Jeryko Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Salut oameni buni. Stiti cumva un mecanic/service bun in Satu Mare care sa lucreze bine i de preferinta ieftin? Cum a venit primavara tre sa dreg cate una alta la calutz si habar nu am unde... Merci de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drdann67 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Salut oameni buni. Stiti cumva un mecanic/service bun in Satu Mare care sa lucreze bine i de preferinta ieftin? Cum a venit primavara tre sa dreg cate una alta la calutz si habar nu am unde... Merci de ajutor Incerca sa vorbesti cu baietii de la parcul industrial Vetis. Lucreaza foarte bine si nu sunt nici scumpi. Editat Aprilie 8, 2009 de drdann67 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jeryko Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Incerca sa vorbesti cu baietii de la parcul industrial Vetis. Lucreaza foarte bine si nu sunt nici scumpi. Salut, Ai lucrat cu ei? sigur nu ma trezesc cu mai putine piese pe motor dupa ce termina cu el? Daca esti convins ca stiu ce fac... ai un contact pe acolo.. nr tel.. orice...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drdann67 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Salut, Ai lucrat cu ei? sigur nu ma trezesc cu mai putine piese pe motor dupa ce termina cu el? Daca esti convins ca stiu ce fac... ai un contact pe acolo.. nr tel.. orice...? Da sunt convins ca stiu ce fac! Au lucrat si pe Harley-ul meu,si pe motoarele unor prieteni de ai mei si nu am ramas cu piese lipsa! Eu apelez la serviciile lor de ceva timp si am fost multumit atat calitativ cat si pret,si crede-ma sunt pretentios! Nr.telef.:0745512731 si-l cauti pe SZABI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Intalnire... Duminica, 12 aprilie, intalnire de scuteristi. Daca doriti sa veniti ne vedem in Cicarlau (judetul Maramures) la ora 14:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jeryko Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Da sunt convins ca stiu ce fac! Au lucrat si pe Harley-ul meu,si pe motoarele unor prieteni de ai mei si nu am ramas cu piese lipsa! Eu apelez la serviciile lor de ceva timp si am fost multumit atat calitativ cat si pret,si crede-ma sunt pretentios!Nr.telef.:0745512731 si-l cauti pe SZABI. Iti multumesc mult... poate ne vedem la o bere fara alcool weekendurile astea. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Intalnire...Duminica, 12 aprilie, intalnire de scuteristi. Daca doriti sa veniti ne vedem in Cicarlau (judetul Maramures) la ora 14:00. up... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Un iepuras tare dragalas…a iesit in cale…cu viteza mare…si-ti ureaza neincetat.. .sa ai Paste Minunat…si Hristos a Inviat ! Paste fericit - Boldog husvetot kivanok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 de unde pot sa imi fac actibild pt v-strom 650 din 2007 ? sa fie ca cel original ... sau dak nu se paote face la comanda dupa cum spun astia din magazine k cica nu se pot face exact culorile alea , atunci de unde pot sa imi comand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 de unde pot sa imi fac actibild pt v-strom 650 din 2007 ? sa fie ca cel original ... sau dak nu se paote face la comanda dupa cum spun astia din magazine k cica nu se pot face exact culorile alea , atunci de unde pot sa imi comand? Da un semn pe messenger sau suna-ma. dar ti-ai luat v-strom ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 vand costum dainese alb cu rosu. eu am 1.92 si mi-e putin scurt. pret 150 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 de unde pot sa imi fac actibild pt v-strom 650 din 2007 ? sa fie ca cel original ... sau dak nu se paote face la comanda dupa cum spun astia din magazine k cica nu se pot face exact culorile alea , atunci de unde pot sa imi comand? Ai picat deja ? Vezi ca te sun mai tarziu cand imi aduce Adam motoru si iesim la o poveste sa`ti vad furtuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 ne intalnim cati vreti da mie tot imi tre actibild:)) ... heeeeeeelp plz ca nu am gasit niciunde! ms ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 ne intalnim cati vreti da mie tot imi tre actibild:)) ... heeeeeeelp plz ca nu am gasit niciunde! ms ^^ Sunt 2 persoane de pe forum care se ocupa cu stickere si au numai numai clienti multumiti, ti-am lasat pe offline pe messenger cine se ocupa din Satu Mare doar de stickere si is destul de ieftini (o firma si 2 tipi, din care unul ii motociclist). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 scz furian dar nu am vaz off-ul ... de ex nici la design serv nici ala din titulescu nu poate face deoarece are umbre si nush ce, de aia e mai greu si trebuie unul priceput:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 scz furian dar nu am vaz off-ul ... de ex nici la design serv nici ala din titulescu nu poate face deoarece are umbre si nush ce, de aia e mai greu si trebuie unul priceput:) Nu ii problema cu umbrele, cine se ocupa cu stickere le reia de la 0 sau daca nu, are modele. te referi ca au nevoie de stick in format vectorialprobabil eu nu ma refeream la cei din titulescu. Langa real pe o straduta unde se fac termopane este o firma (poate o stii), se mai ocupa un tip Peti (daca nu ai nr lui ti-l pot da eu) si unul care mereu ii in sensul giratoriu cu masina inscriptionata NLR (presupun ca se mai ocupa, la un amic i-a facut stickere pentru masina acum 2-3 luni ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n33dw33d Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 salut tuturor. sunt printre voi niste scuteristi din SM care se plictisesc si au chef de intalniri? vreti sa ne adunam intr-o seara cativa macar vreo 4.5 si sa ne dam cu scuterele? pe unde vreti voi, in oras sau in afara, puteti avea orice scuter, daca se poate de 50ccm, eu am un scuter Huatian http://img237.imageshack.us/img237/9224/img10901t.jpg nu e nustiu ce dar cat de cat merge scrieti-mi va rog daca va intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 bine daca tu zici ca se ocupa atunci da-mi plz nr lui Peti sa vad daca poate sa imi faca, actibild ca si cel original sa imi faca daca poate:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furian Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 salut tuturor. sunt printre voi niste scuteristi din SM care se plictisesc si au chef de intalniri? vreti sa ne adunam intr-o seara cativa macar vreo 4.5 si sa ne dam cu scuterele? pe unde vreti voi, in oras sau in afara, puteti avea orice scuter, daca se poate de 50ccm, eu am un scuter Huatian http://img237.imageshack.us/img237/9224/img10901t.jpg nu e nustiu ce dar cat de cat merge scrieti-mi va rog daca va intereseaza salut, sigur ca se poate. observ ca poza ii in zona industriala, pe acolo ne poti gasi des . intra pe id-ul silvasan_bogdan si vorbim mai multe . Karam scuze ca nu am raspuns la telefon, aveam partial la mecanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Aloha vecini motoristi. Ce se aude de intrunirea moto din weekendul asta de pe la voi? Detalii ceva? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Aloha vecini motoristi. Ce se aude de intrunirea moto din weekendul asta de pe la voi? Detalii ceva? Ms Salut. Pai ce se aude, chiar? Nu se aude nimic! Mai sunt doua zile, dar liniste. Caut pe net, intreb in stanga si in dreapta, dar nu multi pot sa-mi dea detalii. Daca alti colegi stiu mai multe, ii rog sa posteze. Edit: detalii aici /index.php?showtopic=356204 Editat Mai 7, 2009 de scania.topline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Salut. Pai ce se aude, chiar? Nu se aude nimic! Mai sunt doua zile, dar liniste. Caut pe net, intreb in stanga si in dreapta, dar nu multi pot sa-mi dea detalii. Daca alti colegi stiu mai multe, ii rog sa posteze.Edit: detalii aici /index.php?showtopic=356204 Vezi aicia -> /index.php?showtopic=356204 B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu_bad_dog Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Buna sunt nou pe forum si as dori sa stiu daca poate cineva sa imi recomande vreun instructor bun din satu mare. Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Buna sunt nou pe forum si as dori sa stiu daca poate cineva sa imi recomande vreun instructor bun din satu mare. Ms anticipat Uite aici /index.php?showtopic=348669 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate