mihneawalker Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Salut, ca urmaresc de cateva zile topicul, dar eram pe mobil si nu am apucat sa raspund. Ma bag si eu la tura respectiva (+1). In caz ca mai este loc pe platforma, as fi interesat si de acest aspect, eventual loc in duba la Chucki. Dar cum pana in iulie-august mai este mult as mai propune cateva excursii prin zona pe langa bucuresti(inclusiv bulgaira) si chiar pe la cluj unde inteleg ca salasluieste radu unde o sa fiu cu ocazia Electric Castle si intentionez sa merg cu motorul. desigur, ocazii sunt mai multe, numai sa se termine cu toamna de afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 update lista: 1. @RaduCod flexibil, 1 pers - IUL-AUG, 2. @Chucki 2pers + dihanie, -Iulie-August (teoretic aproape oricand in perioada asta) 3. @Muretto 1sau? pers - In principiu oricând, doar anunțat măcar cu o săptămână înainte.4. @ApriliaCluj 1+1pers, -inceputul lui iulie cam primele 2 WE as fi liber, sau august (cam oricand ca inca nu am program)5. @Shchiopu , 1 pers - flexibil, oricind 6. @MihneaWalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihneawalker Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 update lista: la mine pune 2 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Salut, ca urmaresc de cateva zile topicul, dar eram pe mobil si nu am apucat sa raspund. Ma bag si eu la tura respectiva (+1). In caz ca mai este loc pe platforma, as fi interesat si de acest aspect, eventual loc in duba la Chucki. Dar cum pana in iulie-august mai este mult as mai propune cateva excursii prin zona pe langa bucuresti(inclusiv bulgaira) si chiar pe la cluj unde inteleg ca salasluieste radu unde o sa fiu cu ocazia Electric Castle si intentionez sa merg cu motorul. desigur, ocazii sunt mai multe, numai sa se termine cu toamna de afara... Ca perioada poate sa fi si cea in jurul week 8-9 iulie.... si asa ai putea sa lelegi. Duba este defapt o dubita mai mica.... nu intra mobra in ea (decat daca faramam mult la ea:) ). Ca sa ne intelegem : este vorba de un Vito cu 6 locuri iar remorca moto are un singur loc (din pacate). Daca reusim sa adaptez ceva pana atunci voi anunta. In momentul asta am 3 (persoane) locuri disponibile si spatiu de bagaje destul de mare. Cat despre alte plimbari.... mai greu. Nu zic ca imposibil dar eu personal m-am bagat in prea multe cacao-uri si mai acum ceva timp, faceam calculul pe week-uri si imi dadeau cu virgula chiar daca socoteam pana la sfarsitul anului. Anunta si tu cand mai faci o plimbare si vedem cum ne amestecam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 (editat) actualizari: 1. @RaduCod flexibil, 1 pers - IUL-AUG, 2. @Chucki 2pers + dihanie, -Iulie-August (teoretic aproape oricand in perioada asta) 3. @Muretto 1sau? pers - In principiu oricând, doar anunțat măcar cu o săptămână înainte.4. @ApriliaCluj 1+1pers, -inceputul lui iulie cam primele 2 WE as fi liber, sau august (cam oricand ca inca nu am program)5. @Shchiopu , 1 pers - flexibil, oricind 6. @MihneaWalker, 2pers, - Editat Aprilie 19, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Super.... hai ca ne adunam. Sa fie oare prima intalnire a DR-istilor din istoria recenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 (editat) Salutare dr-isti. Am un dr 650 SE din 1997 si as avea nevoie pentru ea de lant distributie,patine lant si supape (admisie +evacuare). Lant am gasit la romimoto dar supape si patine doar pe ebay. Stiti voi de unde le-as putea lua? Stiti cumva pe cineva care aduce asa ceva? Multumesc. Editat Aprilie 19, 2017 de mezutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 N-am auzit. Dacă afli ceva postează aici poate mai sunt și alți oameni interesați. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 ................... supape si patine doar pe ebay. ........... Stiti cumva pe cineva care aduce asa ceva? userul Garcya aduce de pe ebay, e serios, recomand! il gasesti aici: /index.php?/topic/688519-oferta-manete-frana-si-ambreiaj-orice-culoare-pentru-orice-moto/page-31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcozma Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 Eu am luat de aici www.motorcyclespareparts.eu au cam tot ce nu se gaseste uzual in Romania, inclusiv pentru moto mai vechi. Transportul e mai ieftin decat curierul in Romania (10 Euro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 La ultima mea numărătoare, după statisticile guvernamentale, incluzând aici toată gama de DR și DR-Z au ieșit 315 bucăți înmatriculate în România. De alea neînmatriculate nu știe nimeni câte or fi... Statistica pe județe arată cam așa, unde Harghita conduce urmată îndeaproape de Brașov și București la egalitate. Deci, până acum, suntem 6 din 315 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 (editat) interesanta statistica! nu ma mir de zona HR - CV, acolo chiar ca sunt multe! in CJ eu am doo, unul de 650, si unul de 400 iar in cercul meu de prieteni mai sunt vreo 5-6 deci aproape ca i-am identificat deja pe toti din judet! MURETTO: de unde ai statisticile astea? e ceva publicat undeva?? Editat Aprilie 20, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 Am săpat prin curtea Guvernului. Filtrăm rezultatele și obținem DR650 = 107 bucati DR600 = 19 bucati DR800 = 18 bucati DR750 = 5 bucati DR-z 400 = 70 bucati DR350 = 28 bucati etc.. și așa mai departe...ca o curiozitate, gama GSX cu toate variantele = 965 bucati ! D-aia zic că atunci când oameni așteaptă piese de la dezmembrări...exemplu, DR600 și sunt 19 bucăți oficial înmatriculate...cam greu...să găsești o axă cu came. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 La ultima mea numărătoare, după statisticile guvernamentale, incluzând aici toată gama de DR și DR-Z au ieșit 315 bucăți înmatriculate în România. De alea neînmatriculate nu știe nimeni câte or fi... Statistica pe județe arată cam așa, unde Harghita conduce urmată îndeaproape de Brașov și București la egalitate. Deci, până acum, suntem 6 din 315 "Sa-mi trag una" 2 bucati Botosani.....unde o fi cealalta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 Păi, trebuie săpat mai adânc, una e R și cealaltă e RS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 "Sa-mi trag una" 2 bucati Botosani.....unde o fi cealalta ? Ceva vacanta la munte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Pe aia cu DR-uri mai mici nu-i anunti? stai linistit ca te anuntam noi! ...numa' te-am lasat sa-ti savurezi in liniste concediul! ...apoi oricum te incadrezi si tu la cm3 ....cu ambele adunate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 Tradatorule ce esti... Radule?Raducule? Pe aia cu DR-uri mai mici nu-i anunti? Ce faci Cristinelu ? Da de cind te dai cu DR ??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Aprilie 22, 2017 Share Postat Aprilie 22, 2017 Ceva vacanta la munte ? da...imi place, dar avand in vedere familia mea cu cea mica....eu cand plec undeva pun roti casei...deci multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Aprilie 24, 2017 Share Postat Aprilie 24, 2017 ...saltare de pe Bund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 Eu am luat de aici www.motorcyclespareparts.eu au cam tot ce nu se gaseste uzual in Romania, inclusiv pentru moto mai vechi. Transportul e mai ieftin decat curierul in Romania (10 Euro) Multumesc pt link. Am comandat. Sper sa vina cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 (editat) Salutare, m-am intors Deci, ca sa fie zis, ceea ce spunea Chucki initial era urmare a unei discutii anul trecut in care faceam o invitatie in Apuseni, in ideea ca ar fi de vazut/umblat si prin România, nu numai pe afară, combinat cu o idee de a mea de a ne cunoaşte, cei cu DR BIGuri. Asta era atunci. ideea mea initiala de a fi un grup omogen doar de DR BIGuri nu (mai) este valabila. Deci cine vrea sa vina, e foarte bine venit Acum, propunerea este pentru oricine vrea sa vina sa ne dăm prin Apuseni, cu urmatoarele afirmatii/sfaturi de ghidare: - nu exista organizator, "eveniment/intrunire moto" sau invitati/neinvitati, totul este facultativ, fara responsabili ! - fiecare vine pe cont propriu - scopul ipropunerii este de a ne plimba cu motoarele pe trasee marcate (asfalt+off road), in conditii legale, socializare etc - eu ma pun la dispozitie cu drag pentru a ghida pe cei care vor sa faca trasee soft enduro, de aceea va rog sa fiti pregatiti pentru asa ceva. - ceea ce am scris in posturile anterioare sunt sfaturi utile, rezultate a experientelor avute in zona traseelor din Apuseni - legat de cazare, exista variante. Nu am nici o retinere de a da numarul de telefon al unui proprietar de pensiune, la care am fost de citeva ori, fiind multumit de locatie/utilitati, celor care vor sa discute direct cu proprietarul. Costul pe care l-am anuntat este cel practicat de acesta, ne fiind intermediari. Cum spuneam, sunt 8(9) locuri cu pat intr-o pensiune, se poate sta si la cort in curtea ei, iar in cazul ca sunt mai multe solicitari, proprietarul mai are o pensiune la 1 min/motor distanta, unde mai sunt cam tot atitea. - masa, se poate lua pe traseu, la bucataria din pensiune in regim propriu sau daca ne mobilizam/organizam, avem la dispozitie loc si unelte de a face prajeli sau/si mincare la ceaun. Pot intreba daca stie vreun localnic care sa se ocupe de ceaun, dar e cu dus si intors ! - alcoolul se ia dinainte, anul trecut nefiind la indemina chiosc decit in satul apropiat. O sa-l intreb pe proprietar daca s-a schimbat ceva. Oricum eu voi aduce cel putin o sticla de tuica, de impartit pofticiosilor - perioada, dupa cum vad e preferata pe la inceputul lui Iulie ?! n-ar fi rau sa ne hotarim cel putin la sfirsitul lui Mai ca sa ne rezervam cazarea. Din cite am vazut am fi 9 ?! As vrea sa stiu parerea voastra legat de ce am scris mai sus si daca WE 8-9 Iulie ±2 zile va este convenabil. Cu drag, Radu Editat Mai 3, 2017 de raducod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Părerea mea e foarte bună, eu unul n-am nici o problemă legată de cazare, drum, mâncare sau băutură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Radu: in principiu, I'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Si eu vin sigur. Ori in week 8-9 iulie ori inceputul lui august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate