zeze Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 am avut un accident aseara pe turda si ma intreb daca mai exista vreun avocat pe aici care ar avea bunavointa sa ma sfatuiasca ce sa fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Sa te faci bine, aia sa te faci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Februarie 11, 2008 Autor Share Postat Februarie 11, 2008 Sa te faci bine, aia sa te faci! am zburat cativa metri, dar nu am nimic.. motoreta in schimb..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 bine k esti OK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Februarie 11, 2008 Autor Share Postat Februarie 11, 2008 (editat) a, suntem 2 motociclisti si o masina implicati in accident si cel de'al doilea e ok Editat Februarie 11, 2008 de zeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo_zxr Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Pai spune detali explica cum sa int si dinastea sa stie omu cum sa te ajute sa isi dea si el seama cinei vinovat si cei de facut Si in rest sati traiasca moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Februarie 11, 2008 Autor Share Postat Februarie 11, 2008 (editat) el pe banda 1, eu pe banda 2, spre mijlocul drumului amandoi. o masina executa manevra de mers inapoi si urma garare cu spatele. cel de pe banda 1 nu si'a dat seama care e intentia masinii pana ne'am apropiat de ea si aceasta a virat maxim dreapta pentru a intra cu spatele in parcare. el a apucat sa franeze, era cu cca 3 metri in fata mea, dar nu s'a putut opri pana in masina si a tras stanga. atunci am venit eu care franam in masura in care imi permitea drumul. daca mai strangeam putin frana ma duceam sanie.. el redusase destul de mult, s'a oprit cu roata in cauciucul masinii care era iesit datorita virajului. el avea 2-3 km/h cand s'a oprit in masina... eu am reusit sa reduc pana pe la 20 cred... ps: oprirea interzisa Editat Februarie 11, 2008 de zeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 unde e interzisa oprirea e interzis si mersul inapoi. in plus, la efectuarea menevrei de mers inapoi, cel care o face e obligat sa se asigure: Art.54. - (1) Conducătorul de vehicul care execută o manevră de schimbare a direcției de mers, de ieÂşire dintr-un rând de vehicule staționate sau de intrare într-un asemenea rând, de trecere pe o altă bandă de circulație sau de virare spre dreapta ori spre stânga sau care urmează să efectueze o întoarcere ori să meargă cu spatele este obligat să semnalizeze din timp Âşi să se asigure că o poate face fără să perturbe circulația sau să pună în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic. (2) Semnalizarea schimbării direcției de mers trebuie să fie menținută pe întreaga durată a manevrei. asta in teorie. important e ce s-a consemnat in procesul verbal al politiei, adica cine se face vinovat de accident. cand nu prea stiu ce sa faca, d-nii politisti constata ... culpa comuna . deci in cazul tau ce s-a constatat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 el pe banda 1, eu pe banda 2, spre mijlocul drumului amandoi. o masina executa manevra de mers inapoi si urma garare cu spatele. cel de pe banda 1 nu si'a dat seama care e intentia masinii pana ne'am apropiat de ea si aceasta a virat maxim dreapta pentru a intra cu spatele in parcare. el a apucat sa franeze, era cu cca 3 metri in fata mea, dar nu s'a putut opri pana in masina si a tras stanga. atunci am venit eu care franam in masura in care imi permitea drumul. daca mai strangeam putin frana ma duceam sanie.. el redusase destul de mult, s'a oprit cu roata in cauciucul masinii care era iesit datorita virajului. el avea 2-3 km/h cand s'a oprit in masina... eu am reusit sa reduc pana pe la 20 cred... ps: oprirea interzisa Si Politia a spus sa va reparati fiarele fiecare cum puteti, nu ? Am fost intr-o masina implicata intr-o situatie similara. Hai ca m-ai facut curios.Ce a scris Politia in p.v. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 am trecut aseara pe langa baieti am intrebat ce e? daca pot sa ajut cu ceva insa accidentatul deja era la spital mai erau motoarele si motociclistul de pe moto din fata este o zona idioata datorita parcarilor care se fac direct din banda 1 mare atentie vinovat e idiotul cu parcarea depinde mult ce a scris si capul de creta in pv bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 motocicletele sunt grav avariate? detalii mai multe? procesul verbal...ce scrie in el? etc.. insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Februarie 12, 2008 Autor Share Postat Februarie 12, 2008 in pocesul verbal intocmit de nenea politistu nu exista date cum ca masina ar fi fost acolo. dragos , cel de'al doilea motociclist si soferul daciei au dat declaratiile seara. eu am dat a doua zi dimineata. cand am dat eu declaratia procesul verbal era deja scris. sunt curios daca nu a fost masina implicata in accident dupa cum spun politistii, in ce calitate a fost audiat soferul masinii? rezulta din acel PV ca accidentul a fost intre mine si dragos, deci vina mea ca l'am lovit din spate.... am trecut pe la locul accidentului si am constatat cu stupoare ca masina (dacia pick-up cu 5 locuri in fata) nu are loc perpendiculara pe o banda. ocupa cu usurinta aproape jumate din cea de'a doua. avariile la motoare .. eu am carenele sparte, aparatoarea din fata scarita impreuna cu schimbatorul sunt desprinse de pe motocicleta, oglinzile sparte. asta la prima vedere, pentru ca mi'a curs tot uleiul din motocicleta pe strada si nu stiu exact de ce, nu am apucat sa o verific mai amanuntit. dragos nu are mare lucru, dar pe mine ma costa destul de mult reparatia si nu mi se pare corect sa se sustraga acuzatiilor soferul daciei care a provocat accidentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 motocicletele sunt grav avariate? detalii mai multe? procesul verbal...ce scrie in el? etc.. insanatosire grabnica mare noroc a avut "ucigashul de motociclisti", m-am proptit cu scarita dreapta exact in roata lui care era iesita maxim inafara caroseriei pentru manevra pe care o facea, incerca sa se urce pe trotuar, roata respectiva era pe banda de delimitare intre benzi, al doilea noroc, banda era intrerupta, mama lui ... cum rotile rahatilor de papuci sunt mai mari si cu un unghi mai mare de virare, nici nu am aitins caroseria p...., deci al treilea noroc al nenorocitului, nu s-au gasit urme pe masina ... si in procesele verbale intocmite de "iubitii" militieni nu este prezenta masina, incredibil, dar, vorba aceea: traim in romania si ... ... ... dar fericiti sa fim ca s-a terminat cu urmari nu prea grave, si sa avem mare grija pe viitor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 cred ca se putea evita accidentul foarte usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 cred ca se putea evita accidentul foarte usor. in cazul oricarui accident se poate spune ulterior ca "se putea evita". depinde cum si de catre cine. evident, se putea evita DACA ... sau daca ... iar de regula dupa "daca" urmeaza "ar fi ..." sau "nu ar fi ..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 in momentul in care vezi obstacolul venind din fata tu nu poti evita??? reflexele lui dragos s-au vazut (la cati km are facuti), dar fata? multi motociclisti s-au obisnuit sa mearga pe banda 1 indiferent de viteza cu care se deplaseaza si cat de aglomerat este drumul. si ai reusit sa reduci pana la 20km/h? teoretic tu esti vinovata ca nu ai pastrat distanta fata de cel din fata. accidentul propriu zis a fost intre dragos si masina iar tu l-ai lovit pe dragos. --- Mesaj completat în 12 Feb 2008 19:37 -------------te-ai gandit ca putea sa ocoleasca o groapa si s-a fi intamplat la fel? n-ai fost pe faza asta e tot. cate puncte ti-a dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 in momentul in care vezi obstacolul venind din fata tu nu poti evita??? reflexele lui dragos s-au vazut (la cati km are facuti), dar fata? multi motociclisti s-au obisnuit sa mearga pe banda 1 indiferent de viteza cu care se deplaseaza si cat de aglomerat este drumul. si ai reusit sa reduci pana la 20km/h? teoretic tu esti vinovata ca nu ai pastrat distanta fata de cel din fata. accidentul propriu zis a fost intre dragos si masina iar tu l-ai lovit pe dragos. E discutie de dragul discutiei! Daca 'coana Veta avea sula, era general! Un motociclist era pe o banda, celalalt pe alta. Ce distanta se pastreaza in acest caz dupa regulament intre vehicule?! Cel de pe banda 1 a fost proiectat in urma impactului cu papucul pe banda 2, unde a fost lovit de celalalt motociclist(a?). Ai fost acolo in acel moment? Daca nu, abtine-te. Stiu, eu saream cu motorul pe deasupra papucului fara sa-l ating.... E usor de dat din gura... P.S. A facut cineva (dintre motociclisti) vreo obiectie in campul special destinat de pe Procesul Verbal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 foarte tare zappy. a fost lovit in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Februarie 12, 2008 Autor Share Postat Februarie 12, 2008 semnalizezi, te asiguri apoi te bagi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 testul psiho cum l-ai luat???? ce butoane ai apasat acolo la testul de reflexe? 1.11.2007? gixer dupa atata timp. imi pare rau sa aud asta. multumestete ca nu ai patit ceva grav corporal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Februarie 12, 2008 Autor Share Postat Februarie 12, 2008 "multumestete" tu ca ai terminat 8 clase si stii sa scrii inainte sa ma critici pe mine. ce fac, fac pe pielea mea si nu asta conteaza acum. daca vrei sa dezbati devierea asta de subiect... nu ai de cat, dar te rog lasa pe cei care au idee despre partea legala a lucrurilor si ar putea sa ma ajute cu un sfat sau o parere sa o faca aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 testul psiho cum l-ai luat???? ce butoane ai apasat acolo la testul de reflexe? 1.11.2007? gixer dupa atata timp. imi pare rau sa aud asta. multumestete ca nu ai patit ceva grav corporal. Ca de fiecare data, se trezesc "meseriasii" care stiu ei cel mai bine cum a fost si cum s-ar fi putut evita. N-as vrea sa fac referire acum la motocicletele pe care le ai tu trecute in profil ca fiind detinute de-a lungul timpului ca ar insemna sa bat campii cum ai facut tu cand ai scris postul de mai sus. Se pierde tot timpul din vedere ca sunt o groaza de factori care trebuie sa fie luati in considerare, si ca noi, pentru simplul motiv ca nu am fost acolo, nu avem dreptul sa dam cu presupusul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Februarie 12, 2008 Autor Share Postat Februarie 12, 2008 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 el pe banda 1, eu pe banda 2, spre mijlocul drumului amandoi. o masina executa manevra de mers inapoi si urma garare cu spatele. cel de pe banda 1 nu si'a dat seama care e intentia masinii pana ne'am apropiat de ea si aceasta a virat maxim dreapta pentru a intra cu spatele in parcare. el a apucat sa franeze, era cu cca 3 metri in fata mea, dar nu s'a putut opri pana in masina si a tras stanga. atunci am venit eu care franam in masura in care imi permitea drumul. daca mai strangeam putin frana ma duceam sanie.. el redusase destul de mult, s'a oprit cu roata in cauciucul masinii care era iesit datorita virajului. el avea 2-3 km/h cand s'a oprit in masina... eu am reusit sa reduc pana pe la 20 cred... ps: oprirea interzisa nu vreau sa fiu rautacios.... cand vezi masina oprita, te gandesti ca se deschide usa. cand vezi masina oprita si un bec alb desi masina nu e cu fata la tine sa fii sigura ca da cu spatele. acum intrebarea mea este : masina gara (lasand legile in vigoare, omul trebuia sa parcheze si daca respectam legile , cum ar fi 50m semnal pana schimbam banda nu putem traversa bucurestiul legal), era de asteptam sa vireze dreapta. masina aia a ocupat 2 benzi? adica nu era loc ocoliti nici prin stanga ? si de ce erati amandoi spre mijlocul drumului ? nu asa se merge... trebuie sa ii lasi celuilalt loc de manevra.. lasand asta. mi se pare ca astea sunt accidente ce se pot evita si fiecare patim asa ceva cel putin o data pe zi.. si unii evitam, anticipam, unii nu.. iar daca ai redus pana la 20 , care era vireza initiala nu de alta dar de la 60 reduci la 20 instant asa se intampla .. eu am patit-o de doua ori in primii ani de carnet.. capul sus ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Februarie 12, 2008 Autor Share Postat Februarie 12, 2008 mie a fost in stare "cap de creta" ala sa imi treaca la avarii toba "sparta" deci.. va dati seama ce e de capul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate