Neamtu Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 Vreau sa fac neste coturi de inox si tobe de esapament pt. nipru. Inox am gasit in Tirgoviste la Italinox (vind teava numai la bucati de min. 6m si bara la kil- nu mai putin de 1m). Intrebarea care este: cine stie unde se poate indoi teava fara sa faca, cute? (Buc., Ploiesti, Tirgoviste?) ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 Pentru a nu face cute, teava se indoaie cu un cleste special cu role. Incearca intai la cei de la gaze. Daca esti din Targoviste, incearca sub podul de la iesirea spre Fieni. Eu imi construiesc acum un asfel de utilaj de indoit teava, dar deocamdata nu pot sa indoi decat teava de jumate si de un tol. Dar asta abia peste o saptamana. O sa fac o schita si o sa o pun pe forum, poate mai vor si altii sa-si faca. Caut o schita de banc pe care se construiesc cadruri de motocicleta. Cred ca Basty avea un astfel de banc. Oricum, daca reusesc sa aflu ceva referitor la teava, te anunt. Da-mi diametrul si un numar de telefon unde te gasesc. Al meu e 0741187989. Ma numesc Boieru' si fac parte cu mandrie din "Silver Pistons Ploiesti", si vreau sa salut toti Fratii din Targoviste (in special pe Geo) si sa va invity pe toti la Motorrock. P.S. Roby, daca stii vreo schita de banc da-mi te rog un mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 Incearca la orice firma care face balustrade de inox. Aia le indoaie, taie si le sudeaza de zici ca sunt dintr-o bucata. Si le ies toate formele. Tot aia de la care cumperi inox ii stiu si pe astia, ca doar le furnizeaza materie prima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 P.S. Roby, daca stii vreo schita de banc da-mi te rog un mail. ai rabdare citeva zile si te rezolva baiatu...cu ce ai nevoie OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 umpli bara cu nisip, tasezi bine bine si indoi pe un suport. Nisipul ajuta sa nu faca "cute" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Nea Boieru',ma ai de client,si mai stiu vreo 2,pentru crash-bar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 ok, tinem legatura, ai numarul meu mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 te pot ajuta am acces la masina de indoit tzeava , cu bila pe interior si nu face cute imi dai model si se rezolva mai ales daca ai si tzava 0721535377 orestte iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Explica-mi si mie cum vine faza cu bila, pentru ca vreau sa fac un dispozitiv de indoit, deja e facut in proportie de 80 %, m-am inspirat dupa unul vazut la o firma de fier forjat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 deci daca faci sistemul de indoit cu role este foarte bun.....dar inainte de a indoii teava baga nisip in teava taseaza bine nisipul si punei cite un dop in fiecare capat si nu se indoiae sigur.....rolele trebuie sa fie exact pe dimensiunea tevii...altfel daca rolele is un pic mai mari ,risti sati faca cute.....vorbeste cu BONO de la cluj el are o masinarie de indoit teava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 bila merge odata cu rola si nu iesa cute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 http://home.together.net/~dslee/ uita-te pe aici! planuri: http://www.blindchickenracing.com/Tools/Tu...ubingbender.htm http://home.iprimus.com.au/rorty/content/tube_work.htm http://www.rorty-design.com/content/CAD_plans.htm sper sa te ajute! succes!!! acesta este un link la un forum, adica cum se indoaie tuburi ovale: http://www.eng-tips.com/viewthread.cfm?qid=77234&page=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 BOIERULE ia uitate pe aici prin linkul asta gasesti o gramada de mecanisme de indoit tevi http://images.google.es/images?q=TUBE+BEND...queda+en+Google salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 BOIERULE uite aici linkul cu mecanismul de indoit tevi foarte practic de facut ai nevoie de un cric hidraulic de masina si este ideala pt indoit tevile pt cadru si ghidoane http://www.blindchickenracing.com/Tools/Tu...ubingbender.htm am sati pun niste poze sa vezi despre ce este vorba merita sa faci mecanismul asta este foarte prctic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 -- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 --- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 http://www.hemingwaykits.com/acatalog/Tube_Bender.html asta este cu actiune manuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 Ca de obicei Roby e pe faza si ne ajuta cu materiale . Ai tot respectul si inca o bere de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 de pe ebay germania pret excelent pt masina asta de indoit teava 89 euro pret fix http://cgi.ebay.de/Rohrbiegegeraet-12-Tonn...oQQcmdZViewItem care sunteti interesati firma asta nu trimite doar in germania, dar daca aveti pe cineva in germanya se poate trimite la el si vio trimite el in ro salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Ca de obicei Roby e pe faza si ne ajuta cu materiale ESTE OMUL CU TOATE RASPUNSURILE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu raven sha Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Eu imi construiesc acum un asfel de utilaj de indoit teava, dar deocamdata nu pot sa indoi decat teava de jumate si de un tol. Dar asta abia peste o saptamana. O sa fac o schita si o sa o pun pe forum, poate mai vor si altii sa-si faca. Caut o schita de banc pe care se construiesc cadruri de motocicleta. Cred ca Basty avea un astfel de banc. Salut Boiere daca faci si tu schita pentru tube benderul cu role pe care il construiesti te rog foarte mult sa o pui si pe forum . Ma chinui de ceva vreme cu dimensiunile rolelor, mai exact cea dupa care se indoaie teava caci diametrul ei da raza de curbura Si inca o intrebare : Teava din care se confectioneaza cadrul ce diametre exterior/interior are ?(am auzit ca ar fi ceva de 3/4 " dar nu stiu sigur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Salut Boiere daca faci si tu schita pentru tube benderul cu role pe care il construiesti te rog foarte mult sa o pui si pe forum . Ma chinui de ceva vreme cu dimensiunile rolelor, mai exact cea dupa care se indoaie teava caci diametrul ei da raza de curbura Si inca o intrebare : Teava din care se confectioneaza cadrul ce diametre exterior/interior are ?(am auzit ca ar fi ceva de 3/4 " dar nu stiu sigur) .---Rola dupa care se indoaie teava,poate avea dimensiuni variate,depinde ce raza vrei tu sai dai la teva.... ----Teava pt cadru la fel poate fii de dimensiuni diferite si la un cadru normal se folosesc cam doua grosimi de tevi,bineinteles ca depinde si de ce cadru vrei sa faci... ---- Cea mai buna teava pt cadre este teava de gaz ADICA TEAVA TRASA (NU SUDATA) teva de gaz este groasa in carne si este cea mai buna teva care se poate folosii la cadre la noi in tara.... CE gen de masina de indoit vrei sa faci?? ---cea manuala sau cea hidraulica?????? ---pt ca la fiecare sistemul de fabricare e diferit...si la fiecare ai nevoie de difeite chestii.... Incearca si studiaza linkurile din acest topic,iti vor fii de mare folos...sa stii cam ce model de masina vrei sa faci si care ar fii cea mai practica....spre exemlu cea din poza asta atasata de mine este una din cele mai bune pt indire si destul de simplu de facut...... salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate