Hector Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 salut la ce ora se strange lumea la arc? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 In jur de 19, dar se poate si mai devreme... depinde de programul fiecaruia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Eu ajung pe la 19... Ne vedem acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Eu ajung pe 19:15 si parca vad ca atunci cand ajuns si eu incepe sa plece lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 VIN SI YO PE LA 7 FARA CEVA . CU TOATE CA NU CUNOSC PE NIMENI......DAR...E BINE CA AJUNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 ne vedem acolo pe la 7... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Mama, ce as vrea sa vin si eu dar se va putea abia din a iunie incolo. Exact atunci plec la niste cursuri... Eu merg spre centru cand toata lumea vine incoace (spre Arc) Va salut pe toti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 (editat) Eu ajung pe 19:15 si parca vad ca atunci cand ajuns si eu incepe sa plece lumea... Eu nu plec atunci cand vi tu... poate doar cu tine.. Editat Aprilie 27, 2005 de Bronto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Aprilie 27, 2005 Autor Share Postat Aprilie 27, 2005 ok merci,ne vedem la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hurr!c@n3 Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Nici eu nu cunosc pe nimeni dar o sa vin si yo! Tiggernlg poate ne intalnim p-acolo ne mai holbam si noi pe la altii pe la motoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 ok.....HURR.... ajung pe la 7 fara 10 cred am un kawasaki verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 ( Va urasc! Mama ce as veni si eu, cu toate ca nu cunosc pe nimeni si nu am nici motor(inca ) dar ies de la munca la 7:30 si pana ajung la arc... se face joi 28 ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Asa, uraste-ne tare de tot Azi ajung si eu pe la 7-8 , nu mai plecati la culcare cu gainile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Lasa ca-mi dau eu pana la urma demisia si o sa vin! Sper sa se mai intalneasca lumea pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 (editat) Salutare sper sa ajung si eu - oricum daca pot , am sa ajung mai repede pe la 6 -6.30 si nu pot sta chiar mult - sper totusi sa va cunosc macar in mica parte . Editat Aprilie 27, 2005 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hurr!c@n3 Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Tiger te-am vazut azi! Ai venit pe la 7 si ceva..... Au fost mai multi cu Kawa verde,vreo 4 dak i-am numarat yo bine. Oricum ma asteptam sa fii singur dar erai cu o fata (cred),oricum erai sigur cu cineva si n-am indraznit sa ma duc la toti sa-i intreb! pe data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 uitati si niste poze !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 .......marfa rau!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 cine are binecuvantarea sa conduca asa ceva !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 din spate........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 din plin ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 stie cineva cine este ????....oricum este super misto motru..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 iete un Gixxer tunat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 iete si jucaria lu AXA ......marfa rau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 .......AXA....esti tare de tot ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate