chucki Postat Iunie 19, 2019 Share Postat Iunie 19, 2019 Da poza e perfecta. Aveti dreptate. Poate sa functioneze fara lant balansier doar ca probabil topaie motorul ca draq. E complet diferit de big... Aici lantul angreneaza direct cele do axe (cotit si came) pe cand la big fiecare lant angreneaza cate o axa si legatura se face printrun pinion comun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iunie 19, 2019 Share Postat Iunie 19, 2019 Eu v-am zis că am citit undeva că merge și fără. @chucki peste 2 zile adică vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Iunie 20, 2019 Share Postat Iunie 20, 2019 Acum 13 ore, Hyena986 a spus: Doar ca e pe arborele cotit, nu pe ala de la ambreiaj cum ai zis tu mai Ambielaj nu e acelasi lucru cu ambreiaj. Ambielaj = arbore cotit. Se vede ca nu ai avut comunista gen jawa sau ij. :)) acolo aveti falca ax cu biela si iar falca metalica apoi ax cu un semering mai special pe mijloc apoi din nou falca ax falca pt motoare cu 2 cilindrii ca la jawa. La ij asemanator ca la dr. Arbore motor merge mai bine spus la cele care sunt facute dintr-o singura bucata ori la dr cu o presa sanatoasa se poate desface ala in doua pentru a putea umbla la biela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iunie 20, 2019 Share Postat Iunie 20, 2019 Acum 10 ore, Muretto Grundieg a spus: Eu v-am zis că am citit undeva că merge și fără. @chucki peste 2 zile adică vineri. Drum bun si distractie placuta. Ne auzim dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andriu Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 Salutare, in cutia cu piese nemontate dupa "restaurare" am gasit garnitura asta de cauciuc, cca 6 mm grosime in carne, cca 70 mm diametru. Are idee cineva de unde ar putea fi? Are 3 liniute mov pe ea, si pare noua =). Mentionez ca motocicleta merge, fara probleme... multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 9, 2019 Share Postat Iulie 9, 2019 Domnilor, am facut-o ! Deci, Reykjavik pe DR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iulie 9, 2019 Share Postat Iulie 9, 2019 Gata? Esti venit acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 10, 2019 Share Postat Iulie 10, 2019 Acum 10 ore, Muretto Grundieg a spus: Domnilor, am facut-o ! Deci, Reykjavik pe DR. bravos Muretto, felicitari!!! PS. franele te-au tinut? ...nu ma pot abtine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 11, 2019 Share Postat Iulie 11, 2019 Intreb si aici, poate-poate. Vreau sa pun o pedala de schimbator mai lunga pe vaca mea si am inteles ca ar merge pusa aia de DR650, direct pe axul cutiei. Are cineva vreuna care sta degeaba printr-o cutie si de care s-ar putea desparti pentru o suma modica, eventual prin Bucuresti ca sa apuc sa ma si uit la ea sa ma asigur ca merge pusa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 11, 2019 Share Postat Iulie 11, 2019 @xtx : poti face proba cu una de DR600, vezi daca merge, iti dau eu sa probezi. @chucki: gata, acasa, scriem memorii @apriliacluj: Pai, le-am lasat tot pe alea de scuter, de ce sa le mai schimb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iulie 11, 2019 Share Postat Iulie 11, 2019 Mergi la MAN? Adicalea sambata, duminica nu astea ce vin, celelalte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iulie 11, 2019 Share Postat Iulie 11, 2019 Acum 48 minute, chucki a spus: Mergi la MAN? Adicalea sambata, duminica nu astea ce vin, celelalte. adicatelea 20-21 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Iulie 11, 2019 Share Postat Iulie 11, 2019 Da. Cred ca as merge si eu... Dar sa vad ca inca nu am ajuns acasa.... Inca pe la fratii nostri- ta-ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 12, 2019 Share Postat Iulie 12, 2019 eu anul asta zic PAS man-ului...., nu vreau sa ma duc de doo' ori in acelasi loc.... poate mai catre toamna mai reusim sa ne organizam si sa mai facem o intrunire a DRistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 11, 2019 Share Postat August 11, 2019 Toamna se apropie, deci ? Ceva prin centrul țării sau punem la vot ? Ce-ati zice de zona Fagaras , Sinca , etc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 12, 2019 Share Postat August 12, 2019 eu ma bag! o camera, pt doua persoane diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat August 12, 2019 Share Postat August 12, 2019 Salutare! un posesor de DR600 in TImisoara este? As vrea sa incerc. Eventual daca iese pe la Recas pe dealuri cineva candva, vin cu Africana si dam o tura spre Lipova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat August 12, 2019 Share Postat August 12, 2019 Si eu ma bag, Dar dupa jumatatea lui septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 13, 2019 Share Postat August 13, 2019 Tu vrei sa vii cu un RF900.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 Haideți să vedem câți suntem interesați și în ce perioadă ca să mă ocup de cazare în zona amintită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 Daca vreti in poiana marului pot aranja si eu. Eu sunt interesat dupa 15-20 septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 Eu propun Barlogul Ursului pe Valea Strambei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 19, 2019 Share Postat August 19, 2019 io sper sa vin ar trebui sa batem in cui data.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat August 19, 2019 Share Postat August 19, 2019 Una din cele mai reusite modificari pe care le-am vazut pana acum. https://www.pipeburn.com/home/2019/08/19/retro-scrambler-suzuki-dr650-by-parr-motorcycles.html?fbclid=IwAR0kv5G9RhN5jU6ZmAPjZ5a1NjPTD8-wTZfACpolAVRYmJnPLYMe9yzy7gU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 Acum 22 ore, apriliacluj a spus: io sper sa vin ar trebui sa batem in cui data.... Propun 27-28-29 septembrie..... Ca sa-mi pice mie bine :). Acum 17 ore, Endurache a spus: Una din cele mai reusite modificari pe care le-am vazut pana acum. https://www.pipeburn.com/home/2019/08/19/retro-scrambler-suzuki-dr650-by-parr-motorcycles.html?fbclid=IwAR0kv5G9RhN5jU6ZmAPjZ5a1NjPTD8-wTZfACpolAVRYmJnPLYMe9yzy7gU Cred ca tine de gusturi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate