ozzy Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Mai are nevoie de mici retusuri dar fuge de rupe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Aprilie 12, 2005 Autor Share Postat Aprilie 12, 2005 Ala de pe motor din poza de deasupra e Ivan Dnepr. Da nu conteaza. Ala fara cap e Brutus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Aprilie 12, 2005 Autor Share Postat Aprilie 12, 2005 Dara zice ca e chopper dala care cica chopperim cat chopperim dar pana cand sa mai chopperim ca deja dam cu curu de pamant. Da ii place. Oricum e super plimbat. Am venit de la Rosiori pe la 12 noaptea cu un singur far la masina evident asa cum deja v-ati obisnuit tot cu 60/h. Papucul deja face un zgomot ciudat in cutie. Am venit insotiti de Cristi Stanescu cu o alta masina care avea cablul de tractare in portbagaj. Noroc ca nu am avut nevoie. A fost un adevart comando pentru motocicleta lu' Brutus. Acu' il asteptam cu ea pe sosele. Deci sa chopperim. Pardon sa ciocnim in cinstea lui. Acu' urmeaza botezul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 se pare ca un ivan e mai mare decat alt ivan sa traiasca ivan, oricare ar fi el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 bun iju..din cite vad io e o planeta 4 sau 3!!? bune motoare,mai bune decit planeta 5(de care am avut si io) si mai imi place ca e "facut "usor motoru..d-aia fuge bine!! asta numi place la majoritatea care se apuca la modif k le impopotzaneaza cu tot felu de kikitze si iese mai grea k orig (pune-i o aprindere el de Minsk sa vezi ce fuge atunci) succes si drum uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 SAU CRE K E UN FESTIVAL CU CIL SI Q-LASA MAI NOI.....?? BRICI....SUCCES!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Felicitari pt achizitie, sa ne vedem pe sosea Cred ca este un Ij Festival cu cilindru de Planeta 4 (model cu 2 tobe). Ai luat-o din Rosiori, mai am un prieten care si-a luat din Teleorman Ij, si eu mi-am luat unu de piese din Alexandria..Se pare ca judetul asta e plin de comuniste, numai Ije si Simsoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutus Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Multumesc pentru urari. Motorul are o problema "grava"... nu-i place sa mearga incet. Nu ma asteptam sa fie asa de nervoasa (nu ca nu-mi place) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo5peb Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 felicitari si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Bineeeeee! Felicitari! Si bineinteles: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 felicitari!!! stii ca tre sa-l uzi ca sa te tina, sa nu te lase-n drum... Bafta si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Felicitari !!! si e bine sa nu ii place sa mearga incet,sper ca nici ij-ului meu sa nu ii placa incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Sa-ti traiasca Ivan!!! Este un IJ '56 Festival cu cilindru de Planeta 3. O sa mearga perfect. Felicitari proprietarului si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 E foarte frumusel motorul! Succes proprietarului, si drum uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Felicitari !!!!! Traiasca Ivan Nebunul RIDE HARD DIE FAST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate