Comyny Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Vineri ma plimbam prin brasov, si uitati peste ce am dat.Ceea ce pot sa zic e ca motorul e de Cz...restu spuneti voi daca stiti ceva despre acest fier...Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 cred ca e un moto din ala special facut pentru persoane cu dizabilitati fizice. se dadeau in custodie pe vremea lui ceausescu s-ar putea sa ma insel da seamana bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 p unde mai exact prin brasov ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 p unde mai exact prin brasov ? Pai pe Bd. Republicii, e un restaurant chinezesc...prin zona aia pe un gang o sa o vezi (e pe partea cu restaurantul ala chinezesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) Acum vre-un an jumate cauta cineva /index.php?...87&hl=handy poate mai are nevoie. Editat Februarie 23, 2008 de Soti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 aaaaaaaaah, stau si ma intreb: am venit de la timisoara catre lugoj si am vazut una ca asta. oare era exact la intrarea in buzias, sau exact la intrarea in lugoj.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 cred ca e un moto din ala special facut pentru persoane cu dizabilitati fizice. se dadeau in custodie pe vremea lui ceausescu s-ar putea sa ma insel da seamana bine Asa este.Erau CZ-uri si Minsk-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Asta era la intrunirea de la Odorheiul Secuiesc; nu mai stiu de unde era.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 aaaaaaaaah, stau si ma intreb: am venit de la timisoara catre lugoj si am vazut una ca asta. oare era exact la intrarea in buzias, sau exact la intrarea in lugoj.... E la intrare in Lugoj cum vi de catre Timisoara pe partea dreapta una rosie caramizie si cu toate ca arata rau,omul inca mai circula cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 acu vre-un aan era un baiat cu probleme de sanatate grave (picioarele duse) care cauta una din asta - luparo - parca. ia vedeti poate il ajutati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Pai pe Bd. Republicii, e un restaurant chinezesc...prin zona aia pe un gang o sa o vezi (e pe partea cu restaurantul ala chinezesc) ms.. o sa ma duc sa arunc un ochi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lluparo Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) E la intrare in Lugoj cum vi de catre Timisoara pe partea dreapta una rosie caramizie si cu toate ca arata rau,omul inca mai circula cu ea. Proprietarul vrea sa o vanda? e inmatriculata? Ma refer la Minsk-ul acela rosu.As fi interesat... Editat Februarie 24, 2008 de lluparo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Asta era la intrunirea de la Odorheiul Secuiesc; nu mai stiu de unde era.... Era a lui Cristi aka Trike din Mures, dupa care a fost cumparat si restaurat de GĂźnther din Germania via Zetea. Cristi a parcurs drumul Targu Mures-Bacau de multe ori cu chestia asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate