Muretto Grundieg Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 1. Asfalt =110 (sau pentru mai mult, trebuie sa-mi schimb crampoanele) 2. Cat se poate si permite drumul. 3. Apreciez la ochiometru si daca mi se pare ok, ma bag. Daca-mi depaseste abilitatile si presupune risc de buba, astept cuminte cu o bere-n mana, la baza rampei, pana se intorc ceilalti. 4. Trec balta daca nu sare de 40-50 cm. Exclus torente. Intrebare, care e cel mai bun loc de mers in coloana, pe langa o stana cu dulai iritati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 cu asta nu mai am nici o problema: dulaii raman iritati.... de la spray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Chucki - o cameră Radu (eu) - o cameră Muretto - o camera. ApriliaCluj- o camera, o zi-2. Mihnea - o camera. M-a intrebat Mihnea azi despre WiFi, nu este ! Atentie, cabana este intr-o zona cu semnal GSM voce discutabil, iar DATE probabil inexistent. Asa ca ori v-aduceti de acasa o galeata/punga de net sau, de pe drum, ce prindeti Acum, suntem oarescum mai multi decit locurile oferite (fara paturi pliante/saltele gonflabile), de aceea, rugamintea mea este sa va decideti in privinta doamnelor. Eu sunt "pentru" Daca ramine hotarât atunci trebuie să caut/rezerv în apropiere. Doar ziceţi ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Radule, stai linistit, noi (eu cu Fi-miu) putem dormi si in duba, suntem foaaaarte obisnuiti!!!! deci din acest punct de vedere sa nu-ti faci griji!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 La fel si eu nea Radu. Avand in vederea ca (cred) vin cu duba am sa iau si cortul cu mine. Asa ca daca nu mai e loc inauntru si ai spus ca se poate pune cortul eu is rezolvat. Asta n-am inteles-o "Acum, suntem oarescum mai multi decit locurile oferite (fara paturi pliante/saltele gonflabile), de aceea, rugamintea mea este sa va decideti in privinta doamnelor. Eu sunt "pentru" " » Post actualizat in 06 Jun 2017 17:27Oricum nu doarme nimeni pana la 12-1 noaptea.....BUMTZI, BUMTZI!!!! Glumesc. » Post actualizat in 06 Jun 2017 17:30 Radule, stai linistit, noi (eu cu Fi-miu) putem dormi si in duba, suntem foaaaarte obisnuiti!!!! deci din acest punct de vedere sa nu-ti faci griji!!!! Nu stiu de ce am impresia ca "Fi-tu" o sa ne deie ceva lectii, in special la astia mai dinspre bucuresti care dau mai greu nasul de un forestier..... Sa vezi distractie. » Post actualizat in 06 Jun 2017 18:01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 cu asta nu mai am nici o problema: dulaii raman iritati.... de la spray Apropos, este buna de ceva tigania asta verde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 » Post actualizat in 06 Jun 2017 17:30 Nu stiu de ce am impresia ca "Fi-tu" o sa ne deie ceva lectii, e ardelean si el, deci merge incet, nu repezit! e cumpatat si nici nu-l las sa bage prea tare mana-n gaz....., e junior, inca n-are 15 ani.... are timp de smecherii si peste cativa ani! Apropos, este buna de ceva tigania asta verde? colegule, la dulaii mioritici de pe la noi isi face treaba cu brio! eu pe astea le folosesc de cativa ani, si sunt multumit (in functie de numarul mioriticilor, tine aprox la trei iesiri ) si costa vreo 15-18 lei parca, isi merita bani!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 e ardelean si el, deci merge incet, nu repezit! e cumpatat si nici nu-l las sa bage prea tare mana-n gaz....., e junior, inca n-are 15 ani.... are timp de smecherii si peste cativa ani! colegule, la dulaii mioritici de pe la noi isi face treaba cu brio! eu pe astea le folosesc de cativa ani, si sunt multumit (in functie de numarul mioriticilor, tine aprox la trei iesiri ) si costa vreo 15-18 lei parca, isi merita bani!! Cred ca am unul uitat prin masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 apoi fa-i un test...., vezi cum se comporta la maidanezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 apoi fa-i un test...., vezi cum se comporta la maidanezi Imi este mila sa dau aiurea pe ei... poate gasesc ceva motiv tuciuriu... Gasisem unul acum 10 ani de se juca in masina mea (uitata descuiata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Imi este mila sa dau aiurea pe ei... cand te fugaresc vreo 6 dulai ciobanesti, uiti de toata mila existenta din tine.... ...dar totul depinde de ciobani, cainele nu sare la tine numai daca este asmutit! iar pe aici ciobanii se cred imparatii si proprietarii legheleului si asmut cainii pe orice motorizat, indiferent de varsta, sex, religie, fwutule muma-n cwur! e sport national la ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 cand te fugaresc vreo 6 dulai ciobanesti, uiti de toata mila existenta din tine.... ...dar totul depinde de ciobani, cainele nu sare la tine numai daca este asmutit! iar pe aici ciobanii se cred imparatii si proprietarii legheleului si asmut cainii pe orice motorizat, indiferent de varsta, sex, religie, fwutule muma-n cwur! e sport national la ei! Dai un Rexona si la cioban... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 pana ajungi la cioban, te mananca comunitarii lui! e mai bine cu acest spray, dupa ce un caine a luat un dampf de asta, ala nu mai fuge in plutonul fruntas dupa tine, lasa pe altii in prima linie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Pe când eram și eu mai fraier (nu că acum n-aș fi) m-a pus unul jos. A alergat pe lângă roată până când s-a hotărât brusc să-și schimbe direcția. După ce m-a pus cu roțile-n sus, n-a stat să-și admire isprava (și să-și ia șuturi în spate) ci a luat-o la fugă. Îl caut și acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 amu deja te intalnesti si cu nepotii lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Având în vedere că se întâmpla prin 1985 e posibil să dau chiar de strănepoți ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 (editat) apoi de atunci au trecut 30+ ani pe vinovat sigur nu o sa-l mai gasesti ....nici macar ramasitele pamantesti! iar mostenitorii or fi deja la a sasea generatie, cel putin Editat Iunie 7, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Eu ma tot pregaqtesc: AMR 4 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iunie 10, 2017 Share Postat Iunie 10, 2017 Eu ma tot pregaqtesc: IMG_20170609_173252.jpg AMR 4 saptamani Hehe, deci nu te gindesti doar la maţe si alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 10, 2017 Share Postat Iunie 10, 2017 Io m-am pregatit deja Deci am timp sama concentrez pe bendeu si alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iunie 10, 2017 Share Postat Iunie 10, 2017 (editat) cu asta nu mai am nici o problema: dulaii raman iritati.... de la spray Stie cineva daca e legal sa ai asa ceva? Trebuie declarat sau permis de purtat? Mie parca asa mi-a spus cineva mai demult. Sau cred ca se refere la bastoanele alea cu electrosocuri. Nu mai retin. De asta intreb. Editat Iunie 10, 2017 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Pentru ca a fost hotarat (asa s-au aliniat astrele) actiunea Apuseni se va desfasura in perioada 6-7-8-9 IULIE...... din pacate la mine s-au dezaliniat astrele o leaca.... in cel mai bun caz pe vineri seara o sa pot(putem) ajunge, sa nu zic sambata dimineata sper totusi sa se alinieze pentru vineri seara, macar pt socializare, bere, prajeli, foc de tabara si voie bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 din pacate la mine s-au dezaliniat astrele o leaca.... in cel mai bun caz pe vineri seara o sa pot(putem) ajunge, sa nu zic sambata dimineata sper totusi sa se alinieze pentru vineri seara, macar pt socializare, bere, prajeli, foc de tabara si voie bune! Nu-i stress ... care, cum poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 deci incet incet am ajuns la AMR = 1 saptamana !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 deci incet incet am ajuns la AMR = 1 saptamana !! Drept urmare ii invit pe colegii din Bucuresti, ori la o plimbare scurta de ~2ore pe malul Argesului (iesire Jilava - 1 decembrie - mergem pe Arges - pana la Mihailesti- Bucuresti), ori la un mini gratar tot de aproximativ 2 ore pentru a socializa si a ne stabili ce si cum vom pleca, etc.... Punct de intalnire la mine in Alunisului. Intalnirea ar urma sa fie Sambata sau Duminica de preferat in intervalul 19.00- 21.00 sau dimineata 09.00-21.00 din cauza caldurii. Pentru ca mai sunt 2 zile va rog sa hotarati repede ce si cum. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate