free fly Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Busa nu poate fi facuta de un XX.Parerea mea... am zis mai sus, cu foaie cu 44 de dinti ...da ! sincer eram curios sa vad cum se duce langa o busa, da intradevar omu cu busa nu o cuoste doar ce a luat-o, i-am zis sa o tina pe busa in 7mii, c-am intra in limitare dar invata repede omu'.... ideea era alta. eram curios doar sa vad daca busa face muci la demaraj un xx de pe la 150 -160 pana aproape de top speed eram sigur ca ma lasa mult in urma dar nu a fost asa...in mana oricui ar fi xx-ul sau busa daca pui foaie cu 44 la xx difernta este de 4-10 degete inte xx si busa(stock) -in favorea la una sau la alta "partea proasta" e ca cu pinion de 44 dinti creste consumu c'am cu aproape 1l/100 vs pinion stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 unicata !!! tobe Leo Vince , manere rizoma,semnalizari led,xenon faza lunga/scurta,filtru aer K&N,AEROGRAF 3500 euro 0753890389 Mesaj completat unicata !!! tobe Leo Vince , manere rizoma,semnalizari led,xenon faza lunga/scurta,filtru aer K&N,AEROGRAF 3500 euro 0753890389 Pret nou 3150 euro !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 io ma gandeam sa vand xx-u .... acum nu mai vreau am facut bulgaria, serbia, muntenegru (lacu skadar, tarra si golfu kotor) si un pic de croatia ..... GENIAL ... nu`l mai dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 io ma gandeam sa vand xx-u .... acum nu mai vreau am facut bulgaria, serbia, muntenegru (lacu skadar, tarra si golfu kotor) si un pic de croatia ..... GENIAL ... nu`l mai dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 !!!! pret nou 2999 euro !!!! unicata !!! tobe Leo Vince , manere rizoma,semnalizari led,xenon faza lunga/scurta,filtru aer K&N,AEROGRAF. pretul include o casca nolan cumparata vara asta la pretul de 300 euro, manusi cu protectii de carbon si geaca de piele alpinestars. tel 0753890389 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 cineva se lasa de motociclism??? interesanta motoreta... cam cat prinde... ce variante de vanzare exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 cineva se lasa de motociclism??? interesanta motoreta... cam cat prinde... ce variante de vanzare exista? nu ma las .. ii iau una mai tanara ... iar pretul e foarte bun pt o asa motocicleta ... pe mine ma ajuns mult mai mult .. eu am prins 310 cu ea .. Mesaj completat ! ! ! 2900 ! ! ! euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 cam la ce km se schimba distributia la xx? intinzator, lant, patine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 (editat) asta depinde si de stilul de mers ... le schimbi cand incep sa se auda UP ! UP ! 2899 EURO ! Editat Septembrie 14, 2010 de sergiu_andy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 intinzatorul e o problema a primelor xx-uri....se aude un zornait intre 2000 si 4000 de ture...apare destul de devreme 20 - 30 000km costa 60 euro si se schimba super simplu.... restul distributiei la 60 000 km... alte probleme nu prea exista...( rar regulatorul de tensiune) bafta,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 @ octavius am o vaga impresie ca-ti doresti xx-ul inapoi..... am un prieten care are busa, si am mers ceva cu ea....si o sa-i mai cer mobra. cu cat merg mai mult cu busa lu' amicu'cu atat i-mi dau sema ca xx-ul e mai bun (per ansamblu) sa nu-mi spuneti ca struguri sunt acrii....... am o vaga impresie ca peste 5-10 ani cina o sa aiba xx o sa fie bogat. si cred ca de acum icolo pretul o sa cresca la xx mai ales dupa "mizeria" aia de vfr1200 (prima impresie, poate ma insel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 @ octaviusam o vaga impresie ca-ti doresti xx-ul inapoi..... mi-a placut foarte mult xx-ul...a fost visul meu de cand a aparut....intr-un final am reusit sa mi-l realizez... e o mobra de incredere si acum e la un pret accesibil aproape oricui... per total busa e insa mai buna.....plusul de manevralitate inclina clar balanta.... oricum xx-ul iti poate aduce zeci de mii de km de bucurii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 2800 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 unicata !!! tobe Leo Vince , manere rizoma,semnalizari led,xenon faza lunga/scurta,filtru aer K&N,AEROGRAF 3500 euro 0753890389 Mesaj completat Pret nou 3150 euro !!! prea unicata dragonii aia saunt SUPER MANELISTICI FA-O NEGRA SI AI SA O VINZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 macar pune un colant negru sau carbon peste dragoni si sigur o sa zboare mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 prea unicata dragonii aia saunt SUPER MANELISTICI FA-O NEGRA SI AI SA O VINZI nu e frumos sa radem de motorul omului care sunt sigur ca e exceptional, dar bling-bling-urile sunt de prost gust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 (editat) !!!! pret nou 2999 euro !!!! unicata !!! tobe Leo Vince , manere rizoma,semnalizari led,xenon faza lunga/scurta,filtru aer K&N,AEROGRAF. pretul include o casca nolan cumparata vara asta la pretul de 300 euro, manusi cu protectii de carbon si geaca de piele alpinestars. tel 0753890389 ! 2499 euro ! mobra merge foarte bine , si au fost bagati o groaza de bani in ea Editat Septembrie 25, 2010 de sergiu_andy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 ! 2499 euro ! mobra merge foarte bine , si au fost bagati o groaza de bani in ea inteleg ca e pe carburatie...din 1999 nu au pus injectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 inteleg ca e pe carburatie...din 1999 nu au pus injectie? da e pe carburatie .. din 2000 au inceput sa apara cu injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 96-98 carburatie, 99-prezent injectie. Poate fi produsa in 98 si inmatriculata in 99. Se poarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 96-98 carburatie, 99-prezent injectie. Poate fi produsa in 98 si inmatriculata in 99. Se poarta. da....banuiam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 96-98 carburatie, 99-prezent injectie. Poate fi produsa in 98 si inmatriculata in 99. Se poarta. exact asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 da e pe carburatie .. din 2000 au inceput sa apara cu injectie lasa asta ai rezolvat balaurii....... poti sa lipesti colant negru, si in functie de client arati balaurul sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 lasa asta ai rezolvat balaurii....... poti sa lipesti colant negru, si in functie de client arati balaurul sau nu colegu .. depinde de gusturi aici .. am vrut sa o fac unicata .. si nu e facuta cu autocolant din piata ... cine a facuto a muncit 2 saptamani la ea .. a aparut si in reviste .. la expozitii .. Mesaj completat 4998 euro )) ultima oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 omule ai scumpit mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate