midnight_rain Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 (editat) Astazi in jur de ora 13, merg pana la zalau, unde ma intalnesc cu doua CBR600F-uri si venim inapoi pe Meses pana pe la Topa (cred). Dupa ceva ture, de acolo eu vin inapoi in Cj, ei pleaca in directia de unde au venit. Daca se mai baga careva, il astept. Editat Iulie 31, 2010 de midnight_rain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Azi plimba careva ceva motor pe undeva ??????? ???????????????????????????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 merem cu peter si alexandra pina la baisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 (editat) merem cu peter si alexandra pina la baisoara? La ce ora ?????? Tu nu vi maine ??? va fi fumos Editat Iulie 31, 2010 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 la 2 juma sub podul trefla daca mai vrea cineva sa vina la o plimbare. hai ca vb. daca nui grav traseu vin. da vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 se baga careva la meses astazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Salut.Dejeni,aveti vreo parcare in orasul vostru mai libera unde s-ar putea exersa knee down ca nu prea mai am timp sa ma duc pe meses sau spre vatra si plus ca e destul de departe .Multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virginel21 Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 se baga careva maine la o tura pe meses ca se pare ca azi ne-a cam stricat ploaia planurile la multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 se baga careva maine la o tura pe meses ca se pare ca azi ne-a cam stricat ploaia planurile la multi ma gandesc sa mergem mai repede, pe la 10.30, ca apoi dupa 13.00 iar poate va ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidutzy Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 ce faceti ati plecat deja? daca nu ma primiti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virginel21 Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 no ce ziceti sunt doritori de meses? am putea merge cam in jumate de ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidutzy Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 no ce ziceti sunt doritori de meses? am putea merge cam in jumate de ora unde ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virginel21 Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 pai la pecoul din baci la petrom la 12 ii cacao ? Mesaj completat cine mai vrea sa vina pe meses ne intalnim la petromul din baci la ora 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidutzy Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 ii cola ok Mesaj completat ma pregatesc de o plimbare pana la gradina zoologica din targu mures , doritori? Mesaj completat ma pregatesc de o plimbare pana la gradina zoologica din targu mures , doritori? Mesaj completat ma pregatesc de o plimbare pana la gradina zoologica din targu mures , doritori? Mesaj completat ma pregatesc de o plimbare pana la gradina zoologica din targu mures , doritori? nu stiu de ce imi trece ca si cum as da edit : ma rog data este de 15.08.2010 ... plecarea intr-o ora la ora 12.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 in weekend-ul 27-29 august va asteptam la petrecerea soimilor nemteni tg neamt, a doua editie. intrare moca, fasole cu ciolan moca, bere, distractie, muzica, bere, mancare pe alese, foc de tabara, iar bere, si multe altele... pentru informatii, poze, rezervari, comentarii, confirmari : /index.php?showtopic=563975 va asteptam cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Maine mergem pana la Alejd, se pare ca is ceva bazine cu apa termala acolo. Plecarea o sa fie de dimineata, ca sa fie mai lejer traficu. Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Azi Topa....intalnirea:pe Topa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 O plimbare pana la Negreni. La 12 in OMV gilau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 am facut azi o iesire ad hoc la o balaceala la Belis si la niste carnati si ceapa prajiti. 7 motoare am plecat si am venit 8 inapoi. vreme faina , apa super , motoare unu si unu numah pun numai doua poze acuma si poate mai pun altele mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 (editat) cateva poze de la balaceala de la BELIS: http://s553.photobucket.com/albums/jj388/p...xcursii%202010/ Editat August 22, 2010 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Pentru cei care nu stiu in weekendul asta,respectiv 27-29 august va asteptam la o palinca de Salaj.Detalii aici: www.mesesmotoclub.ro Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 are cineva chef de un meses azi pe la ora 17:30? singur parca nu suna asa fain si pepsi asta nu a adus motorul la cluj ca si-a murdarit janta cu lantul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 cineva o topa duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 cineva o topa duminica? As veni eu cu un prieten duminica. Cu 2 motoare. Noi putem pleca asa pe la 12:00-13:00. E bun drumu` pe acolo? Si ne-am intoarce pe Huedin, Izv.Crisului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 pt o slanina in faget - la 15:00 in OMV pe turzii, azi. pana acuma suntem 3 motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate