maica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 ei sa-mi bag ... ca nu-l gasesc. cautam in continuare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate