Nobloody Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 Pentru cei interesati, pot aduce de la Suceava piese pentru orice motociclete de fabricatie estica. Piesele sunt de fabricatie ucraineana, nu de la basarabeni, facute prin cine stie ce garaj. Am vorbit cu cel care le aduce si nu mi-a putut furniza o lista completa de preturi deoarece are f. multe piese. Solutia ar fi ca doritorii sa-mi lase o lista cu componentele pe care le vor si eu sa-i comunic omului lista, la care el sa-mi faca pretul, dupa care voi afisa pe forum preturile, urmand ca in urma consultarii acestei liste cei interesati sa-mi zica daca la pretul respectiv le convine sa le aduc piesele sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 (editat) salutare un piston pentru ij planeta 5 ,cota 3.0 Pretz si in cat timp il aduci m-ar mai interesa si un set de segmenti pentru un nipru ,mt 11(pretz) bafta Editat Aprilie 23, 2005 de BeRelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 Acuma sincer vorbind ce mi-e ca e de la basarabeni ce mi-e ca e de la ucrainieni, ca IJu se face in Rusia. Avantaj ar fi doar la Nipru ca e facut la KMZ Kiev, si cu toate astea, piesele pe care le aduce Tunaru din UCRAINA pt Nipra sunt praf. .. (Da e adevarat, Tunaru chiar le ia din Ucraina) Cum la calitate nu mai sper, ma intereseaza pretul... Intreaba-l te rog pe om cu cat da kilu de cilindru si legatura de segmenti la Planeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 Pentru cei interesati, pot aduce de la Suceava piese pentru orice motociclete de fabricatie estica. Piesele sunt de fabricatie ucraineana, nu de la basarabeni, facute prin cine stie ce garaj. Am vorbit cu cel care le aduce si nu mi-a putut furniza o lista completa de preturi deoarece are f. multe piese. Solutia ar fi ca doritorii sa-mi lase o lista cu componentele pe care le vor si eu sa-i comunic omului lista, la care el sa-mi faca pretul, dupa care voi afisa pe forum preturile, urmand ca in urma consultarii acestei liste cei interesati sa-mi zica daca la pretul respectiv le convine sa le aduc piesele sau nu. arbore +volanta Dnepr(arbore complet echipat , biele +cuzineti+bucsi biele) pret si in cit timp se poate rezolva. Si ma intereseaza sa aiba aceieasi provenienta , adica conul de stringere sa corespunda la volanta cu cel de la arbore.Si binenteles fier de calitate(cit se poate...) si daca ai un numar de telefon .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Aprilie 26, 2005 Autor Share Postat Aprilie 26, 2005 Da, este si numar de telefon, se pare ca am omis acest aspect... 0722470774 Primele informatii o sa le postez dupa pasti cand ma intorc de la SV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 cumva d-l GASPAR VASILE? sau altcineva? sau de la cernauti? sunt DOOOOAR curios!aprops(poate mai citeste si d-l cristi tunaru) am luat u grup conic pt dnepr, 9/35 , si in 20 km s-a facut lucios pinionul de atac, si coroana, iar daca pui o pila pe ele , se ia f.f.f.f.f.f.f.f.f usor (oare asa trebuie sa fie un grup conic????? ) noroc ca nu am mers mai mult si mai tare cu el.... ca cine stie ce imi mai rupeam....pacat ca am dat 1,4mil acu 2 ani pe el...... tzapa curata..... dar asta e , suntem in romania( si cum spune un titlu din revista MOTOLIFE: "ATENTIE LA SACALI" BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 cumva d-l GASPAR VASILE? sau altcineva? sau de la cernauti? sunt DOOOOAR curios!aprops(poate mai citeste si d-l cristi tunaru) am luat u grup conic pt dnepr, 9/35 , si in 20 km s-a facut lucios pinionul de atac, si coroana, iar daca pui o pila pe ele , se ia f.f.f.f.f.f.f.f.f usor (oare asa trebuie sa fie un grup conic????? ) noroc ca nu am mers mai mult si mai tare cu el.... ca cine stie ce imi mai rupeam....pacat ca am dat 1,4mil acu 2 ani pe el...... tzapa curata..... dar asta e , suntem in romania( si cum spune un titlu din revista MOTOLIFE: "ATENTIE LA SACALI" BAFTA! Gabi draga, nu zic ca pisele nu sunt proaste... dar l-ai montat CORECT? Are nevoie de reglaje milimetrice in vreo doua locuri, ca altfel ajunce invalid! Bafta si vb pe la Arc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Aprilie 27, 2005 Autor Share Postat Aprilie 27, 2005 @dark rider: nu, pe om nu-l cheama Gaspar Vasile, iar eu personal tot ce-am luat de la el a fost cat de cat de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 eu de la Tunaru nu mi-am luat tzeapa. Prefer sa pun de multe ori piesele de Ij Festival din 60 pe ea decat piese pe care el le gaseste. Fiindca sunt de fabrica, nu de strungari , sau mesteri particulari ucrainieni... Dar carburatoarele, cauciucurile, camerele, rulmentzii speciali, ambielajele sunt OK. Dar piese cum ai luat tu clar nu-s facute la fabrica si nu-s cementate.... La fel si pistoanele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 @dark rider: nu, pe om nu-l cheama Gaspar Vasile, iar eu personal tot ce-am luat de la el a fost cat de cat de calitate. uitasem sa specific, in privinta calitatii stiu ca nu se poate cere foarte mult cind e vorba de pese sovietice, dar cel putin la un nivel la care sa accepti sa le montezi in motorul tau, pentru a umbla ceva vreme cu el(si nu pentru al vinde..) Asta in masura in care poti sa ai ceva control asupra a ceea ce iti ofera furnizorul tau. Daca nu , mai bine ne intilnim undeva si povestim niste beri despre cum nu reusesc rusii sa faca lucruri mari si tari in acelasi timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 @dark rider: nu, pe om nu-l cheama Gaspar Vasile, iar eu personal tot ce-am luat de la el a fost cat de cat de calitate. am auzit ca se face mai nou pt ural grup de fuga 10/34? cine ce stie de asta. dar cutia de veteze in 5 trepte de Ural potriveste pe Nipru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Mai 1, 2005 Autor Share Postat Mai 1, 2005 Am vorbit cu omul si cam astea ar fi preturile pentru piese: @BeRelu: piston Planeta 5, cota 3 - 200.000; segmenti - 80.000; bolt - 40.000; set segmneti Dnepr - 350.000. @Aleko: Cilindru+segmenti Planeta5 (set complet) - 2.000.000 @drobu: pt. Dnepr: arbore - 2.000.000; volanta - ?(voi afla); biele - 800.000; cuzineti - 200.000; bucse biele - 100.000 Preturi la alte piese: set motor Jawa TS(cilindru+piston+segmenti+bolt+ambielaje) - 150E set motor IJ Jupiter 5 - 80$ set motor Minsk - 1.200.000 carburator Minsk - 650.000 carburator IJ(model nou, merge si la Dnepr - KAPEX) - 900.000 pinion de atac de 22 dinti(IJ) - 120.000 grup fuga Dnepr - 1.600.000 oala ambreiaj Minsk - 450.000 Lista o sa mai fie actualizata pe saptamana aviatoare cu noi preturi. Cat despre partea cu livrarea, la 4-5 zile dupa ce ati facut comanda si ati achitat un avans de 50% aveti piesele. Comenzile le puteti lasa si aici pe site, daca nu se supara moderatorii, sau ma puteti contacta la tel. 0722470774. Daca aveti nevoie de ceva ce n-o sa fie in lista, se poate aduce pe comanda. De mentionat ca preturile afisate sunt preturile omului, comisionul meu ramanand sa fie discutat (ideea e sa-mi acopar drumul dus-intors). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 ok! astept si volanta. Tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 multzumesc Nobloody, am retinut: 2000000 lei cilindru... super tare, pai inseamna ca daca le iau din Ucraina mi le dau aia pe gratis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 m-ar interesa si pe mine un set motor de voshod. adica cilindru, piston, segmenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian... Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 M-ar interesa doua camere 3.25-3.50/18. Si cat ar fi placile de ambreiaj pentru jawa 350TS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Mai 3, 2005 Autor Share Postat Mai 3, 2005 @adrian - camera 3.50/18 - 120.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian... Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 OK. Vreau si eu 2 buc camera si inca ceva pe langa (ex cablu frana mana) . De placile de ambreiaj nu ai zis cat fac. Cum procedam??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Mai 4, 2005 Autor Share Postat Mai 4, 2005 @ adrian: daca ai drup prin Bucuresti, se rezolva usor. De placi de ambreiaj am uitat... sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 In anuntul initial s-a strecurat o greseala: -setul motor de Ij Jupiter 5 este 140$(cilindri, pistoane, segmenti, ambielaje), nu 80$ cum am specificat initial. Separat se pot vinde ambielaje - 70$, si tot restul, cilindri, pistoane, segmenti - 70$. Mai adaug la lista initiala: - set motor Voshod: - (cilindru, piston, segmenti) - 1.700.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 hai salut noblody uite ca sunt si eu in nevoie de niste tacheti pt nipranu meu am nevoie de un pretz informativ stii tu , mai bine cauti prin toata piata ,decat sa te "infigi" la primu' care vinde.... (gen gaspar , tunaru....si care o mai fi) astept P.M.-ul tau BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Mai 16, 2005 Autor Share Postat Mai 16, 2005 Completare la lista: - cauciucuri de Dnepr/Ural (model "enduro" sau normal) - 700.000 - set simeringuri Ij Jupiter - 100.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Sa zicem ca as cumpara : 3 cauciuce Enduro +camere 2 jicloare de debit 165 (de Nipru) 4 arcuri noi de la supape ( de Ural) arcuri cat mai tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 cat ar veni cu tot cu comision? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RockBike Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Sunt si eu interesat de un cric central de voshod sau de minsk - la ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate