ThunderByte Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Cam ce am facut eu (rugina prezenta nu e din cauza mea) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Fiind nemultumiti in totalitate de vechea masina de indoit teava, ne-am apucat sa construim alta. Speram sa indoim pana teava pana la fi 60, planurile sant gasite pe internet. Discul din imagine, urmeaza a fi transformat intr-o rola cu diametrul de 300 milimetri pe care voi indoi teava de 30 milimetri. Urmeaza sa mai tai si celelalte discuri pt teava de diametru : 35, 38, 42, 45, 50, 60. Voi reveni cu noi poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Ma, stiu la cineva o masina profesionala, omul isi inchide atelierul si vinde masinile la preturi bunicele. Daca te intereseaza, da-mi un PM sa-i fac omului o intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Nefiind multumiti in totalitate de vechea masina de indoit teava, ne-am apucat sa construim alta. Speram sa indoim teava pana la fi 60, planurile sant gasite pe internet. Discul din imagine, urmeaza a fi transformat intr-o rola cu diametrul de 300 milimetri pe care voi indoi teava de 30 milimetri. Urmeaza sa mai tai si celelalte discuri pt teava de diametru : 35, 38, 42, 45, 50, 60. Voi reveni cu noi poze . Nevoiti sa transformam freza in strung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Nevoiti sa transformam freza in strung. e bine cind se descurca omul cu ce are! pe ce post ati folosit freza in loc de strung? sa realizezi canalul interior la disc, canal pe care sa aseze teava cind o indoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 e bine cind se descurca omul cu ce are!pe ce post ati folosit freza in loc de strung? sa realizezi canalul interior la disc, canal pe care sa aseze teava cind o indoi? DA, am folosit freza pe post de strung pentru canalul de asezare al tevii, pe strungul meu nu intra decat piese de diametru 230 mm. Mesaj completat Ne apropiem cu pasi mici de final. Cam asa ar trebui sa arate la final. Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 sal`tare baieti.... ma scuzati ca postez ceva pe aicea... am o rugaminte.. am nevoie de un plan, un sablon... tevi goale pt intruder VL1500LC (gen cobra) numai respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Mesaj completat Mesaj completat [attachment=530138:DSC01687.JPG]41:DSC01690.JPG] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Super tare lucrarea! Sa pui poze si cu teva indoita. Lucrari sa ai de acum incolo sa-ti scoti investitia in timp si bani! Ce diametru de teava indoaie? Mesaj completat Super tare lucrarea! Sa pui poze si cu teva indoita. Lucrari sa ai de acum incolo sa-ti scoti investitia in timp si bani! Ce diametru de teava indoaie? Ce nu inteleg este ce vrei sa faci cu teva indoita atat de groasa? Pt acesoriile moto diametrul de 27mm este deja mare, peste, doar la auto, tancuri, buldozere sau macarale Editat Septembrie 29, 2009 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Salut! O sa pot indoi teava pana la 45 mm diametru cu pana la 3mm in carne, am sa incerc si diametru 50 si 60 cu 1mm in carne. Am comanda de crash bar la moto din teava de 30 cu 2 mm in carne. Mersi pt urare, succes si tie, am vazut cum ai facut dulapul de scule, a iesit super. Super tare lucrarea! Sa pui poze si cu teva indoita. Lucrari sa ai de acum incolo sa-ti scoti investitia in timp si bani! Ce diametru de teava indoaie?Mesaj completat Ce nu inteleg este ce vrei sa faci cu teva indoita atat de groasa? Pt acesoriile moto diametrul de 27mm este deja mare, peste, doar la auto, tancuri, buldozere sau macarale Mesaj completat Si in sfarsit finalul! Masinaria este gata si functioneaza excelent, am facut si o curba de proba si iese perfect ( teava fi 33.3 otel inoxidabil- teava presiune instalatii) Maine urmeaza una bucata crash bar pentru VN 800 Clasic. ]:DSC01745.JPG] Editat Septembrie 30, 2009 de cristian ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 (editat) super bine lucrat mecanismul...intrebarea mea este ai facut si vreun disc cu circumferinta mai mica? cu asta din poze poti face doar curbe mari .Este practic sa ai si discuri cu circumferinta mai mica..... linkul unde gasiti planuri pt fabricarea acestui mecanism le gasiti sub aceasta denumire Tube Benders :: Hossfeld Bender Plans :: JD2 Type Bender Plans :: CBH Econo Bender Plans aici: http://64.172.168.34/neatstuff/downloads.htm salut Editat Noiembrie 29, 2009 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 super bine lucrat mecanismul...intrebarea mea este ai facut si vreun disc cu circumferinta mai mica? cu asta din poze poti face doar curbe mari .Este practic sa ai si discuri cu circumferinta mai mica..... linkul unde gasiti planuri pt fabricarea acestui mecanism le gasiti sub aceasta denumire Tube Benders :: Hossfeld Bender Plans :: JD2 Type Bender Plans :: CBH Econo Bender Plans aici: http://64.172.168.34/neatstuff/downloads.htm salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 super ok, vad ca ai mai multe, dar incearca sa faci un disc intre dimensiunea celui mare si celui mic, credema iti va fii de mare folos... in rest stima si respect pt munca depusa la fabricarea acestui utilaj de indoit tevi....a fost ceva de lucru... dar credema in timp va merita efortul depus... numai bine salutari de pe coasta soarelui (spania) roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Salut! O sa pot indoi teava pana la 45 mm diametru cu pana la 3mm in carne, am sa incerc si diametru 50 si 60 cu 1mm in carne. Am comanda de crash bar la moto din teava de 30 cu 2 mm in carne. Mersi pt urare, succes si tie, am vazut cum ai facut dulapul de scule, a iesit super. Mesaj completat Si in sfarsit finalul! Masinaria este gata si functioneaza excelent, am facut si o curba de proba si iese perfect ( teava fi 33.3 otel inoxidabil- teava presiune instalatii) Maine urmeaza una bucata crash bar pentru VN 800 Clasic. ]:DSC01745.JPG] meserie! faina rau masinaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Prima fieratanie indoita cu noua masinarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondini Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Salutare! Am nevoie de o schita o schita pt spatarul de Virago 535 daca are careva. Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanstnc Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 salut un utilaj pt buzunarul tuturor http://www.thefont.pwp.blueyonder.co.uk/bi...ube_bender2.htm cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Prima fieratanie indoita cu noua masinarie. Salut! Bravo! Fain a iesit, dar eu zic ca jos ar fi bine sa legi cu o teava cele doua parti. Ca asa nu cred ca va fi rezistent la impact (Parererea mea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 (editat) Salut! Bravo! Fain a iesit, dar eu zic ca jos ar fi bine sa legi cu o teava cele doua parti. Ca asa nu cred ca va fi rezistent la impact (Parererea mea). in momentul cind da o trinta rupe sigurat suportul de deasupra radiatorului, dar inainte de a se rupe,restul de tevaraie se vor face o varza creata..... i dau dreptate lui phoenix27'. Editat Februarie 4, 2010 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 (editat) in momentul cind da o trinta rupe sigurat suportul de deasupra radiatorului, dar inainte de a se rupe,restul de tevaraie se vor face o varza creata..... i dau dreptate lui phoenix27'. Stati cuminti, genul asta de crash bar este mai mult pt situatiile cand viteza motoretei este mica si pentru atunci cand motoreta cade de pe loc . Daca as fi facut prinderi mult mai solide, la prima busitura exista pericolul indoirii cadrului. Acum sa nu credeti ca nu sant receptiv la idei si sugestii, multumesc pt ele numai ca nu este primul crash bar care-l fac, am un pic de experienta. Editat Februarie 5, 2010 de cristian ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Stati cuminti, genul asta de crash bar este mai mult pt situatiile cand viteza motoretei este mica si pentru atunci cand motoreta cade de pe loc . Daca as fi facut prinderi mult mai solide, la prima busitura exista pericolul indoirii cadrului. Acum sa nu credeti ca nu sant receptiv la idei si sugestii, multumesc pt ele numai ca nu este primul crash bar care-l fac, am un pic de experienta. vai de mine! m-am gindit eu ca atunci cind voi face afirmatiile de mai sus, voi avea nevoie si de replica! sunt convins ca experienta este multa acumulata, doleantele in crearea crashului nu sunt ale tale ci ale beneficiarului cel care da cashul, e normal...... ziceam si noi sa nu tacem! ia informatia care iti e de folos, la restul da erase din screenul ochilor. fa treaba faina in continuare! sa fi iubit! Mesaj completat cu toate ca bara de jos ce o sugera phoenix si eu, imaginea crashul era mai barbara, arata mobra mult mai"grasa" , grosolana...... asa e mai finuta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLAGA_OCTAVIAN_84 Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Salut poti sa-mi spui daca la bara de diam 34mm si 3mm in carne, ai incercat sa indoi cu rola ce are raza mai mica de 100mm? Intreb pt. ca toti producatorii vazuti de mine, care vand pe net masini de felul acesta, au role minim de 110mm raza pt bara de 34mm. Exista o raza minima pt fiecare diametru la tipul asta de masina, si sunt curios care este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Salut poti sa-mi spui daca la bara de diam 34mm si 3mm in carne, ai incercat sa indoi cu rola ce are raza mai mica de 100mm?Intreb pt. ca toti producatorii vazuti de mine, care vand pe net masini de felul acesta, au role minim de 110mm raza pt bara de 34mm. Exista o raza minima pt fiecare diametru la tipul asta de masina, si sunt curios care este? Salut! Nu am facut inca rola pt fi 34 cu raza de 100, cand lucram in intreprindere, am indoit teva de fi 34 si pe raze mai mici de 100, dar acolo aveam masinarii tzapanoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tekno Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 salutari stiti pe cineva pin cluj-napoca sau in zona care sa aiba un aparat de indoit teava? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate