Aleko Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 poza..Prim Ministru Tariceanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 ..Fata e de pus ca Background.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 ..Poza din parcare cu Niprul lui Mosh Pedala,(Nea Mircea), sa nu-i spunetzi, ca nu am cerut voie sa ma sui Nipru mai bine pus la punct tehnic si mai reusit, nu cred sa mai existe la noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 O poza cu un super Bmw, cred ca R23, si unul mai modern R60, cu proprietarul ultimei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 o sa mai revin cu pozele de la Smaeb de Duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 topicul asta e un raspuns clar si raspicat la intrebarea "ce alegi, motoreta sau fata?". LOL Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Ce mă distra era faptul că fetele alea se băgau în seamă aiurea. Când m-am dus la standul United Motors să foto VN de 2000, erau două tipe pe o sportivă şi îţi ziceau una alteia să meargă pe Vulkan să fie şi ele prinse în poză..de parcă nu le blitzuiau oamenii destul... Şi la standul Motorland era o blondă care stătea pe un ATV şi când a întrebat-o un tip dacă ATV e full-options, gagica i-a răspuns că :"Da, e 4 timpi!" , iar tipul când a văzut-o aşa de haos, a întrebat dacă ştie ce înseamnă "fuck u", tipa i-a răspuns că ea crede că are şi aşa ceva ATV-u în dotare, da mai bine îi întreabă pe mecanici...aşa că legenda cu blondele câteodată se adevereşte! oricum , cele mai mişto tipe erau la Yamaha..da erau doar 2..apoi U.M şi Tomina..cele mai naşpa la standul Poliţiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Pai daca tot am facut vreo 100 de poze..am zis sa le postez si eu aici... sa incepem cu ..INTILNIREA DE LA ARC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Off-topic: @R_Marce, am un prieten aici in Oradea care are exact culoarea aia turbata pe Fazer . Cred ca voi doi sinteti unicat in .Ro (adevaru ie ca sare'n ochi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Or fi unele nu chiar inteligente, dar deja la cum arata, nu cred ca as sta sa o intreb de cai putere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 asta crek e cea mai marfa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Big problem... nu mai pot pune poze cica s-a depasit nusht' ce limita... ce pacat ..k aveam poze dragutze..dar de abia acum mi-a mers netul k sa le pot pune pe site Incerc mai incolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbog Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Marfa gagice nu am ce zice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Ghost cu noua jucarie Cred ca a impins-o de la Fagaras pana la Bucuresti... Gata cu kg in plus merci de poza ...................te rog mareste poza si observa cauciucul din fata........................in cauciuc se afla infipt bine de tot un surub.............iti dai seama ce suparat am fost si ce aventura a urmat in cautarea unei vulcanizari............................ .............oricum, puteai sa ma tragi de maneca si sa ne cunostem ps. am sa pastrez poza amintire..............cu surubul din cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Am fost si eu la SMAEB sambata.Super frumos.Erau mai multe motoare afara decat inauntru.Jos palaria pt organizatorii.Si ideea cu lagitimatiile de user a fost formidabila. Dupa aceea am fost la Ciolpani la motocross, doar antrenamente dar misto si acolo. PEGASO ala rosu din poza era al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nashu' Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nashu' Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nashu' Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 (editat) Editat Aprilie 10, 2005 de Nashu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Frumos-Frumos-Frumos. Chiar daca am ajuns doar vineri, a meritat. Still dreaming at KTM SuperDuke Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 merci de poza ...................te rog mareste poza si observa cauciucul din fata........................in cauciuc se afla infipt bine de tot un surub.............iti dai seama ce suparat am fost si ce aventura a urmat in cautarea unei vulcanizari.........................................oricum, puteai sa ma tragi de maneca si sa ne cunostem ps. am sa pastrez poza amintire..............cu surubul din cauciuc Heheh..buturuga mica rastoarna carul mare A se vedea surubul buclucas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate