Placebo Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Super ideia. Deshi ash fi preferat o insigna cu "motociclism.ro". E, asta este, a fost foarte buna shi ideia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Apropo de legitimatii, daca nu am putut ajunge la SMAEB nu avem nici o sansa/varianta sa intram in posesia legitimatiilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 11, 2005 Admin Share Postat Aprilie 11, 2005 Top five intrebari pe care le-am primit la stand 1. A venit Smeagol? 2. Cum arata Smeagol? 3. Smeagol are motor? 4. A venit Baiazid? 5. A venit Marcela? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Top five intrebari pe care le-am primit la stand 4. A venit Baiazid? Eu m-am ferit sa ma expun.. poate luam bataie (glumesc). Un singur lucru a lipsit: un loc unde sa ne lasam castile. Oricum, multumesc Smokey ca mi-ai gazduit castile cu "cornitze" la tine la stand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 hahahahahahah............eu ma asteptam la uncle fester si la tine smokey sa aratati ceva mai fioros ....... Super ideea...... Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 felicitarii pt organizare am ramas placut suprins harta cu biletele, semnat condica si lipit pe perete legitimatii fester mi-a parut bine sa te revad smokey mi-a parut bine de cunostinta, esti un baiat jos palaria cat despre cele mai intrebate intrebari .... am ramas masca ... chiar asa de popular sunt ? sincer sa fiu ma pregateam sa fiu oprit si luat la bataie sau la pupici 1. Smeagol a fost la Smaeb, vineri intre orele 16-18 2.Smeagol arata ca in poza din avatar , astept aici pareri din partea celora care m-au vazut 3.Smeagol are motor dar nu a venit pe el din pacate as vrea sa rog persoanele care au facut atat de mult la stand ca noi, comunitatea sa ne simtim atat de bine si de "importanti" sa imi spuna cine a intrebat de mine pentru ca in acest sens sa multumesc tuturor celor care au fost curiosi si s-au interesat de "domnia" mea inca o data, VA MULTUMESC jos palaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Eu m-am ferit sa ma expun.. poate luam bataie (glumesc). Tocmai pentru ca te-ai ferit... vei lua bataie!!! PROVINCIA TE ASTEAPTA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 (editat) Cine se ia de Smeagol va trebui sa treaca intai de mine Salonu a fost ok, mi-a placut ca l-am vizitat cand era liber, toti erau fresh, era respirabil Felicitari tuturor! Editat Aprilie 11, 2005 de Harley_X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 11, 2005 Autor Share Postat Aprilie 11, 2005 Apropo de legitimatii, daca nu am putut ajunge la SMAEB nu avem nici o sansa/varianta sa intram in posesia legitimatiilor? am spus shi mai sus in topic smokey a spus ca daca doritzi, putetzi primi legitimatzi prin mail, dup-aia o printatzi shi o punetzi la gat SO, luatzi legatura cu smokey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booby-loo Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Felicitarii pentru organizare.... am si eu legitimatie .....si mi-a placut de Smokey....cand ....fara sa-mi dau seama am exclamat destul de tare in stand ......"oauuuuuuuuu tu esti Smokey?" .... inca o data felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 .si mi-a placut de Smokey....cand ....fara sa-mi dau seama am exclamat destul de tare in stand ......"oauuuuuuuuu tu esti Smokey?" ....inca o data felicitari si eu am avut aceasi reactie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 felicitari si din partea mea...tuturor membrilor care au participat la organizare.....si in special lui smokey.......as fii curios si eu ce ati prezentat pe standul vostru..... informatii despre forum???????? FAINA IDEA CU LEGITIMATIA DE FORUMIST va salut pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 ce as fii vrut sa fiu si eu pe acolo sa cunosc personal forumistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Cred ca baiazid erau urmarit de cineva, ca fugea cu motorul cand am ajuns eu. Am facut cu mana, dar nu m-a vazut! Era prea grabit sa scape de urmaritori. :D) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 11, 2005 Admin Share Postat Aprilie 11, 2005 felicitari si din partea mea...tuturor membrilor care au participat la organizare.....si in special lui smokey.......as fii curios si eu ce ati prezentat pe standul vostru..... informatii despre forum???????? ei ce sa prezentam ... greul l-au dus unclefester si nevastamea, ei au fost shoimii patriei la atelierele harniciei poza cu hartile vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 11, 2005 Admin Share Postat Aprilie 11, 2005 bucuresti vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 mda..când m-am dus să-mi iau legitimaţia de membru Smokey s-a dat doi paşi înapoi şi a exlamat terifiat: "Tu eşti?" "Da omule, eu"--cred că l-a văzut pe tata lu domnu dracu! La mine a fost mai frumos!!! Ajung la stand! Ma intreaba cineva (Smokey): - Nick-u'(NICU)? - Da! Dar prefer Cristi!!! - Nuuuu!!! Nickul de pe forum!!! - MOTOBRAND! - Servus , mah!!! Ce mai faci!!! - Bine!!! Dar tu cine esti? - Smokey!!! Era chiar omul cu care vorbisem ceva luni bune pe net!!! Sa vezi ce bucurie pe capul meu!!! Mai mai sa-l strang in brate!!! Bafta lui ca era mai subtirel de fel!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 11, 2005 Admin Share Postat Aprilie 11, 2005 duminica la pranz - romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 11, 2005 Admin Share Postat Aprilie 11, 2005 duminica la pranz - bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 slaba prezenta din vest! Suntem doar 3 din tm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 11, 2005 Admin Share Postat Aprilie 11, 2005 slaba prezenta din vest! Suntem doar 3 din tm. a mai venit duminica familia cizmas, a mai fost r6a6d6u pe acolo dar nu l-am mai gasit sa-i dau legitimatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 superb!!! felicitari! jos palaria in fata celor care au stat la stand, ca sa ne ajute pe noi sa ne cunoastem... @motobrand: scuze ca te-am abandonat pe acolo, dar au vrut astia s-o ia din loc si nu te-am mai gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Bihor, Salaj, Alba si mai ales Mures nimic? Ciudat, Laurentiu din Tg.Mures zicea ca merge sigur cu un coleg, tot de-acolo mai e si Fox..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Inca o data felicitari! ce am prins eu pe la stand... demo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 (editat) vizitatori... Editat Aprilie 11, 2005 de BiG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate