Hosszu Toll Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Info pt "bikerii de iarna" asa arata pasul Bucin ieri,din pacate am fost cu conserva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Nu pui nici o imagine miscatoare? Uite aici o parte din urcare ... sant imagini de pe motorul meu cu o parte din urcare ... zona lacului Iezer pana la punctul de panorama spre mina de sulf. Editat Octombrie 19, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Asa asa iti asumi munca altuia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) trebuie sa fac urmatoarele specificatii: imaginile sant filmate cu camera de pe motocicleta mea si puse pe youtube de flory .... e bine acum domnu... ufff .... ce ma mananca de-o tura de genu asta... Editat Octombrie 19, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Man niste filmari facute tot de tine,tot in zona Calimani cand pui?,stii tu alea din tura de vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Asa asa iti asumi munca altuia Lasa,mai,ca el a carat camera. Editat Octombrie 19, 2009 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 maine vreau sa fac o mica tura pana pe la Deda , dimineata pe la 9 merg la piata si apoi poate pe la 10-11 plec , daca mai sunt doritori ii astept dimineata la piata . Mesaj completat maine vreau sa fac o mica tura pana pe la Deda , dimineata pe la 9 merg la piata si apoi poate pe la 10-11 plec , daca mai sunt doritori ii astept dimineata la piata . din pacate nu o sa mai merg nicaiieri ai pt ca au intervenit ceva probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Uite aici o parte din urcare ... sant imagini de pe motorul meu cu o parte din urcare ... zona lacului Iezer pana la punctul de panorama spre mina de sulf. Misto de tot prin Calimani, domnu Torpan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Am dat o fuga pana-n Cheile Turzii,cateva poze facute cu telefonul pt ca am uitat acasa aparatu' : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koko_levy Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 Vreme buna, asfalt uscat, peisaj frumos si carnati de bere!!! Sper sa mai putem iesi anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Am dat o fuga pana-n Cheile Turzii,cateva poze facute cu telefonul pt ca am uitat acasa aparatu' : Pa asta nu l-ati scos de sub piatra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 (editat) Pa asta nu l-ati scos de sub piatra? Am incercat sa-l scoatem,dar avea numai un picior deja ,careva avea nevoie de cizma si nu l-am putut trage calumea,cred ca o stea acolo la iarna:P Editat Octombrie 26, 2009 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Pa asta nu l-ati scos de sub piatra? RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 27, 2009 Autor Share Postat Octombrie 27, 2009 quote name='Hosszu Toll' date='Oct 25 2009, 08:50 PM' post='2162597'] Am dat o fuga pana-n Cheile Turzii,cateva poze facute cu telefonul pt ca am uitat acasa aparatu' : Super ... daca stiam ma bagam si eu, in schimb am iesit in Calimani din nou, a fost vreme super, insa fiind singur nu am urcat prea sus, insa am descoperit noi trasee ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Super ... daca stiam ma bagam si eu, in schimb am iesit in Calimani din nou, a fost vreme super, insa fiind singur nu am urcat prea sus, insa am descoperit noi trasee ... ....si noi am decis ca plecam pe la 11-12,asa ca nu era timp pt o iesire organizata mai degraba o plimbare de dupamasa...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Bine va mai merge fratilor !!!! .....oricum frumoase ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoldasa Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 quote name='Hosszu Toll' date='Oct 25 2009, 08:50 PM' post='2162597']Am dat o fuga pana-n Cheile Turzii,cateva poze facute cu telefonul pt ca am uitat acasa aparatu' : Super ... daca stiam ma bagam si eu, in schimb am iesit in Calimani din nou, a fost vreme super, insa fiind singur nu am urcat prea sus, insa am descoperit noi trasee ... Salut. Pe maine as putea alatura pt. 2-3 ore. Cine a planificat ceva, sa ma posteze. Sunt inca jumate ora pe forum. Cu respect. Z Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Tura de weekend. Weekendul trecut. 3 zile in zona Sovata, s-a soldat cu vreo 2 ture prin imprejurimi. Vremea a fost, daca va amintiti, o zi perfecta de toamna. Soare cu dinti si o natura inundata de nuante de pastel. Pe scurt o vreme in care obligatoriu trebuie sa fii in mijlocul naturii. Sambata am urcat pe valea paraului Sovata, impreuna cu masinile de asistenta pana in platoul alpin de sub varful Saca. Priveliste superba, am facut un mic popas pe platou, dupa care am coborat pe valea Nirajului Mare spre Campul Cetatii. Am revenit la sosea si pe pe valea Isuica, inainte de Sovata am facut dreapta spre Vf Becheci (1080m). Despre frumusetea locurilor, cuvintele sunt de prisos. Duminica, am facut o tura mai scurta dar la fel de spectaculoasa, din Eremitu, pe valea Fanate, pana intr-un platou (Obarsiile) de unde poti cobora spre Ibanesti, pe valea Gurghiului, sau Campul Cetatii si chiar Sovata. Locuri unde neaparat trebuie sa revin! Poze, din pacate n-am facut, asa ca am cautat pe net 2 poze, din pacate slabe calitativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2009 Super zona, am facut-o si eu, sant traseele ce le facem din Reghin spre Sovata. Daca stiam duminica veneam si eu, ca sambata am zacut la recuperare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Nici weekendul asta n-am stat acasa. E drept ca nu am iesit cu motorul, dar important e ca am iesit. Niste poze cu titlu de invitatie la Cioclovina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Nici weekendul asta n-am stat acasa. E drept ca nu am iesit cu motorul, dar important e ca am iesit. Niste poze cu titlu de invitatie la Cioclovina. Extraordinar peisajul, bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Domnu Mircea superbe pozele , nota Domnu Adi am auzit ceva zvonuri ca trebuia sa vi catre Hunedoara de Haloween cum de nu ai venit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 Domnu Mircea superbe pozele , nota Domnu Adi am auzit ceva zvonuri ca trebuia sa vi catre Hunedoara de Haloween cum de nu ai venit ? Salut Caline Din pacate n-am reusit sa ajung, am vrut sa-l combin cu drumul de Timisoara ce-l aveam de facut, insa am plecat doar miercuri si n-a mai puscat programu. Data viitoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Vara asta am facut si eu o mica excursie cu motorul prin Creta . Asa dar pe 28 septembrie am rezolvat sa am zi libera impreuna cu colegul de camera si de dimineata ne-am dus sa inchiriem un motor, am gasit un kawasaki kle( anhelo) de 250( avea kilometrajul blocat la vreo 78000 km si motorul inca mergea destul de bine ) la 30 de euro , cam mult , dar in satul unde eram noi ala era cel mai ieftin . Traseul : Koutsounaris ( asta era satul in care era hotelul la care am lucrat )- Ierapetra ( cel mai sudic oras al Europei ) - Makrilia ( ne-am ratacit un pic din cauza indicatoarelor ) - Ierapetra - Mirtos - Ano Viannos -Arkades( am cautat un sit arheologic dar nu l-am gasit) - Arkalochori- Heraklion - Knossos ( cetate antica) - Heraklion- Gournes ( acvariu si expozitie Leonardo DaVinci) - Malia- Agios Nikolaos -Ierapetra - Koutsounaris = Aprox 350 km. Sunt drumuri destul de bune prin Creta , mai ales cele nationale sunt foarte buna , si autostrada , cele de munte sunt inguste si in multe locuri abia incap 2 masini . Grecii circula foarte prost , in Heraklion este foarte aglomerat , toti merg pe unde apuca, nu se uita in oglinzi , nu semnalizeaza , m-am conformat si eu si am intors pe linie continua cand a blocat unu circulatia si apoi am mers pe contrasens la urcarea pe autostrada . Politia nu prea circula pe strazi , dar am vazut in 2 locuri cum stateau la panda cu radarul . A fost o excursie frumoasa , am vazut si muntele , nu doar marea , am mers un pic si pe autostrada , dar am ratat o iesire din cauza indicatoarelor proaste , iar la intoarcere am facut un mic burnout in camera la niste colegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Vremea naspa m-a ajutat sa editez si filmarile din tura....... Partea I : .....urmeaza si restu cand reusesc sa mai uploadez Ride Safe! Mesaj completat Partea 2 Mesaj completat Partea 3 urcarea pe Stelvio : Mesaj completat Partea 4 : Mesaj completat Ultimul filmulet : Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate