Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 (editat) Bucuresti - Ruse - plecare sambata, de la Academie, la ora 10 - aproximativ 70 km pana acolo - vremea: sambata, la Ruse Max: 13° C / Timp frumos soare. In bucuresti: Max: 11° - Bucuresti - Giurgiu - Ruse (asta e traseul nu?) so, cine vine?! Traseul nu e batut in cuie, daca vreti mai largim si facem mai multi km contact me: nr 0727749544 sau raven30hell (id mess) Editat Februarie 18, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Sounds interesting. Confirm si eu eventual mai la finele saptamanii. Nu stiu cum stau cu munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Eu n-am carnet de un an. Nu-i asa ca nu se poate iesi din tara (calare pe motor)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 Harta ruse: deci putem merge pana in unul din municipalitati. Regiunea Ruse este una din cele 28 de regiuni din Bulgaria. Este compusa din opt municipalitati - Ruse, Byala. Ivanovo, Tenovo, Borovo, Slivi Pole, Dve Mogili si Vetovo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Eu n-am carnet de un an. Nu-i asa ca nu se poate iesi din tara (calare pe motor)? Damn. I keep forgetting that. Asa e... so count me out too. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 .. auziti ce acte e nevoie la vama la ruse?Permisul, talonul si CI.. nush daca toate's obligatorii, permisul parca nu l-au cerut.. da' e bine sa-l ai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Eu n-am carnet de un an. Nu-i asa ca nu se poate iesi din tara (calare pe motor)? Poate daca n-ai 18 ani decat cu parintii. Eu am fost acum 2-3 saptamani si singurul chin era sa-ti ridici cagula sa vada ca e buletinul tau, ca in rest nici taxa de pod cred ca nu s-a platit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Poti sa iesi in primul an de carnet fara probleme. Nu poti iesi daca nu ai 18 ani (decat cu ambii parinti sau declaratie notariala si insotitor major). Trebuie sa buletinul, carnetul, talonul si RCA + carte verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Merci. Incerc sa ajung si eu. Retinusem eu ceva de genul nu ai voie sa conduci in afara tarii in primul an, dar oricum nu stiu daca era in primul an sau primul an in categorie... nu va mai plictisesc. Vad ca se aduna lumea. Incerc sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 aaa eu am inteles ca nu aveti permis, si eram ceva de genul "altu care merge fara permis?" acum ca am inteles care e "problema" va zic eu sigur ca nu se uita DE CAND ai permisul ci doar sa ai permis! Asa ca hai cu plimbarea!!! Pana acum potentiali participanti (cu tot cu cei ce nu stiu sigur datorita serviciului/familiei/etc) 1- Raven ( ) 2- Uncle 3- Vlad 4- GXG 5- Khael 6- Fludor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Un pic offtopic, ca tot se vorbea mai devreme... La vama nu se cere permisul decat daca vamesii au un mare exces de zel... Pe ei iii intereseaza actele masinii / motorului si buletinul / pasaportul... Cunosc pe cineva care a venit din Germania fara permis. Si-a dat seama abia aproape de casa in Romania, cand la colt de strada, la doi pasi de blocul in care locuieste a fost oprit si legitimat de un echipaj de la Politia Rutiera si care logic, i-a dat amenda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 si in completare la Catalin: puteti sa mergeti linistiti in bulgaria cu carte de identitatea dar aveti mare girja sa fie CARTE DE IDENTITATE NU BULETIN.persoanele cu buletin nu sunt lasate sa treaca vama.daca aveti totusi buletine luati-va pasapoartele la voi ca sa puteti trece vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Ca sa ma asigur: Permis, Talon, Carte de identitate, RCA (abia facut). Cartea de identitate inca n-am luat-o. Nu e obligatorie right? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 cum adica nu ai luat-o? te referi la CI a motorului? deci e nevoie de : - cartea ta de identitate - talon - permis (nu conteaza de cand il ai) - asigurare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 nici eu nu am cartea de identitate inca pot sa merg cu o copie xerox? daca nu este imatriculat inca pe numele meu se poate merge? ma bate si pe mine un gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 (editat) nici eu nu am cartea de identitate inca pot sa merg cu o copie xerox? daca nu este imatriculat inca pe numele meu se poate merge? ma bate si pe mine un gand daca ai talonul nu iti mai tre nimic. si eu am mers cu o masina care nu era a mea, aveam actele, m-a oprit politia a verificat si a fost ok, chit ca talonu nu era pe numele meu. Editat Februarie 18, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Bai, voi v-ati tampit de tot, CARTE IDENTITATE A PERSOANEI este BULETINUL FRATE ! NU ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 (editat) asta e un buletin asta e CARTE DE IDENTITATE Deci: 1- Raven 2- Uncle 3- Vlad 4- GXG 5- Khael 6- Fludor 7- CrashTestPilot 8- Cracky Editat Februarie 18, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Daca nu se intampla fro tragedie pana atunci iar tovarasii de la bmw se tin de cuvant, ma bag si eu... Ar fi ziua perfecta...inceputa cu o tura pe motoare si incheiata cu un Pijama Party... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 Ha super! long time no see! Deci: 1- Raven 2- Uncle 3- Vlad 4- GXG 5- Khael 6- Fludor 7- CrashTestPilot 8- Cracky 9- Hai-Hui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murearadu Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 ma bag si eu 0788112090 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 (editat) Daca nu ati mai fost prin zona, va propun un traseul pe care l-am facut eu anul trecut (din pacate cu masina), tot prin luna februarie. Va ajunge o zi, vedeti multe si o sa ramaneti cu amintiri frumoase. Detalii aveti mai jos: http://www.dordeduca.ro/impresii/vizita_pe...l_dunarii/3745/ Tare mi-as fi dorit sa va insotesc, numai ca eu ma impart intre pasiunea pentru moto si cea pentru munte, iar pentru weekendul ce vine deja am stabilita o tura in Piatra Craiului. Drum bun si vreme prielnica! Editat Februarie 18, 2008 de Spirit Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 Deci: 1- Raven 2- Uncle 3- Vlad 4- GXG 5- Khael 6- Fludor 7- CrashTestPilot 8- Cracky 9- Hai-Hui! 10- murearadu multumim Cornelia de info!! have fun pe munti si grija mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Deci: 1- Raven 2- Uncle 3- Vlad 4- GXG 5- Khael 6- Fludor 7- CrashTestPilot 8- Cracky 9- Hai-Hui! 10- murearadu multumim Cornelia de info!! have fun pe munti si grija mare! bineinteles PREZENT mi-ai luat-o inainte cu topicul asta......chiar despre o plimbare la ruse vorbeam ieri pe un alt topic 100% prezent indiferent de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 super, oameni convinsi ! cine mai vine sa se completeze in lista: 1- Raven 2- Uncle 3- Vlad 4- GXG 5- Khael 6- Fludor 7- CrashTestPilot 8- Cracky 9- Hai-Hui! 10- murearadu 11- adya suzuki acum sa vedem cati vin din cei ce se anunta...eu una sigur merg, chit ca ma duc singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate