Sari la conținut

Accident in jud. Suceava


XCS911
 Share

Postări Recomandate

Am ramas shock cand pe messenger imi spune un prieten ca varul sau (Catalin) e in coma la spital. Nu stia multe, dar din cate am inteles este vorba de 2 motociclisti. Catalin mergea pe o ruseasca fara echipament cand a fost "luat din plin" de un alt motociclist "cu casca". In urma impactului a fost deviat intr-un stalp.

Mai multe nu pot spune ca nici "sursa" mea nu stie mai multe.

Insanatosire grabnica, Cataline!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ceea ce ma ingrozeste si mai tare este ca accidentul a fost provocat de un alt motociclist. Locul accidentului este un sat din aproprierea Sucevei.

Cine stie mai mult, rog sa scrie aici!

Editat de XCS911
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

STIRE DIN MONITORUL DE SUCEAVA:

Un adolescent se zbate între viaţă şi moarte în urma unui accident de motocicletă

Cătălin T., în vîrstă de 17 ani, se plimba cu motocicleta prin satul Soloneţ, cînd, la efectuarea unui viraj, l-a acroşat din spate pe prietenul său, Adrian R., care conducea un motoscuter

O plimbare de plăcere s-a transformat într-o tragedie la Soloneţ, în urma căreia doi adolescenţi au ajuns cu multiple leziuni la Spitalul Judeţean Suceava, după ce s-au ciocnit cu motoscuterele. Unul dintre ei, Cătălin T., în vîrstă de 17 ani, din Todireşti, se zbate între viaţă şi moarte în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, fiind diagnosticat de medicii suceveni cu traumatism cranio â cerebral acut grav, fractură temporo â parietală şi comă de gradul unu.

Cel de-al doilea adolescent, Adrian R., în vîrstă de 17 ani, din Soloneţ, s-a ales cu traumastism cranio â facial, plăgi de scalp, hemifacies stîng, fiind internat în Secţia de Chirurgie Infantilă. Adrian R. ne-a povestit pe patul de spital că incidentul s-a petrecut sîmbătă seara. În timp ce se plimba cu motoscuterul prin satul Soloneţ, la efectuarea unui viraj la stînga, adolescentul a fost acroşat din spate de către prietenul său Cătălin T., care conducea o motocicletă.

âPrietenul meu se plimba cu motocicleta prin sat, iar eu eram cu scuterul meu. La un moment dat, am coborît o vale, după care, cu 50 de metri înainte de a vira, am semnalizat stînga. M-am încadrat şi am luat curba, moment în care prietenul a venit din spate şi m-a lovit. El locuieşte în Soloneţ şi cîţiva ani am fost colegi de clasă, sîntem buni prieteni. Acum eu sînt în clasa a X-a, iar el într-a XI-a. Nu ştiu exact cum s-a petrecut totul. Eu am semnalizat din timp şi cred că m-a văzut. Înainte de a face curba am încetinit. Probabil că nu m-a văzut sau a pierdut controlul motocicletei de a intrat în mine. El a căzut de pe motocicletă în capâ, ne-a declarat Adrian R.

După accident, cei doi adolescenţi au fost transportaţi pînă la dispensarul din localitatea Todireşti, de unde părinţii au chemat Ambulanţa, care i-a transportat pe adolescenţi la Spitalul Judeţean âSf. Ioan cel Nouâ Suceava.

Medicii ne-au spus ieri că starea lui Adrian R. este destul de bună şi că prognosticul este favorabil în acest caz. Cît priveşte adolescentul aflat în comă la Reanimare, medicii se declară rezervaţi faţă de evoluţia ulterioară a pacientului.

 

Georgiana BERARIU

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D dupa ce am vazut in ultimele zile, ar trebui facuta mai intai campania dedicata incepatorilor , zic eu! :D :D

oooofff.. sper sa-si revin amandori cat mai repde!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D :D :D

Imi pare sincer rau ca s-a intamplat o asa nenorocire......si asa ca suntem putini si soferii de autovehicule cu 4 roti sunt cum sunt in trafic....asta mei lipsea sa ne mai ciocnim si unul de altul......sper sa fie totul OK cu colegii nostri si sa isi revina cat mai repede si sa fie cat mai atenti in trafic!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

âPrietenul meu se plimba cu motocicleta prin sat, iar eu eram cu scuterul meu. La un moment dat, am coborît o vale, după care, cu 50 de metri înainte de a vira, am semnalizat stînga. M-am încadrat şi am luat curba, moment în care prietenul a venit din spate şi m-a lovit.

Pai ce intzeleg eu este ca scuteristu' a dat semnal stanga shi a facut virajul fara sa se asigure. Presupun ca shi motociclistul avea viteza mare.

Cum naiba s-a intamplat sa se ciocneasca 2 motoare shi intr-o localitate mica? ... cred ca shi motociclistul a vrut sa-shi arate diferentza de cilindree.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau sa aud despre o asemenea tragedie si oricare este motivul accidentului cei doi nu meritau asa ceva. Le doresc insanatosire grebnica si sa ii tinem pumnii lui Catalin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca si-a revenit din coma! Le doresc sanatate ambilor si sa poarte echipamentul pe viitor :lol:

Cat despre cazier :lol: :lol:

Editat de Falco
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu tot regretul pt. accidentul suferit de cei doi baietzi (insanatoshire rapida), cred ca persoanele sub 18 ani nu au ce cauta in trafic cu mijloace motorizate. Nu ca nu ar fi de treaba, sau indemanatici sau etc... E o problema de constientizarea pericolelor la care se expun pe ei insisi si pe altii.

Sau nu pe unele puternice. Cred ca sub 50cmc si 50 km/h ar putea conduce fo' 2 ani, pina capata experienta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...