83CAG Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 ce probleme ai cu el? se poate adapta cam orice pe la scutere! nu da scanteie...am fost cu el la mai multi mecanici ...dar fara nici un rezultat ...ei spun ca e platoul de vina si ca nu se gaseste ptr modelul respectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 daca esti din BV intreaba de Dani din Sacele sigur te rezolva!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Am nevoie sa imi fac un ITP la masina... URGENT... adica maine! Poate sa-mi spuna cineva unde as putea sa-l fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) vezi pe lunga, la Mielu Alb, la Sevice Auto - dl Garcea Dorin sau la ASV Sebastian Editat Decembrie 27, 2009 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 vezi pe lunga, la Mielu Alb, la Sevice Auto - dl Garcea Dorinsau la ASV Sebastian Multzam fain! Am rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solitarul bv Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Salutare, stie cineva de unde pot cumpara un stativ fata pt moto. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Salutare, stie cineva de unde pot cumpara un stativ fata pt moto. Multumesc mult. nu prea gasesti, eu nu am gasit. solutie: cric central sa ridici tot motorul sau legi ghidonul cu lant/franghie si il suspenzi de tavan/bara de covoare/copac/candelabru... + troliu sau scripeti sau 1 prieten ca sa-l poti ridica/suspenda daca ai motor greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Salutare, stie cineva de unde pot cumpara un stativ fata pt moto. Multumesc mult. la unul din magazinele care aduc din Louis, Paula Bikers din Ploiesti sau in Brasov, la Motto, din Bartolomeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Brasov Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Salutare, stie cineva de unde pot cumpara un stativ fata pt moto. Multumesc mult. Avem si noi stander moto fata-spate cu role sau cu padele. Ce nu avem pe stoc vine pe comanda in maxim o saptamana Numai bine Echipa MyMoto Tuning Mihai Viteazul Nr 79, coltz cu str Morii Tel: 0720.285.805 brasov@mymoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Cric central n-am. Pentru spate mi-am luat stand; pentru fata - duc motoru in fundu curtii, iau cordelina si-l leg de jug, apoi o spanzur de nuc - problem solved Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Pentru fata eu am gasit o solutie fara s-o "spanzur" de vre-un copac Procedura necesita un prieten, obligatoriu, ca sa n-o dai pe jos. Pui standerul de spate si o ridici pe el. Pui pe cricul de masina o scandurica, si o bagi sub galerii (la astea sport se poate, la restu, habar n-am). Trebui sa fii sigur ca ai centrat-o bine, sa nu se dea intr-o parte. In timp ce ridici cricul prietenul tine de motor sa nu se dezechilibreze. Cand roata fata se ridica de pe sol vreo 5 cm, iei o bucata de caprior, sau o caramida si o bagi sub cricul lateral (a mea e o bucata de caprior de vreo 12 cm inaltime). In felul asta, motocicleta e stabila pe standerul spate, cricul propriu si cricul auto de sub galerii, iar roata fata e suspendata si ghidonul se misca liber, nu sta teapan ca si atunci cand o spanzuri de jug. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Cric central n-am. Pentru spate mi-am luat stand; pentru fata - duc motoru in fundu curtii, iau cordelina si-l leg de jug, apoi o spanzur de nuc - problem solved Inventiv romanu dom'le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 un macarici la Hornbach costa 80 de lei iar 2 curele de ventilator de dacaia mai nimic,legi macariciul de NUC bagi curelele pe la ghidoane si incepi sa pedealzi in sus!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 (editat) un macarici la Hornbach costa 80 de lei iar 2 curele de ventilator de dacaia mai nimic,legi macariciul de NUC bagi curelele pe la ghidoane si incepi sa pedealzi in sus!!!! Romanii mei ... la nemti sau italieni le-ar trebuii inca 200 de ani sa improvizeze ca romanu... Editat Ianuarie 2, 2010 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 unde pot sa fac niste stikere la comanda de calitate in BV? Ma intereseaza pt rezervor 2 cu Suzuki! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 unde pot sa fac niste stikere la comanda de calitate in BV? Ma intereseaza pt rezervor 2 cu Suzuki! Vb cu Florin Enachescu,nr de tel la topicul cu nr brasovenilor,in partea de sus a paginii de bv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 ms, il stiu pe FLR, el mi-a pus carnetul in mana... nu stiam ca se ocupa... cu stikere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 nu stiam ca se ocupa... cu stikere Stie Jeff ceva.... Chiar la Suzuki de scola i-am facut din pacate doar 2 stkere care le-am si lipit .Am in schimb rezerva 'Suzuki gs 500' dar scrisul este prea lung.Tipul care mi le-a facut nu cred ca mai locuieste in Ro. Este o firma ce se ocupa cu asa ceva pe str.Miraslau si poate ai noroc....N-ar strica sa masori scrisul si sa faci o poza sa vada caracterul literelor. Numai bine, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 multumesc mult! te pot ajuta eu..lasa-mi un PM si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Cina imi zice si mie unde gasesc un garaj/service unde sa imi fac un schimb de ulei la masina... rapid si ieftin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Salutare, ÂŞtie cineva pe careva care se ocupă cu Xenoane în BraÂşov? M-ar interesa Bi-xenon H4 cu balast slim de 4300 sau 5000. Mulțam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzo Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Cina imi zice si mie unde gasesc un garaj/service unde sa imi fac un schimb de ulei la masina... rapid si ieftin? Ciprian tel:0767779336 Spune-i ca esti motociclist si te ajuta rapid si ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snapshoot Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 salutare imi poate spune si mie cineva de un site cu anvelope ca trebuie sa imi iau si inca nu stiu pe unde sa caut sa un magazin in bv ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 salutare imi poate spune si mie cineva de un site cu anvelope ca trebuie sa imi iau si inca nu stiu pe unde sa caut sa un magazin in bvms Salut, heidenau.ro gume ieftine Âşi bune, au garanție Âşi-ți trimit prin curier rapid... Eu de la ei mi-am luat Âşi-s mulțumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate