bucurmarius Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Super, suntem cel putin 2 gramezi de mobre confirmati pana acuma pana unde se merge? piatra craiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 O oferta buna pentru cei care inca nu stiu unde sa iasa de 1 mai http://www.lacluncani.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 O oferta buna pentru cei care inca nu stiu unde sa iasa de 1 mai http://www.lacluncani.ro/ Oferta-i buna ... intrebarea e citzi vor sa mearga acolo ???.......... :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Am primit si eu de la o cunostinta si mi s-a parut interesant, daca nu aveam alte planuri pe mine m-ar fi interesat. Mesaj completat Am primit si eu de la o cunostinta si mi s-a parut interesant, daca nu aveam alte planuri pe mine m-ar fi interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Alta idee de 1 Mai citat: "Festivalul de la Suncuius… in primavara lui 2011 ti-ai rezervat deja weekendu’ 29 apr – 1 mai pentru 3 zile de desfatare cu muzica electronica, rock, hip-hop, reggae, irish, s.a.m.d. in cea mai inedita locatie . Te asteapta: peste 20 de Dj-i , 3 trupe , 20000W, spatii de campare, bere rece si nu numai, gratare pline de bunatati, muntele, Crisul si iarba verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Idei f bune insa vremea se anunta a fi urata. Mai adaug eu una: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 MAi sunt 2 locuri intr-o camera rezervata la vila Santana din Felix. Au piscina interioara si o sa fie si bazinu plin pe weekend. Care vrea sa ma anunte maine pana seara cel tarziu. E 70 ron/noapte camera respectiva. Plecarea se face sambata inainte de pranz la o ora ce o sa o stabilesc ulterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Cam pe aici am fost eu in acest weekend: http://www.moldo.ro/2011/05/01/lacul-rosu-cheile-bicazului/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Cam pe aici am fost eu in acest weekend: http://www.moldo.ro/2011/05/01/lacul-rosu-cheile-bicazului/ SUPER TARE EXCURSIA TA BRAVO!!! , POZA AIA ( ROTITOARE ) ESTE BESTIALA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 SUPER TARE EXCURSIA TA BRAVO!!! , POZA AIA ( ROTITOARE ) ESTE BESTIALA Mersi mersi! ) Sunt mai multe galerii panoramice. Le-am adaugat acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Care are chef de un Meses Duminica, pe la 12? Parca m-as da o tura pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Care are chef de un Meses Duminica, pe la 12? Parca m-as da o tura pana acolo Bogdane vrei sa tragi de gaz tare tare? .. super fain mesesu ala Respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulhm81 Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Nu stie careva daca transalpina e asfaltata toata? Se poate merge cu motocicleta sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 (editat) Dintr-o stire citita astazi: Transalpina grad asfaltare In Aprilie 2011 Transalpina era asfaltata dupa cum urmeaza: Novaci - Ranca : 18 Km - integral asfaltat Ranca - Pasul Urdele : 10 Km - integral asfaltat Pasul Urdele - pod peste Lotru : asfaltati 13 din 16 km (-3) Pod peste Lotru - Obarsia Lotrului : asfaltati 3,5 din 4,5 Km (-1) Obarsia Lotrului - Dobra : asfaltati 58 din 60 Km (-2) Dobra - Jina : asfaltati 2 din 7 Km (-5) Sugag - Sebes : asfaltati integral 25 Km Dar vezi ca saptamana trecuta la intalnirea de la CLuj.....a venit un tip din Bucuresti, cu trecere pe Transalpina...si a mai prins un pic de zapada. Dar nimic grav. sper sa mearga linkul de la topicul lui: /index.php?/topic/662467-transalpina-seth-on-fire-poiana-horea-ponor-padis/ Editat Mai 26, 2011 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulhm81 Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Mersi de informatie. Ma bate gandu sa trec pe acolo in week-end dar ...hmmm Ma mai gandesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Stii vorba aia: "No pain, no gain". Eu zic ca poti trece daca vrei, nu cu genunchiul jos, dar se poate trece. Distractie faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 o plimbare nocturna careva? pe aici prin zona cat mai posibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 azi vreme buna , nu se anunta nimic? Cine are chef de un Meses se pleaca la ora 2:00 din petrom Baci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marutza06 Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 azi vreme buna , nu se anunta nimic? Cine are chef de un Meses se pleaca la ora 2:00 din petrom Baci Daca se aduna mai multi, vin si eu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 (editat) cine se baga o tura pana la tarnita azi? pe la 4 jumate? ma cam plictisesc si am zis sa ma duc la o plimbare paa acolo, asa lejer. 0742599248 nr meu. Editat Iunie 12, 2011 de ghitisor84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) Care vine la o tura pana la salina in Turda, la 12.45 la OMV Calea Turzii (la 13.00 se-nvarte roata) si apoi la o prajitura la Dana? Editat Iunie 26, 2011 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Cine are chef de o tura pe Meses azi, ne intalnim la sala Sporturilor la 12:00. Pana acum suntem 2, posibil 3, trebuie sa confirme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Indiferent de directie, sa purtati echipament si sa circulati legal !!! http://www.crimetime.ro/international/cadavrul-mutilat-al-unui-motociclist-zace-pe-sosea-dupa-un-accident-ingrozitor-imagini-socante.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Cine are chef de o tura pe Meses azi, ne intalnim la sala Sporturilor la 12:00. Pana acum suntem 2, posibil 3, trebuie sa confirme. daca se respecta regula sfertului academic ne incadram inca 2 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Care vine la o tura pana la salina in Turda, la 12.45 la OMV Calea Turzii (la 13.00 se-nvarte roata) si apoi la o prajitura la Dana? Asteptam pozele, am inteles ca s-au investit ceva fonduri europene si mina aia arata "extraterestru". Doar sabiile laser cica mai lipsesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate